Inlägg från: Siggan |Visa alla inlägg
  • Siggan

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Välkommen Bibabba!

    Ibland "hjälper" A mig i köket, men oftast är det bara ett par minuter åt gången. Sen vill hon hellre apa sig framför K på golvet. Jag gillar att laga mat men vill helst göra det i fred. *skäms* Idag hjälpte hon mig lite med att baka kanelbullar.


    en svensk tiger
  • Siggan
    Minimalla skrev 2010-01-17 20:52:26 följande:
    Stella fick fortsätta med matlagningen med pappa idag. Iofs var det inte mycket att göra (färdiga potatisbullar och bacon ). Men hon tog lite egna initiativ (iklädd förkläde och kockmössa) och torkade diskbänken med orden "Som kock är det viktigt att hålla rent". *fniss*
    {#lang_emotions_cool} Vilken drömkommentar! A kletar ner allt när hon hjälper till.
    en svensk tiger
  • Siggan

    Pyttis: Nej, vem vill ge bort sin napp til postkarlen? {#lang_emotions_baby}

    Det blir fjällvecka för oss i år. {#lang_emotions_cool} Mina föräldrar åker med och vi åker till Storlien. Har inte varit där förut. Det blir nog mest längdåkning. Åker en del längdåkning här hemma, men i år har det inte blivit något än. Barmark +tuttbebis som vägrar lägga sig tidigt. Kanske blir det någon dag slalom också, men då ska jag hyra utrustning. Mina grejer är från 1990. {#lang_emotions_tongue_out} Nu återstår bara för maken att få semester beviljad.


    en svensk tiger
  • Siggan

    malinkatarina: Jobbigt att inte få sova. Jag tog valerina ibland för länge sen. Kan inte minnas att det hade någon supereffekt, men kan kanske vara värt ett försök.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Frk Kanin: Jättetråkigt, men hur kan läkaren vara säker på det? Det är ju mindre än 1 år sen du var gravid?


    en svensk tiger
  • Siggan

    Frk Kanin: Stor kram! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om jag var i din situation. Förutom att hoppas på ett mirakel.


    en svensk tiger
  • Siggan

    malinkatarina: Skönt att du fick sova lite iallafall. Javisst, öronproppar är ju mitt bästa sömtips. Tänkte inte på det igår.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Milla: Vilken vagnssoppa. Väntar spännt på fortsättningen!


    en svensk tiger
  • Siggan

    malinkatarina. *kram* Måste säga att jag tycker det verkar som personalen har missförstått tystnadsplikten. Nej, de kan såklart inte lämna ut information till dig utan din mammas samtycke. Men, du får ju berätta det som du tycker är viktigt. Och de har ingen plikt att tala om för din mamma att du har ringt. Jag tycker de kunde tala om för dig vad läkaren heter, men det är jag inte säker på om du kan kräva. Skriv ett mail till läkaren (om du får tag i namnet)!


    en svensk tiger
Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*