• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Hej allihopa! Jag har inte varit inne på ett tag men jag hoppas allt är OK med er.
     

  • M73

    Kikar in en snabbis! Stor kram till alla med sömbrist o trötthet!
    Själv har jag börjat jobba heltid vilket är en rivstart från nott till hundra, Det är bara ett vikariat under hösten så jag vill helst försöka klara heltid med men jag känner mig ofedelbart som världens värsta mamma när barnen är trötta efter långa dagar på förskolan...  

  • M73

    Tack alla! Ja heltid har sina nackdelar men det är rätt skönt att få betalt för heltid och inte ha halvtidslön där folk försöker få en att göra dubbelt så mkt som man kan hinna med på den tiden *s* Troligen kan vi pussla lite så tjejerna slipper så långa dagar o som tur är har de äntligen fått plats på samma avdelning så det gör ju att de inte känner sig så ensamma.

    Kommer inte in på Mandras sida nu så jag lånar tråden lite;Appropå jobb; har du sett det här Mandra: 


    Jobblyftet söker coacher på följande orter 
    - Karlskoga
    - Falun/Mora
    - Örebro/Kumla
    - Borås
    Kontakta martin.johansson@jobblyftet.se​ för mer inf

     
  • M73

    Hej tjejer!
    Nu börjar jag nästan känna mig levande igen trots heltidsjobb, orkar iaf göra nått mer än att sitta i soffhörnet o stirra  när jag kommer hem. Det är roligt att jobba igen även om det är rätt stressigt emellanåt men det tristaste är nog att jag redan måste börja fundera på vad jag ska göra när vikariatet tar slut
    H hade också en rejäl bestämma-allt period förut, det var jobbigt men man fick försöka välja striderna... Nu är det mest som om hon inte hör, men "glass" hör hon om man skulle viska det medan hon leker på övervåningen. Tror att det är som nån skämtade om tonåringar, att hjärnan är stängd pga ombyggnation? För man märker att det händer väldigt mkt nytt med tänket nu.
     

  • M73

    hej, hej!
    Har jobbat  i ett känns det som men idag är jag hemma med ett prickigt barn ( H har troligen vattkoppor) o ett hostigt. Skönt i två timmar men jag börjar redan längta efter lugn o ro på jobbet ;)
    Det värsta är att H varit både på kalas i helgen o på dagis igår med de här kopporn. Jag såg utslagen men trodde att det var insektsbett. Känner mig riktigt dum. nu har hon kliat hål på flera o ser eländig ut men är hyffsat pigg. Har fått recept på travegyl men vägrar åka ut o hämta nu så jag hoppas sambon kan fixa det i em.
    Inte hunnit läsa ikapp så mkt men hoppas att det ger sig med lägenhetstjafs, trsslande hormoner o karlar som velar om treor eller ej. O grattis till flytten Mandra!

  • M73

    Oh så roligt med en liten vinkare frk Kanin! Verkar dock som en riktig skitchef!  Spänn ögonen i hennom o säg att du tycker att h*n borde ha ett mognare sätt att hantera sin chefsroll

    Inte fullt så roliga nyheter för Vi4, håller tummarna att det går mot alla odds. O om du väljer attvara sjukskriven på halvtid så se till att du inte jobbar mer än halvtid heller ;)

  • M73

    det är en tröst att höra om fler "minitonåringar" här i tråden... mina gråa hår förmerar sig raskt kan jag säga...

    Idag fick hon psykbryt för att lillasyrrans födeledagspresenter var mkt "roligare " än hennes leksaker och jag undrar lite när fasen att de vill ha precis samma sak som den andra har ska gå över egentligen? Nu är dock friden återställd eftersom de fick varsitt paket med klänninng i förut. Vi ska nog överleva tvåårskalaset med verkar det som

    Frk Kanin; Jag har inga vettiga råd att ge, har gjort kub med T  men siffrorna var så OK att vi inte kände att vi behövde fundera på att gå vidare.

  • M73

    Frk Kanin. Grattis till lyckat UL!  Tror nog att du blir utmärkt som pojkmamma med ;) men kan tänka mig att det är lite svårt att ställa om när man "fått för sig" att det är en tjej. Var så övertyga om att T skulle vara kille så att första reaktionen när jag såg henne efter FL var "var är snoppen" Öndkar att jag kunde ge din chef en spark där bak för det verkar inte vara nått roligt ställe du jobbar på o ni har det tufft som det är utan sånt trassel med.
    Har du funderat på att söka andra jobb? Det är ju inte helt hopplöst  - det vikariatet jag har nu är för en som inledda med att vara föräldraledig . Tror att de var aå ivriga att komma åt hennes kompetens så att de inte såg det som ett problem att hon skulle börja med att vara borta. Stor kram!

    Vi 4; tycker att du gör rätt i att fråga dem varför de inte satte in två när oddsen statistisk är så låga, men samtidigt behövs det ju bara ett om allt stämmer. Håller tummarna för att det är ett turfrö du fick!

    Just nu är jag så less på att jobba heltid o knappt se mina barn o inte hinna göra nått vettigt hemma. Tror att det är mörkret o det eviga regnandet som spär på. Funderar på hur sjutton jag ska få till nått slags karriär yrkesmässigt istället för detta eviga runtfjantande på vikariat där det är "tack o adjö" när tiden är gjord oavsett hur bra man är. (i kommunal verksamhet finns liksom sällan pengarna att anställa någon extra) Men som tur var trivs tjejerna bra trots länga dagar på förskolan 

  • M73

    God fortsättning! 

    Tuffa dagar för er Assar! Själva åkte vi "bara" på magsjuka på natten till annandagen... Då var vi rätt nöjda att vi inte var iväg någonstans eller hade hunnit smitta ner någon på julen. Är oändligt tacksam att jag hade vett på att ta semester den här veckan för jag känner att det verkligen behövdes lite andhämtning efter den här hösten som har gått i ett.
    Pyttis; åh så härligt med hoppkurs! Saknar verkligen hästar o stall emellanåt men just nu räcker inte tiden till. 
     

  • M73

    skönt att lillebror mår bra frk kanin men vilken oempatisk ultraljudsbm sd råkade ut för.  Tror nog att lillebror har ett alldeles lagom huvud för just honom oavsett vad sköterskans tabeller säger. Jag är rätt skeptisk till det här med standardtabeller efter mitt möte med BVC och deras övertro på sina kurvor

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*