• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    H har fått plats på lilla skolan på gångavstånd o hon och hela sexårsgänget går upp till skolan o har gymnastik en gång i veckan. Är inte helt nöjd med själva skolan kanske men tror att det uppväger att hon känner så många både av förskoleklassen o de som gått på hennes förskola tidigare. - fast jag vill helt strutsa bort det faktum att hon ska börja skolan. min bebis ju! (själv är hon jätteladdad)

  • M73

    frk kanin; skönt med en förklaring! Bäst är att ta levaxinet tidigt på morgonen o så ska man undvika att äta mjölkprodukter samtidigt.

    Vi4; när jag hade mitt ma 08 så kunde jag plötsligt dricka kaffe igen utan att det smakade äckligt.  Jag har aldrig haft särskillt mkt symptom o när jag vätade T 09 var det extra nervöst o jag var hela tiden orolig..

    Får "erkänna" här inne också.. om allt går bra kommer det en trea i sommar.    

  • M73

    hoppade på syskontråden nu men har inte outat det till så många irl - dock börjar magen bli tämligen odiskret så snart ärdet nog någon som vågar fråga om jag är gravid eller ovanligt fet *s*

  • M73

    Mandra; v 19 idag så det är väl snart någon som vågar kommentera. om allt ser bra ut på RUL tänker jag  låta magen puta som den vill *s*

    Milla: det är väl inte så kostigt att man funderar över hur det kunde ha varit...även om fantasierna korsar alla planer man har... kram!
     

  • M73

    Vi4;  "Så det jag har att gå på är lite ömma bröst, lite molvärk och lite lite illamående i vågor då och då." Ugefär som det varit för mig, plus att jag kappt kan dricka kaffe från att ha legat på minst fyra koppar om dagen.. tröttheten försvann ett tag men kom tillbaka med besked. Påtagligaste tecknet har nog varit mitt överdjävliga humör.

  • M73

    hemkörning fr förskolan har jag drömt om många gånger när jag var hemma med T *s*

  • M73

    Drutten; grattis - du hade iaf mindre tunghäfta än mig som inte rapporterade förrän v 19

    Gjorde RUL igår o allt såg bra ut, försökte desperat tjuvkika om jag kunde se kön men hon var så djädra snabb över de partierna så det såg bara ut som ett suddigt lågtryck...  *s* här säger de ju inte kön vid rul heller så ingen idé att tjata.

    Skulle vilja hitta nån bra aktivitet för H, hon provade dans en termin men jag tyckte att anordnaren var lite oseriös o satte en ung tjej som inte riktigt klarade att få med sig drömmare som H  

  • M73

    Vi4; tycker också att du ska åka o kolla dig (o skita i surkärringen). Kram!

    T är nöjd med sina blöjor men har börjat gå med på att "sitta tätten", potta duger icke... borde vara nöjd med det men det kräver ju mer passning än om hon bara kunde sätta sig o min rygg tar lite stryk.

    Har lånat hem "trotsboken" nu för Hs temperament, Ts järnvilja o mina galna hormoner är ingen lyckad kombo så jag behövde läsa lite om att det är helt normaaaaaaaaaaalt.

  • M73

    kaz ; så smidigt med samma tid för båda, mkt aktiviteter faller på att jag inte orkar sjussa hit o dit o sen sitta o vänta med energisk T...
    Imorgon ska T in på gastroskopi, hon ska sövas o jag är rätt nervös men just nu öär jag mest arg för att läkaren som sambon pratade med idag mest verkade tycka att vi var såpiga... Jo men visst, jag vill gärna ha min tvååring sövd bara för att det är kul? Tror att T kommer att var mkt arg över frånvaron av frukost imorgon..
     

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*