• Hjarte­sjalen
  Äldre 22 jan 04:50
  284562 visningar
  1284 svar
  1284
  284562

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12


  Jag startar en ny trad nu efterom del 11 gar ut om bara nagra dagar.
  Har fortsatter vi & skriva om extraslag & andra konstigheter som hander inne i brostet & som kanns svart att forsta sig pa.
  Hoppas bade gammla & nya hanger pa & e med!
  Har e gammla traden del 11.

  www.familjeliv.se/Forum-11-241/m48323521.html
 • Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
 • Äldre 22 jun 22:12

  Sommartroll: Vad skönt! Helt rätt att du åkte in & vad bra att de tog dig på allvar och kolalde upp allt och gav dig ordentliga svar! Men kan inte fattra stället du gjorde arbets-EKGet som släppte i väg dig med tron att du var sjuk "på riktigt".... Argh - sån't gör en arg! Å tänk - nu har du fixat att göra arbets-EKGet oxå så slipper du grunnapå det. Nu kan du fortsätta byggga på motionen (kom ihåg ett steg i taget) & jobba med din kloka psykolog på att hoitta sätt att hantera ångest, oron etc......

 • Sommar­troll
  Äldre 23 jun 08:09

  Tack  för era tankar
  Stoooor Kram Solig

 • Äldre 23 jun 21:57

  Sommartroll, bra gjort av dig att ta tag i det och att du fick svar. Förstår också precis hur fruktanstärt det måste ha varit. Tänker på dig.

  Jag fick svar på 2v att jag är frisk. Men jag fattar inte hur svårt det ska vara att tro på det. Idag har jag haft flera es per minut sen kl 12. Varför????? Faktiskt ingen aning idag...Men jag känner och tänker på vartenda lilla extra slag.  Blir knäpp på detta.

  Kram alla

 • Sommar­troll
  Äldre 23 jun 22:40

  Hej Linda
  Det är väl det som är vår största brist  ( om man får uttrycka sig så )  att vi inte tror på läkarna
  Jag har samma dilemma
  Men det är mitt nästa grej att jobba med  hos min terapeft
  Kämpa på stor kram

 • Sommar­troll
  Äldre 24 jun 21:30

  En dag i mitt liv
  Jag jobbar socialt med ungdomar
  Idag fick jag ett tragiskt besked att en ungdom dött
  Fick då starta upp en krisgrupp - och fixa en plats där dom som sörjde hade möjlighet att mötas

  När detta händer och jag får fixa  allt - Då  bryr jag inte mig om att mitt hjärta slår extraslag  eller att det stramar i bröstet

  Varför kan jag inte göra detta när jag inte är aktiv på detta sätt ....

  Kram på er alla  och Njut av  midsommar Solig

 • Äldre 25 jun 09:10

  Alltså måste fråga er- kan er vilopuls variera mycket från dag till dag? I morse hade jag en puls på runt !! & så låg vilopuls prukar jag verkligen inte ha! Snarare mellan 65 - 75! Vet ju att vilo pulsen kan variera men trodde mest det var uppåt?! Blir ju nervös att det är ngt fel på sinusknutan eller att hjärtat börjar svikta.... Hur är det för er?

 • LillaP­inglan
  Äldre 25 jun 10:08

  Allasväl: absolut att jag kan ha jättelåg puls oxå! Men jag ser inte vad du skev att du hade i puls då? Det är ju bra att ha låg puls annars :)
  Hoppas att alla får en trevlig Misommar helg och att ni hittar på massa saker som håller er sysselsatta och skrattar lite! Det är hälsa det! Jag ska iaf försöka koppla av så gott det går med barn och stress...Kram

 • Äldre 25 jun 11:28

  Lilla Pinglan: Oj missade att skriva vad jag hade typ 52-54 - och det är ju jätte lågt för att vara mig. Sedan när jag hade stressat runt hemma låg den och stirrade runt 90 - var är den gyllene medel vägen?!

 • Äldre 26 jun 20:00

  Jag kan ha låg puls, vet ej exakt hur låg men jag äter ju 100mg betablockare per dag och är glad om den är lugn och låg. Men jag tror det är bättre att det är låg puls än hög puls.

  Jag är bara sur just nu för att jag har en period av mkt es trots medicin (flera st per minut). Är så jobbigt. Jag bara funderar på varför. Känner mig ej stressad. Men eftersom jag funderar och oroar mig så slutar de ju inte heller. Försöker koppla in advokaten: du har haft mkt i es under 2 år och ändå inte dött.....läkararna säger att det ej är farligt....jag är totalt utredd. (dock ej arbets-ekg, spelar det nån roll? Kan man hitta något där??) Men jag får för mig att jag ska få kammarflimmer...eller att det ska bli sån oreda i bröstet som det var för några månader sen.

  Usch, förlåt att jag är så egocentrisk.

  Fint väder i morgon! Ha en skön dag alla och njut i solen.
  kram

 • LillaP­inglan
  Äldre 27 jun 16:58

  Kan säga att när jag är sjuk, typ som nu idag, jag är pang förkyld, då har jag en massa extraslag. Vet inte varför det är så, men kroppen jobbar ju hårdare med att få mig frisk så hjärtat får ju jobba mer då. Extraslagen känns ju rätt onödigt att få just då, man blir helt färdig! Att lita på alla läkare är svin svårt, varför vet jag ej, för vi är ju knappast några hjärtspecialister, inte på det sättet iaf..
  Gud va skönt det skulle vara att verkligen ta till sig ända in i hjärtat det läkarna säger! Säger de kanske att man är helt frisk med en smula tvekan i rösten?Nej, antagligen inte, bara vi som är livrädda.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
Logga in
Bli medlem