• Rudies

    Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010

    Här kommer den nya tråden!

    Välkommen att hoppa in alla nygravida eller ni gammelgravida som just upptäckt att vi finns, var inte rädd att lägga er i våra diskussioner och följ gärna med på fikaträffarna och dela erfarenheter och upplevelser. :)

    Här är den gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m48247488.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-23 08:57
    BF-listan: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m50235868.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-21 20:15
    FIKATRÅDEN: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m52106246.html

  • Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010
  • Krutgumman

    Lunch 11 på salladsbaren

    *Sofia
    *Pernilla & Ebba
    *Emelie
    *Jennie
    *Linnea
    *Erica
    *Maria
    *Sara

  • Mary Jo

    Jaana- Vilken STOR kille. jag är imponerad! Skönt för dig att han äntligen är ute och dina krämpor kanske släpper nu!

    ----

    Alltså nu börjar jag bli lite orolig. Min mage har vuxit ganska mycket den senaste tiden(men jag tycker inte att den är sååå stor?) men nu i veckan har 3 OKÄNDA människor kommit fram och frågar hur MÅNGA bebisar jag har i magen. haha. en har jag svarat varav en tant säger: "Jaha.. hm.. är du verkligen säker? När jag såg dig tänkte jag : Hon ser exakt ut som jag gjorde när jag väntade mina tvillingar..och dom var en överraskning,jag visste inte om att jag väntade tvillingar"
    hahahahaha! o igår skrev en på facebook om min magbild att jag borde göra en viktuppskattning,inte för att skrämmas men jag borde verkligen höra om det.

    Vaddå inte skrämmas? jag bli livrädd att jag ska få en 5 kilos klump nu. usch. haha. nu ska jag till min bm och prata om saken och sen föräldrarutbildning.

  • majnollnio
    grattis till pojken! :) o alla som har tyckt att min flicka var så stor (4620g) då ligger hon lite i lä då :)
  • Erikaa S

    sofianordstrom: själv får jag höra båda varianterna, antingen att jag verkligen är stor & kommer få största bebisen i världshistorien ungefär (min egen mor är en av dessa och det kan göra mig såååå arg) eller att jag är lite för att vara i den vecka jag är i. hur som så är jag stolt över magen och anser den vara perfekt ;) haha!


    Vi längtar efter dig.. ♥
  • snart mamma igen

    Tack alla{#lang_emotions_heart} 
    ja han är en stadig bit..

    sofia: ja fast som du läser så är ju de där med viktuppskattning kan bli så fel.. o ändå var de ju en överläkare på specmödra som sa mitt hehe..
    jag fick ofta höra att de är två i min mage.. MEN nu vet vi ju varför hehe..

    sitter just nu med akupunktur i öronen som ska hjälpa till mot fogsmärtan bm här på bb som sa att de ska hjälpa.. så vi hoppas fick även de i tårna igår då moderkakan inte ville släppa.. två ggr på två dagar första gången i mitt liv är ju som nålrädd men hjälper de så klart jag måste testa

  • badhairday

    Var hos bm i morse. Bebis låg och sov med huvudet neråt! Hoppas h*n stannar så =) SF måttet var 30.. så magen växer med 1cm i veckan nu ungefär =) vecka 33 nu.. "bara" 7 veckor kvar!!

  • fiasan
    snart mamma igen skrev 2010-01-26 11:10:21 följande:
    Tack alla ja han är en stadig bit.. sofia: ja fast som du läser så är ju de där med viktuppskattning kan bli så fel.. o ändå var de ju en överläkare på specmödra som sa mitt hehe..jag fick ofta höra att de är två i min mage.. MEN nu vet vi ju varför hehe.. sitter just nu med akupunktur i öronen som ska hjälpa till mot fogsmärtan bm här på bb som sa att de ska hjälpa.. så vi hoppas fick även de i tårna igår då moderkakan inte ville släppa.. två ggr på två dagar första gången i mitt liv är ju som nålrädd men hjälper de så klart jag måste testa
    Skönt att allt gick bra. 4960g låter ju onekligen lite jobbigt att gå runt och bära på, hoppas fogarna blir bättre nu:)

    Åhh, jag tyckte det gjorde skitont med akupunktur i tårna.
    Mina barnmorskor på förlossningen skrattade åt mig då jag födde barn utan problem på bara lustgas men klagade på att det sved då de försökte sticka nålar i tårna på mig!;P
  • Mary Jo

    snart mamma igen- haha,ja om du fick höra att du väntade 2,det är det som börjar göra mig nervös,tänk om jag oxå får en sån klump? haha
     aja,vi får väl se;)

  • Myran09

    Jaana-Hoppas du slipper din smärta i fogarna snart!!

    De flesta verkar ha åsikter om hur ens mage ser ut, stor, liten osv. Vi är alla olika, bär barnen olika och stor mage behöver inte nödvändigtvis betyda stor bebis. Inte behöver du vara orolig över det Sofia och som Jaana säger, det är svårt att viktuppskatta till och med vid UL.

    Nu ska jag iväg till BM. Idag är det bokslutsdags.


     


     

  • Camillae

    Snart mamma igen
    Grattis till Storkillen =)
    Oj vad ni alla är bra på att skriva här inne ,jag skriver ju nu typ en gång per vecka tror
     jag hihi jag får ta igen det sen då
     det blir nog inte så problem jag är en äkta surrhumla
    *ASG*

    ha det bra alla

Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010