• Rudies

    Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010

    Här kommer den nya tråden!

    Välkommen att hoppa in alla nygravida eller ni gammelgravida som just upptäckt att vi finns, var inte rädd att lägga er i våra diskussioner och följ gärna med på fikaträffarna och dela erfarenheter och upplevelser. :)

    Här är den gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m48247488.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-23 08:57
    BF-listan: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m50235868.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-21 20:15
    FIKATRÅDEN: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m52106246.html

  • Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010
  • badhairday

    Sofia: Ja nu har han slutat röka och börjat snusa igen!! (en med gravidhormoner och en med "sluta-snusa-humör" går inte alltid så bra ihop! hehe
    Åh jag vill också¨gå ut, faktiskt!! skjutsade stefan till en fest för ett tag sedan... Känner inte heller för att gå ut nykter. Har bara kul på krogen när jag är riktigt full! (så att man inte irriterar sig på att det luktar illa och att folk är stökiga hehe"
    Sen ville mina kompisar att jag ska va barnvakt åt deras ungar så att dom kan gå ut.... AAAAAAAAALDRIG! Nu ska jag fan sova! hehe

  • Mary Jo

    Men jag är alltid sådär,vill gå ut och när jag väl går ut har jag tråkigt.. så jag tänker nu att jag säkert skulle haft tråkigt endå:P.. hahah..Men bara sitta med kompisar och dricka o prata,gud det saknar jag!

  • MK84
    Mary Jo skrev 2010-01-24 00:43:09 följande:
    Men jag är alltid sådär,vill gå ut och när jag väl går ut har jag tråkigt.. så jag tänker nu att jag säkert skulle haft tråkigt endå:P.. hahah..Men bara sitta med kompisar och dricka o prata,gud det saknar jag!
    Jag fick nån flashback för förra helgen då vi var i Skellefteå. Sitta helt SJÄLV i bilen å poppa Rix FM Party en lördagskväll på  hög volym. Haha.. Precis dom låtarna man härjade till för många många år sen! Fick sån himla lust att bara gå ut ett tjejgäng å dricka å danska å flumma å ha kul. Sist jag var full var november -06 så jag känner att ja har lite att ta igen! ;)
  • MK84

    Han skulle ju kunna tro att jag är full nu med tanke på hur jag stavar, hahahahah.. Nåja det är ju morgon å jag skriver för fort för att hjärnan ska hinna med, fingrarna lever sitt eget liv! ;)

  • MK84

    Haha, alltså jag är nog full trots allt.. skulle just skriva.. flyttar man på markören hoppar stolarna efter.. (I sammanhanget att boka bioplatser på internet)..

    När jag läser vad ja skrivt står det: Flyttar man på bilen så hoppar stolarna efter..

    Bil och markör är ju inte ens lika. hahhahaah...

  • Rudies

    Jag provdrack ju en sån där alkoholfri öl i sthlm, fastän jag brukar mobba dem och det var inte så dåligt som jag trodde, haha. Rätt gott faktiskt. Jag är inte sugen på att gå ut och vara full, men att kunna dricka en öl eller två hade varit gott, fast nu när jag vet att jag tycker om de alkoholfria så jag helt plötsligt har ett alternativ, då är jag inte lika sugen längre, haha.

    Vi tänkte gå på strippklubb i sthlm, men där gick min nykterhetsgräns. Inte fan går jag på stippklubb nykter, då vill man iaf vara lite lullig, haha. ;)

  • Linnisen

    Malin I - Du kanske har tur att förlossningen bara startar helt plötsligt utan jobbiga förvärkar.

    Jag är heller inte så sugen på att supa mig full men ett glas vin hade varit gott.


    ♥Tim 080422♥ ♥Bf 100325♥
  • Myran09
    Linnisen skrev 2010-01-24 11:58:42 följande:
    Malin I - Du kanske har tur att förlossningen bara startar helt plötsligt utan jobbiga förvärkar. Jag är heller inte så sugen på att supa mig full men ett glas vin hade varit gott.
    Man kan ju alltid hoppas:)

    Längtar också efter ett glas vin. Det är lite trist att ibland äta jättegod mat och inte få toppa det med vin till.
  • Mary Jo

    mk- Du var full sist -06?! oj,ja det är på tiden!! haha.

    -----

    Jag har oxå provat dom alkoholfria ölen och dom var helt ok. det var i somras när det var kokhett och vi satt ute o grillade!
    Krogen har aldrig riktigt varit min grejj om jag inte är snorfull för då dansar jag (läs hoppar) omkring på dansgolvet,hahahaha. Men jag saknar att sitta med mina vänner o surra och bli lite salongs;)

  • snart mamma igen

    ja -06 var nog sista gången jag var onykter åxå Men så går de när man skaffar kids & ammar osv.. klart jag hade hunnit här emellan.. Men de har som inte funnits ngn lust eller tid eller ngt sådant.. Jag har inte behovet av alkohol faktiskt.. kan ha roligt utan

Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010