• EnAnka

    gravida i linköping?! :)

    Hej alla!

    Verkar vara en jätterolig tråd det här! Jag har just blivit medlem på familjeliv och letar efter lite nya kontakter i Linköping. Bor med min sambo, pluggar, fyller snart 20 och väntar vårt första barn 21 juni.

    Ser att det är fika på gång också! Hänger gärna på den direkt om det går. Eftersom jag pluggar är jag generellt sett ganska flexibel. Onsdag och fredag nästa vecka är väl inte optimalt, annars verkar de övriga eftermiddagarna fria! Ser att torsdag vid lunch kommit upp som förslag, vilket för min del absolut skulle fungera!

    Uppdaterar listan också.

    JUNI
    Sannax02 är beräknad till 8/6 och det är första barnet
    Katten77 är beräknad till 16/6 och det är första barnet
    lolca är beräknad till 17/6 och det är första barnet
    EnAnka är beräknad till 21/6 och det är första barnet

    JULI
    Emily02 är beräknad till 7/7 och det är första..

    AUGUSTI
    Cattiz H är beräknad till 13/8 och det är första barnet

    SEPTEMBER
    Honey1982 är beräknad till 14/9 och det är andra barnet
    Zelinra är beräknad till 27/9 och det är första barnet
    shora boludo shora är beräknad till 27/9 och det är första barnet

    OKTOBER
    Kithara är beräknad till 19/10 och det är andra barnet.

    NOVEMBER
    zebri är beräknad till 1/11 första barnet

    Mvh N

  • EnAnka
    Kithara skrev 2010-04-18 18:56:17 följande:
    De flesta fikaställen funkar bra med barnvagnar, men mest barnvänligt är nog Claras som ligger nära ån fast ändå i stan om man säger. De har massor av stolar och en barnvagnsparkering innanför entrén. Gränden mitt i stan har också stolar och skötbord och man får plats med vagn, de har också uteservering. Linds och även cafét inne på filbyter går att få plats på med barnvagn också, däremot kanske det inte finns lika många barnstolar där och inga toaletter att tala om.... =) Jag är gärna med på fika om det går den dagen ni bestämmer, har flytt, dagis och jobb att passa så det beror helt på men torsdag vid lunch skulle nog funka, men då blir det lunch istället för fika för min del. =D
    Ja vid lunch blir det nog lunch även för min del:)
  • EnAnka

    Ja jag har ingen brådska. Jag kan när som helst efter klockan 11.00 i princip, fast då är transporttid borträknad, så efter 11.30 då kanske. Kan även fylla ut tiden efter det med att plugga så jag kan när som helst!

  • EnAnka

    Det verkar ju inte vara jättemånga som kan vi lunch. Ska vi skjuta på det till eftermiddagen i stället kanske? Det verkar ju vara fler som kan då.

  • EnAnka

    Jag kan när som helst i princip=) I alla fall imorgon eller helgen, lite osäker på fredagen men den har ju inte ens varit uppe för diskussion så jag kommer när det finns en tid!

  • EnAnka

    Hallå!

    Tycker det har dött lite här - jättetråkigt ju! Nu tycker jag vi får fixa en tid för fika för det vore ju så tråkigt om det inte blir av! Här kommer några förslag på tider nästa vecka som jag kan på:

    Måndag - Hela dagen
    Torsdag - Hela dagen
    Söndag - Hela dagen

    Vad säger ni? Några som passar? Om vi får ihop en 4-5 st kan vi väl köra oavsett om inte precis alla kan så kan vi ju ha fler gånger!

  • EnAnka
    lolca skrev 2010-04-25 15:10:32 följande:
    Hello Jag kan fika om det sker på eftermiddagar! tisdag, onsdag och torsdag under nästa vecka kan jag efter klockan 15.
    Förstod inte riktigt om det innefattar att du kan helger och det bara är under veckan du pratar om? I så fall verkar det ju vara mång som kan på söndag och det är det även lite tid så folk kan hinna med ochh så vi hinner planera.
Svar på tråden gravida i linköping?! :)