• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Frk Kanin; Jag kan bara hålla med ett par av dem som svarat innan mig... om ni bestämmer er för att inte försöka kommer nog alltid tankarna att finnas kring OM det fungerat eller ej...  Försöka på egen hand kan ni ju göra sedan med men samtidigt förstår jag att du tvekar inför hela den behandlingskarusellen. Skönt att maken verkar ha vaknat till iaf.
    Milla;grattis till lyckad intervju! Jag har väl troligtvis inget vik efter föräldraledigheten eftersom den som vikarierar där nu har jobbat längre i kommunen så har hon väl förtur om det blir en riktig tjänst. Försöker att tänka att det nog dyker upp nått o fundera på vad jag kan göra annars.. Har verkligen ingen aning. Förutom att jag inte vill bli lärare då...

  • M73

    Minimalla: jag skulle nog åkt efter till simhallen o stått bakom ett hörn o tjuvkikat *s* så jag tycker att du har varit jättecool! Roligt att det blev en lyckad utflykt

    Frk kanin; så skönt att maken börjar tina upp, håller tummarna för bingo i bebisverkstaden.

    Nu är jag också förkyld... o igår var det -17, 6 när vi vaknade. Jag är LESS på vinter nu! vår o friska barn tack!

  • M73

    assar; jag kan stå ut men snö ett tag till om det inte skall vara så dj-la kallt... -1 räcker bra...

  • M73

    Agronom; kul att se dig! Förstår att det är motigt med interna sökande - misstänker ju att "mitt" jobb kommer att gå till en med längre tid i komunen. Håller tummarna för att drömjobbet dyker upp så du kan vara glad att du inte fick tjänsterna utan kunde börja direkt.
    Milla; mysigt med skidåkning, det skulle vi nog vilja testa men T får väl bli lite större först.

    Vi ägnade lördagen åt att bygga en rejäl box åt baggen som börjat bli väl bufflig mot damerna (ägnade även förra lördagen åt det men det bygget stångade han sönder...) Nu står han iaf där han skall sedan i lördags men ingen kan påstå att han är nöjd. Håll en tumme för att det där bygget håller nu. Fruarna verkar iaf nöjda med lugn o ro o jag törs gå in till dem utan att passa rumpan hela tiden. Eftersom jag hoppas på att det skall komma lamm satt jag o kikade på youtubefilmer för att se om jag kan lära mig nått (alltid nervösare med andras förlossningar tror jag?) o mitt i allt kräktes T ner mig. När jag står o byter kläder i sovrummet hör jag H (som är ledig från dagis) hojta "mamma, mamma! Det stora fåret ÄTER UPP det lilla fåret" Hon hade kikat på vad jag tittade på lagom tills tackan börjat slicka lammet.

  • M73

    Mandra skrev 2010-02-15 22:12:39 följande:
    Nu sitter jag här och spinner på mompower tanken, jag älskar att drömma och se vart det leder. Det coola är, det är itne en så jävla krejsy ide igentligen. Hur många är det inte som byter jobb här i trådarna efter mammaledigheter? ja innan också för den delen.Det är ju inte särskilt svårt att sälja något man redan tror på.... och alla supermammor som trollar med knäna här i kring, woow säger jag bara.
    Tror inte idén är så dum... jag fick iaf en självförtroendeboost efter H, plötsligt visste jag ju att jag kunde mer än va jag trodde.. tyvärr hann det väl plana ut lite eftersom det var segt att få jobb igen men, men..
    jag kan ta hand om research o arkivering då?
  • M73

    förresten kör vi med "snippa" här med. Jag tycker egentligen det är lite fånigt o konstruerat men det är å andra sidan snällt o inte så kliniskt.

  • M73

    Vi4; håller med övriga om att du måste delegera nätterna lite - jag är själv urdålig på att lita på att sambon klarar T (går bättre med H för jag vet att hon kan säga ifrån) men samtidigt känner jag att jag inte blir nån rolig mamma om jag inte får chans att vila. Är nog bra om ni kan sova isär några nätter så du inte luktar mat o distraherar.
    Mandra; jag hade 1.4 första gången men då mindes jag fortfarande nått mattetänk. Jag avskyr både NOG-delen och diagramdelen annars hade det varit kul att göra om det. Vad skall du fira med när du slår till med 2.0 då?
    Minimalla; skönt att ni är sjuka i skift iaf... svårt att vara sjuksköterska samtidigt som man mår pest


    Pyttis: jag var jättenervös inför min skrapning o blev nästan irriterad på alla som blev förvånade över att jag aldrig blivit sövd innan... en kompis som blivit sövd desto fler gånger peppade mig innan o när det väl var gjort var det inte så farligt. Eftersom jag ogillar nålar o sprutor tyckte jag att det enda som var jobbigt var att sätta droppnålen. Det kommer att gå fint med sövningen o jag håller tummarna för snabb läkning

    Assar; nej men stackars! hoppas hon kryar på sig snabbt nu

  • M73

    Agronom; foderinspektör låter spännande tycker jag. Dumt med resorna! Även om hur många karlar som helst säkert hade nappat trots familj o barn så skulle jag inte kunna tänka mig att vara borta så mkt. Men du får väl höra vad de säger ( o alltid kul att bli kallad)

  • M73

    åh. tjat.. jag känner mig som en trasig skiva som bara hackar på samma fras... men orken finns inte riktigt att kringgå det, iaf inte varje dag.
    H har fått för sig att småäta, när hon påstått att hon är mätt o går från bordet kan hon komma efter tjugo minuter o säga att hon är mera hungrig eller vill ha nått annat... Kan säga att det finns inte på kartan! Så elaka mamma säger att det gäller att äta när maten står framme annars får man vara hungrig. (sedan får man peta i henne en macka innan sovdags om hon ätit uselt men man kan ju inte ha ständig buffe...) känner att jag blir alldeles trött bara av att skriva om det.


    Mini; den finns inte som ljudbok möjligen? Då finns det fler tillfällen att hinna med.

  • M73

    Agronom: det finns inte nån chans att få det till att du blir diskriminerad för att du varit barnledig?  Hade du lärt dig den arbetsmetoden om du jobbat kvar längre? (för visst hade du ett längre vikariat?)


    Vi4; jag tror att det är julens konstiga matvanor som spökar... Men man känner sig fruktansvärt tjatig som skall försöka styra upp det.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*