• Rondellen

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Här samlas vi som har fått X och vill bli gravida igen, men på rätt ställe. Några har lyckats, och några kämpar vidare.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 08:54
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m46019150.html - Första tråden

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 08:54
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m48311763.html - Andra tråden

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-02 15:40
    Nya tråden!

    tråd 4!
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m52304934.html

  • Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3
  • Stella 78

    Så underbart med flera gravida! Vänder det äntligen i tråden nu? 


    Hoppas alla som varit tvungna att gå igenom X snart är gravida!
  • Camila
    Jaynee skrev 2010-05-20 00:07:46 följande:
    Först och främst Camila, tänkte att jag skulle skriva något svar på ditt inlägg förut, men jag har inga ord för det du gått igenom. Det senaste året måste ju ha varit som att leva i en mardröm. Hoppas som sagt att det går vägen den här gången.angio101, grattis till plusset! Håller tummarna för att det sitter rätt.volvo bm 814, vad roligt! Dubbel lycka, småler för mig själv. Ta hand om dig och magen :)
    Tack för visat stöd!!!! Ord värmer mer än man tror, även när det är främligar man pratar med Jag vågar inte tänka tanken på ett nytt utomkveds och jag tror att det är viktigt att man är positiv. Så visst fan hoppas jag att det går vägen nästa gång. Har äl om ca 2 veckor så då ska vi mysa på för fullt här hemma

    Ja, vad härligt att livet går vidare! Grattis ni alla!!!
    Styrkekramar till er andra!!

    kram
  • angio101

    Är lite orolig, har en lätt blödning i dag, v5+2, inte alls mycket men rött blod. Lätta menssmärtor, inte alls samma obeskrivliga smärta som senast (men det var ju i v8)

    Är det värt att åka in? Kan de se nåt än på VUL? Har tid för VUL på onsdag.

  • Jaynee
    angio101 skrev 2010-05-27 13:57:06 följande:
    Är lite orolig, har en lätt blödning i dag, v5+2, inte alls mycket men rött blod. Lätta menssmärtor, inte alls samma obeskrivliga smärta som senast (men det var ju i v8) Är det värt att åka in? Kan de se nåt än på VUL? Har tid för VUL på onsdag.
    Tror inte dom ser så mycket än, kanske, men tänk om du åker in och dom inte ser något, då kanske du går och oroar dig jättemycket till nästa vecka och så visar det sig att det inte var något fel. Ring in till gyn annars. Usch så jobbigt när man inte vet, hoppas det inte är något.
  • ewaulrica
    angio101 skrev 2010-05-27 13:57:06 följande:
    Är lite orolig, har en lätt blödning i dag, v5+2, inte alls mycket men rött blod. Lätta menssmärtor, inte alls samma obeskrivliga smärta som senast (men det var ju i v8)Är det värt att åka in? Kan de se nåt än på VUL? Har tid för VUL på onsdag.
    Jag tror faktiskt inte att de kan se något än.. tyvärr. Det beskedet du förmodligen kommer få är att avvakta. Blir det ett tidigt mf så kommer det ju visa sig.. :( här framöver ändå.. Men tänk på att man ibland kan ha en lätt blödning under graviditeten vid tiden när man skulle ha haft mens. Och en kollega till mig blödde till och från under hela graviditeten utan att det för den skull var något fel. Så vi håller tummarna för att det är något sånt?

    Prova annars och ring och se vad de säger?
  • Rondellen

    Jag hoppas ju varje månad att det ska ha tagit sig... nu känns det som det skulle kunna ha gjort det. Brösten är ömma som den, ändå är jag bara på ÄL+6 eller 7. Är det för tidigt för ett gravtecken tror ni? Känns för tidigt för att det skulle vara mensen på ingående, och ÄL hade jag helt säkert förra veckan...

  • angio101

    Ingen blödning idag {#lang_emotions_smile}.  Tack Jaynee, för ditt svar, det var ungefär så jag resonerade, så jag ringde aldrig gyn.

    Antar att vi alla nojar (i olika grad) fram till v12, och speciellt vi med vår historia. Är så glad att jag hittade till den här tråden och alla kloka människor.

  • Rondellen
    angio101 skrev 2010-05-28 11:18:03 följande:
    Ingen blödning idag .  Tack Jaynee, för ditt svar, det var ungefär så jag resonerade, så jag ringde aldrig gyn.Antar att vi alla nojar (i olika grad) fram till v12, och speciellt vi med vår historia. Är så glad att jag hittade till den här tråden och alla kloka människor.
    Vad skönt angio! i vecka fem-sex kan det blöda litegranna för att det bildas massa nya blodkärl i livmodern! Är det bara litegran så är det inget att oroa sig för. Håller tummarna för dig!
  • LYCKA82

    Här är en till som haft ett X. Det är fem år sedan nu med min förra pojkvän. Fick operera bort min vänstra äggledare. Har inte försökt bli gravid sen dess.. ,men nu så har bebisverkstan börjat. Är lite smått orolig att det ska bli ett X igen! Har hört nånstans att man har minskad chans att bli gravid, bara 60% chans. Stämmer det?
    Kul att höra att det är några som blivit gravida.. grattis. Och till er som fortfarande kämpar på.. jag håller tummarna för er!!

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3