• Rudies

    Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010

    Här kommer den nya tråden!

    Välkommen att hoppa in alla nygravida eller ni gammelgravida som just upptäckt att vi finns, var inte rädd att lägga er i våra diskussioner och följ gärna med på fikaträffarna och dela erfarenheter och upplevelser. :)

    Här är den gamla tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m48247488.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-23 08:57
    BF-listan: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m50235868.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-21 20:15
    FIKATRÅDEN: www.familjeliv.se/Forum-11-271/m52106246.html

  • Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010
  • perdy

    Sofia: Då saknar vi samma sak :P Att sitta med mina vänner och bli lite salongs och bara babbla...ska bli trevligt att jag kanske får någon sådan kväll, i alla fall en hoppas jag på, i sommar :)

    -----
    För övrigt en mindre sjukstuga här, jag har åkt på nån typ av magsjuka tror jag...jag som fan ALDRIG åker på sånna saker ska åka på det när jag har en liten 2 månaders här hemma! Just my luck!

  • Mary Jo

    Pernilla- i sommar? ja det tycker jag att du ska! jag planerar ju dock att det ska bli en sån kväll lite innan sommaren

    Nej! Usch och fy för att bli sjukt. och magsjuka,jag säger det igen,är det värsta som finns. hoppas du blir frisk snart!

    ---
    När jag precis hade flyttat hem till luleå så tänkte jag att jag skulle prova gå ut nykter men jag insåg att det inte är min grejj. fan vad man lägger märke till saker. Folk skriker efter ett viss x antal öl,knuffas,springer,stinker,m.m.m.m så jag har absolut behovet av liiiiite alk i kroppen för att kunna gå ut,hahahahha!men men nu längtar jag absolut mest efter bebisen och få mysa hemma o ta hand om den!

    38 dagar kvar

  • Em N

    Ändå sen jag blivit gravid har jag varit sugen på vin alltså vad fan ?! :) Jobbig craving.... :p Har druckit alkoholfritt men de är ju inte i närheten samma sak.. Typ saft med liiiite vin känsla...

  • Myran09

    Alkoholfritt öl tycker jag funkar bra, det är gott, men vinet är inte alls gott. Iaf det röda. Då dricker jag hellre saft till maten:)
    Det alkoholfria bubbelvinet, som jag fick hålla mig till när vi gifte oss bla, var helt ok.

  • Rudies

    Jag hann vara full en gång mellan amning och graviditet i somras, det räcker gott och väl. Men jag hann dricka många kalla öl till grillat. Mmmm. Det var njutning det. ;)

  • Mary Jo

    har faktiskt lagt upp en bild på mina fötter i mitt galleri,haha! (men kolla inte på hur dom ser ut,haha,det första jag ska på när jag har fött är en fotbehandling,aaahhh!! )

    Åh vilken mysig dag. skönt med söndag. nu ska jag laga middag!

  • perdy

    Sofia: Nu förstår jag om du har jobbigt med dina fötter stackare...men håll ut det är inte lång tid kvar och för mig släppte all svullnad nästan direkt efter att Ebba kommit till världen :)

  • Myran09
    Mary Jo skrev 2010-01-24 17:11:18 följande:
    har faktiskt lagt upp en bild på mina fötter i mitt galleri,haha! (men kolla inte på hur dom ser ut,haha,det första jag ska på när jag har fött är en fotbehandling,aaahhh!! )Åh vilken mysig dag. skönt med söndag. nu ska jag laga middag!
    Stackars fötter. På med stödstrumpor så kanske det blir lite bättre iaf. Jag har redan slitit ut 2 par:)
  • Linnisen

    Sofia - Men shit! Du får trycka på dig stödstrumpor och ha fötterna i högläge. Hoppas det blir lite bättre då..


    ♥Tim 080422♥ ♥Bf 100325♥
  • Mary Jo

    haha,ja jag borde köpa stödstrumpor men dom säger ju att man inte ska mäta när man är svullen men jag är ALLTID svullen,så jag har försökt vänta men det lägger sig inte.  mina stackars fossingar.

Svar på tråden Vinter/vår/sommar mammorna i Luleå 2009/2010