• Rudies

    Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010

    Här kommer den nya tråden!

    Välkommen att hoppa in alla nygravida eller ni gammelgravida som just upptäckt att vi finns, var inte rädd att lägga er i våra diskussioner och följ gärna med på fikaträffarna och dela erfarenheter och upplevelser. :)

    Här är den gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m48247488.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-23 08:57
    BF-listan: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m50235868.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-21 20:15
    FIKATRÅDEN: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m52106246.html

  • Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010
  • MK84
    snart mamma igen skrev 2010-01-26 00:21:21 följande:
    TACK ALLA DEN 25JANUARI på sin bf dag passade våran Amadeus att hitta ut ca 06.30 sippra vattnet hemma..o 18.26 var han ute berättar mer om förlossningen en annan gång.. men allt har gått jätte bra en riktig krabat på *håll i er,sitt ner nu * 4960gr o 56cm lång o huvud på 39cm stor skönhet redan från start (jag klarade mig utan nå bristning ) Tack igen alla!
    Haha, vilken en! Väger mer än va Julia gör nu nästan 2 månader gammal, är längre än henne samt har större huvud än henne! hahaha...
  • humilis

    Och Grattis Jaana!Shit vilken stor en. men vad skönt ,då är han stabil och bra! Amadeus är sååå fint. Det var ett av alternativen vi hade om det skulle bli en pojk!

  • snart mamma igen

    Tack igen alla
    Ja en riktig stabil bit redan från början (vet ni att jag gick inte sönder alls heller..trots att han är så stor SKÖNT!)

    Vi får se om vi tar oss hem idag.. väntar på läkarronden.. dock är den först 14.30 för nyföddingar.. o bm sa att eftersom han är stor o fick lågt socker direkt o fått tillmatas så finns risk att vi inte får åka hem idag.. som jaagaag vill.. Men Men.. hans hälsa går ju i första hand.


     


    tänk att på en kontroll o Ul så sa läkaren att bebis kommer att var över normal i stl.. men dock inte lika stor som 2åringen var då hon kom.. (4100gr) OCH ut kommer en på nästan 5kg:-O så fel dem kan ha i dreas beräkningar.. Men jag har kännt att de var en stor o lång bebis.. som han låg o tryckte med rumpen under bröstet osv Men nu är han ute Sååå skönt!! bara hoppas min foglossning börjar släppa snart..så man kan gå "normalt"

  • Myran09

    Jaana-vilken stor kille :)Vad skönt att allt gått bra. Det sägs ju att det inte ska spela någon roll om barnet är stort, då brukar det ibland till och med bli en lättare förlossnig för att barnet på nåt sätt "hjälper" till själv:)
    Där ser man att man inte kan lita på deras viktuppskattningar, det var inte lite fel de hade:)

  • badhairday
    Lunch 11 på salladsbaren

    *Sofia
    *Pernilla & Ebba
    *Emelie
    *Jennie
    *Linnea
    *Erica
    *Maria

    Grattis Jaana! Vad skönt att allt gått bra!
  • Liams mamma

    Grattis Snart (NU) mamma igen !!!
    Och han höll leveransplanen och allt

    Hade gärna följt med på lunch men jobbar ff i 2.5 vecka till, sen går jag på föräldraledighet heltid!

    Marge, ang. foglossning vet jag inte... min läkare ville också sjukskriva men jag ville inte... har du provat city rehab?? Oavsett om man är sjukskriven eller inte så är det verkligen värt att prova... jag går där och får akupunktur och det hjälper jätte bra! ... De senaste gångerna har jag även tagit upp mina domningar i händerna (karpaltunnelsyndromet) och fått nålar i handen också och även det har hjälpt så pass att jag sluppit sova med skenor på flera nätter!

  • Erikaa S

    snart mamma igen: stort grattis till sonen!

    jag skulle så gärna vilja följa med på fika men snart hoppas jag att det ska finnas tid, om inte annat när lill bebisen tittat ut :P


    Vi längtar efter dig.. ♥
  • Krutgumman

    Grattis Jaana till killen! {#lang_emotions_laughing} Gud så roligt! Äntligen kikade han ut efter mycket om och men!

  • fiasan

    GRATTIS! Jaana! Han prickade in bf-dagen och allt storkillen
    Härligt namn!

Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010