• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    jag konstaterade igår att jag måste styrketräna, vi klippte fåren (i senaste laget, stackarna var varma) och jag rår bara på mina minifår, de stora orkar jag inte lyfta o sätta på ändan vilket behövs för att de ska hålla sig hjälpligt stilla... sambon gjorde mesta jobbet men jag har ändå rejäl träningsvärk i baken av alla ställen?
    Skulle också vilja rida igen men tills det funkar med tid o råd får jag försöka skaffa mig lite kondition. Varje gång jag börjat rida efter ett uppehåll har jag varit tvungen att gå in i mitten o vila ett par gånger första passen.
    H är hostig men på dagis o fullständigt exalterad inför födelsedagen som närmar sig.
    T är hängig och hemma (igen) o jag undrar om det inte beror på att hon satt o käkade sand i sandlådan i påskhelgen. Trodde att hon slutat med sånt men nej då, hon passade på.
    Har sökt fyra tjänster idag men hoppas ivrigt att jag ska ha fått napp innan dess, väntar ju på lite besked här men försöker hålla förväntningarna nere. Pissigt att inte ha jobb o pengar.

  • M73

    jaha, tack men nej tack på det ena jobbet o det andra kom de plötsligt på att de kunde tillsätta internt. Frusterande att sitta med bra meriter men int ha nått för det. Morr! Nåja, det är bara att ta nya tag.

    Assar: jag kan inte ta till mig att min lilla tjej snart är stor nog för skola.

    Snart ska vi på vernisage till Hs abvdelning o titta på vad barnen gjort samt äta kladdkaka (det sista har H skvallrat om) 

  • M73

    Grattis Mandra!

    Vi4; heja på med sista spurten! Skönt med lite bra feedback inför slitet.

    Tack för energipåfyllning. Kladdkakan var bra o H i extas, höll på att inte få med oss tjejerna hem.
    18-månaderskoll för T igår, allt utom kurvorna ser fint ut för där har hon tappat på alla. Gissa om det äntligen blev lite fart på dom? Fast jag har redan en tid bokad för provtagning på barnmottagningen nästa vecka så nu kanske de kan ta det hela på allvar?

    Tror ni att det funkar att skicka kalasinbjudningar så de är framme på måndag om kalaset är på lördag? har ju inte hunnit ett skit här mitt i alla sjukor. 

  • M73

    Häftigt Milla! Kul med positiv VD, hoppas det leder till nått bra. Kör kinectet utan skor istället, är det fitnesspelet du har? Jag borde nog ta itu med mitt dammsamlande spel med.
    Annars tycker jag att kinect är toppen för barnen, H kan spela utan särskillt mycket hjälp nu och T gillar att se på (o vara i vägen)

    Barnkalas avklarat idag, nöjda gäster o nöjd värdinna. Fullständigt utpumpade föräldrar men det får nog räknas som lyckat. Skönt att det är ett år till nästa även om det var trevligt. 

  • M73

    Grattis till inlämningen vi4!

    Vilka bra svar gbg har fått här tycker jag. H glömmer också bort att gå på toa om det händer för mycket annat och kan börja studsa o flaxa när hon blir exalterad. det är inte särskillt konstigt i mina ögon... men bra att ha ett möte om det.

    Håller på o ska skriva matdagbok för T, hon hade järnbrist o fortfarande låga blodvärden när de tog om proverna nu.  Men iaf detta att bevaka precis allt hon stoppar i sig ger mig gråa hår. Undra om man ska skriva upp sandlådesand, krita, toapapper o annat olämpligt hon med förtjusning smaskar på? ;) H har köpt en cykel för födelsedagspengarna o övar  ett par minuter innan hon o cykeln blir osams *s* 

  • M73

    Mandra; urk för mask. Hitills är det bara katterna som behövt kureras men med Ts matvanor kan det nog bli dags här med.
    Mandra; jag tror läkarn ville ha koll på om det är intaget eller upptaget av järn som inte funkar för henne, ska fråga mer när jag träfar henne igen. Tror jag ska tjata lite om ev reflux med.

    H har en lös tand! Nån som har koll på hur lång tid det brukar ta från vickbar till tappad?  

  • M73

    ang svordommar har H lärt sig ett par hemma när vi lagat saker, hon prövar dom emellanåt men jag brukar säga åt henne att man ska spara på dom tills man behöver använda dom. Det blir ju liksom bara mer spännande om jag förbjuder henne att använda dom.

  • M73

    Vi hade potta bredvid sängen när H började sova utan blöja så var det inte så många steg att knipa.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*