• Rondellen

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Här samlas vi som har fått X och vill bli gravida igen, men på rätt ställe. Några har lyckats, och några kämpar vidare.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 08:54
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m46019150.html - Första tråden

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 08:54
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m48311763.html - Andra tråden

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-02 15:40
    Nya tråden!

    tråd 4!
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m52304934.html

  • Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3
  • Jaynee
    Volvo bm 814: Har du fått höra något om när du kan komma in på vul? Hoppas att det fastnat rätt!

    Lappgeten: Skynda lagom, om du är trött och slut så är det en varningssignal från kroppens sida, vilket du säkerligen också vet. Svårt med gård och mycket arbete varje dag, men prioritera bort det som kan vänta sålänge :).

    Kräfta2009: Gör som du själv känner, jag tränade både innan, under och efter (väntade en vecka efter OP bara), det ska inte vara någon fara.
  • volvo bm 814

    Inte hört nåt. Får ringa på måndag. Jag ska vara i v.5 nu. Hoppas de vill titta på mig innan det händer nåt. Fick jätteont sist precis samma dag jag in v.6 med x:et.

  • Jaynee

    Mitt hcg låg på 11 nu(eller i förra veckan när provet togs såklart), läkaren sa att hon kände sig så säker så hon kunde konstatera att ingen graviditet pågick längre, men hon tyckte ändå att jag skulle komma ner och ta "ett sista prov så det kommer ner till normal nivå", som tydligen är allt under fem. Härligt!

    Och vädret är fint och jag är ledig, ibland kan det inte vara bättre {#lang_emotions_laughing}, försöker utstråla mycket positiv energi till er andra också, svårt över internet, men om ni känner ett litet lyckorus idag eller bara en glad tanke från ingenstans så vet ni vart det kommer ifrån. Ha en fin dag.

  • volvo bm 814

    Ska till undersökning om två veckor. Då ska jag vara i v.8. Alla symptom jag kände var helt normala. Skulle inte oroa mig. Han var positiv. De vet ju vad de pratar om. Dryg väntan.

  • Lappgeten

    Volvo bm 814- Hoppas, hoppas att det sitter på rätt ställe. Men att du måste vänta så länge. Till mig sa de att om jag får ett positivt test i framtiden ska jag ringa samma dag och komma in inom någon dag.

    Jaynee- Toppen att värdet sjunkit så lågt. Bra att du får ta ett sista prov så att du vet att allting är borta. Ska tänka på dig om jag känner lite extra energi =)

    Jag saknar min kropp och ork men har accepterat att det tar tid att bli pigg. Och jag känner absolut ingen längtan efter att försöka igen, trots att vi försökte få barn i ett år utan resultat sen hände det här helt plötsligt. Så vi tänker vänta över sommaren iallafall och se om jag får något konstigt hormonspök igen och vill bli mamma  {#lang_emotions_wink}
    Min glädje i livet just nu är att se mina små söta killingar skutta runt i hagen, det är underbart.

  • Rondellen

    Hej Alla!

    Jag har hållt mig borta från FL länge nu, för jag har inte orkat med riktigt.

    Nu är jag hur hormonell som helst, antingen kan det ha tagit sig denna månaden, eller så är det PMS. Jag har BIM ngn gång nästa vecka, jag har inta orkat hetsa och räkna dagarna.

    MEN i vilket fall VOLVO! Jag började gråta på riktigt! SOm sagt jag är hormonell och gråter för det mesta, men jag blir så GLAD att du ahr plussat! Jag förstår din oro, det värsta när man plussat är ju att man ska gå och oroa ihjäl sig, men jag hoppas så starkt för dig!

    Stor kram!

  • Rondellen

    Är det tre månader en tråd är öppen eller är det längre? Borde itne denna vara "stängd" nu? Jag öppnar en ny för säkerhets skull!

  • ewaulrica
    Rondellen skrev 2010-05-02 15:35:27 följande:
    Hej Alla!Jag har hållt mig borta från FL länge nu, för jag har inte orkat med riktigt.Nu är jag hur hormonell som helst, antingen kan det ha tagit sig denna månaden, eller så är det PMS. Jag har BIM ngn gång nästa vecka, jag har inta orkat hetsa och räkna dagarna.MEN i vilket fall VOLVO! Jag började gråta på riktigt! SOm sagt jag är hormonell och gråter för det mesta, men jag blir så GLAD att du ahr plussat! Jag förstår din oro, det värsta när man plussat är ju att man ska gå och oroa ihjäl sig, men jag hoppas så starkt för dig!Stor kram!
    Heej...jag förstår dig, ibland är det skönt att bara stänga av allt och inte bekymra sig, tänka eller oroa sig. Precis som du skriver så är det också skönt att inte räkna dagar hit och dit ibland..

    Själv har jag förmodligen stressat så mycket att min äl har blivit helt förskjuten, man kan ju bli helt knäpp av alla tankar och det är inte konstigt att det påverkar en.. Nu har jag iaf äl i helgen men jag väljer att inte fokusera och tänka på det så mycket.

    Kul att höra från dig iaf! (och jag håller tummarna för dig... :) )
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3