• Hjarte­sjalen
  Äldre 22 Jan 04:50
  357452 visningar
  1286 svar
  1286
  357452

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12


  Jag startar en ny trad nu efterom del 11 gar ut om bara nagra dagar.
  Har fortsatter vi & skriva om extraslag & andra konstigheter som hander inne i brostet & som kanns svart att forsta sig pa.
  Hoppas bade gammla & nya hanger pa & e med!
  Har e gammla traden del 11.

  www.familjeliv.se/Forum-11-241/m48323521.html
 • Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
 • Äldre 23 Jul 00:15

  Ja ha börjat fått typ 2 ggr i månaden att det känns som att hjärtat slå flera extraslag på raken .. det hoppar till i några sekunder. Nån som känner igen sig? Men i övrigt så ha extraslagen varit lite nu :)

 • Äldre 23 Jul 00:32
  embia skrev 2014-07-23 00:15:34 följande:

  Ja ha börjat fått typ 2 ggr i månaden att det känns som att hjärtat slå flera extraslag på raken .. det hoppar till i några sekunder. Nån som känner igen sig? Men i övrigt så ha extraslagen varit lite nu :)


  Jag får extraslag ibland. Det normala med mina extraslag är att jag känner pausen och slaget efter extraslaget. Den läkaren jag pratade med förklarade det som att extraslaget gjorde att kroppen tog bort det ordinarie slaget precis efter och att därför blev pausen till nästa ordinarie slag lite längre än vanligt och då kändes det mer. Låter logiskt så det köper jag :)

  Det här har jag relativt ofta i väldigt varierande grad. Jag kan var helt symptomfri i veckor men blir jag stressad, sjuk eller sover för lite kommer de tillbaka och jag kan ha några dagar/veckor med alltifrån flera extraslag i minuten till bara något per dag. Men de kommer nästan alltid 1 och 1.

  När jag var gravid med mitt yngsta barn för 4.5 år sen var jag sjukt nedgången. 4e barnet på 6 år och jag mådde galet dåligt fram till vecka 13 för att sen åka på magsjuka och sen en rejäl förkylning. Efter det åkte jag på dubbelslagen från helvetet och då fick jag flera i rad. Det var liksom bara pauser och kraftiga slag, vet att jag räknade till upp mot 22-24 i rad innan det gav sig och så kunde det vara lungt några minuter för att sen börja igen. Alltid då värst på kvällen. Galet obehagligt. Hade först en sån omgång som höll på i 2-3 veckor och sen gick det någon vecka utan och så kom det tillbaka 2 dagar. Efter det hade jag bara vanliga dubbelslag resten av graviditeten och sen har jag tack och lov sluppit det där med flera i rad för det var ingen höjdare.
 • Äldre 11 Aug 13:15
  +1

  Har börjat märka nu att om jag ligger på min vänstra sida har jag lättare för att få extra slag... :-/ 
  Även vid inandning (framförallt djupandning) kan jag också få de om jag e stressad... Utan mina betablcokerare skulle jag dö av ångest tror jag... Tack gode gud för dom medicinerna! 

 • Äldre 17 Sep 15:36

  Ja då va man här igen då :( idag har mitt hjärta vare totalt hopplöst! Har ju fått varit bra länge nu, å så sätter de bara igång :/

 • Äldre 17 Sep 16:47

  finskaflikkan har exakt samma problem vid inandning samt om ja ligger på vänster sida

 • Äldre 18 Sep 01:39

  Ligger just nu och kan inte sova för mitt hjärta slår hårt, "konstigt" och jag kan omöjligt slappna av... Tog en betablockerare men det funkade inte. Var till läkaren för några veckor sedan och fick göra nytt EKG, blodtryck och hon lyssnade på hjärtat utan att märka nåt konstigt. Ska det vara såhär hela livet?

 • Äldre 23 Sep 11:40
  +1

  Kan en bubblig mage orsaka extraslag?

 • Äldre 20 Oct 17:10

  Värka bara vara slutet av månaden som ja få mycke extraslag???? oftast 1,5 vecka innan mens.. nån mer som känner igen sig ?

 • Äldre 17 Dec 22:26

  Hej. Carpe diem här. Har varit inne på denna tråd i många år nu men med många månaders mellanrum. Har haft en jobbig period nu med mycket extraslag och det är ju själve fan vad det påverkar ens livskvalite. Särskilt när man känner av dom så tydligt som jag gör. Får alltid många extraslag när magen är orolig, sura uppstötningar, gaser, ätit för mycket, böjer mig fram, sovit för lite, stress, ångest pga extraslagen som sedan ger mer extraslag, när jag är förkyld ökar dom och likaså när jag ska ha mens. Ganska många saker som påverkar ens hjärtrytm dessvärre. Har aldrig vågat pröva betablockerare men tänkte att jag skulle testa idag för första gången och se om det hjälper. Innan jag blev gravid med min son för några år sedan så hade jag aldrig några problem med hjärtat och viste knappt vad extraslag va för något. Men när jag sen blev gravid och magen började växa så fick jag massa extraslag. Hade minst vartannat hjärtslag som ett extraslag och fick panik. Gjort massa undersökningar som visar att mitt hjärta är friskt bortsett från arytmierna och något som heter AV-block, men blocket skulle tydligen inte påverka extraslagen. Blir deprimerad av mina extraslag då jag känner att dom påverkar mig mycket negativt. Borde ha vant mig efter sju år med detta helvete men eftersom det försvinner i perioder så vänjer man sig vid att vara "normal" så när det sen kommer tillbaka så är det skitjobbigt rent ut sagt. Någon som blivit hjälpt av magnesium? Har hört att det kan hjälpa!

 • Äldre 23 Dec 21:50

  Nån kvar här?

  Kan extra slag/hjärtklappning göra ont?! Kände väldigt obehagligt i 0,5sekund typ :-S

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
Logga in
Bli medlem