• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Vi4; håller tummarna för att kollegan ska bli Edvins nya kompis ;) o skönt att du benat upp det lite.

  • M73

    Kaz; har inge vettiga råd att komma med men en stor kram!

    Mini; djädra bilar att braka ihop när de verkligen behövs...

    H är sur som ättika för att hon inte får gå till dagis idag, men med tanke på hur hostig hon var inatt tycker jag att hon behöver en dag till att vila upp sig på...  plus att jag inte är i skick att baxa iväg till dagis med vagnen idag o min bil är utlånad. Vi gör ett försök imorgon, om hon är så här så orkar hon nog dagen. Igår lekte hon knappt utan sattt mest i soffan så det var nog välbehövligt att vara hemma 

  • M73

    tänk så fina barn vi har i tråden! 
    Det där med humöret är svårt, känner att det har gjort gott att vara hemma hela familjen i lugn o ro ett par dagar men imorgon ska jag "slänga ut" H så hon får åka pulka o rasta av sig ordentligt. Har inte varit ute sedan i torsdags när hon fick feber efter att letat julgran ihop med pappa, den gick som tur var över redan samma dag o sedan har det varit full igen men jag ville inte ha ut henne i kylan i onödan. 

  • M73

    Gott nytt år och god fortsättning till er alla! Hade en fantastisk trevlig nyårsafton bortsett från att jag knappt hade någon röst för denna dj-la förkylnings skull. Nu kunde det väl räcka? 

    Mandra; skönt att det såg bra ut, inte kul att gå hemma o vänta.
    Vi4: din stackare, men nu VET du ju att du kan ta dig upp på banan o jag har en känsla av att du är rätt envis av dig när du vill? ;) 

     

  • M73

    Pyttis; stor kram!

    Jag är tämligen mör efter första inskolningsveckan för T, skulle lämna idag o hon grät inte när jag gick men stortjöt när jag kom tillbaka o hade varit lite ledsen... svårt det där för jag känner ju att jag egentligen inte VILL lämna henne (även om jag försöker dölja det)

  • M73

    Behöver lite feedback.. sitter här o har lämnat T på förskolan. Till skillnad mot H blir hon jätteledsen när jag går och stortjuter när jag kommer tillbaka (även om hon sedan inte har något emot att stanna bara jag är där) och jag mår piss över det även om jag försöker att inte visa det för henne. Ni som har haft ledsna barn på inskolningen, hur lång tid har det tagit innan det vänder o vad kan man göra för att underlätta?

  • M73

    samma förskola men annan avdelning tyvärr, annars hade det nog inte varit några problem.. Nu hade hon iaf somnat o förra gången jag ringde så lekte hon lite så det är inte katastrof hela tiden... men ont i mammahjärtat gör det!

  • M73

    Nu går det liiite bättre, igår både åt o sov hon på förskolan o hon bryter inte ihop vid hämtningen men jag går fortfarande hem o får ingenting gjort och dricker alldeles för mkt kaffe... 

  • M73

    Mandra; låter oerhört konstigt med sån särbehandling... FÅR de verkligen göra så?

    Milla; fy vilken dag! O tur att det inte gick värre för de påkörda! Hoppas att du slipper smitta.

    Kaz; Kram! o bökiga nätter gör ju inget bättre.

    Tack för uppmuntran ang inskolningen. De senaste dagarna har hon ätit riktigt bra på dagis o även om hon är jätteledsen när jag lämnar verkar det släppa sedan. Idag hade hon tydligen haft riktigt kul. Men jag drack så mkt kaffe att jag fick halsbränna... får skärpa mig imorgona *s*

     

  • M73

    Vi4; jag bestämmer glatt att din handledare försöker förtränga disputationen för att han känner sig hotad av att du kommer att bli en sån konkurent om forskningsmedel och uppmärksamhet när du har fått din doktorshatt o sopar banan med de andra Efter att ha fått sova några nätter. Kram på dig! o man måste bara älska giftiga akademiska formuleringar när man står på rätt sida om dem!
    På tisdag ska jag anmäla mig som arbetssökande igen och jag har total ångest för hur jag ska hitta ett jobb när det är fullt slagsmål om sketana deltidsvikariat... men jag ska försöka se positivt på eländet även om det känns mer o mer som jag har en "wouls you like french fries with that?"-examen 

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*