• Rondellen

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Här samlas vi som har fått X och vill bli gravida igen, men på rätt ställe. Några har lyckats, och några kämpar vidare.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 08:54
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m46019150.html - Första tråden

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-25 08:54
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m48311763.html - Andra tråden

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-02 15:40
    Nya tråden!

    tråd 4!
    www.familjeliv.se/Forum-7-311/m52304934.html

  • Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3
  • volvo bm 814

    Det verkar sitta rätt. De såg en liten rund prick i slemhinnan. Värdena steg som de skulle. Ska på ett till VUL på fredag.

  • Jaynee

    Vad härligt Volvo!! Kul med goda nyheter, hoppas allt går som det ska nu! {#lang_emotions_laughing}

  • Stella 78

    Grattis volvo bm 814!!! Jag blir såå glad för din skull! Verkligen din tur nu!


    Håller fortsatt tummarna allt jag har för att pricken ska växa och stanna kvar ytterligare 7-8 månader!
  • Kräfta2009

    Nu är mitt hcg nere på 20 Känns jättebra! Ska dock fortsätta ta prover för säkerhets skull. Så i juli-aug får vi börja försöka igen

    Önskar er alla en mysig helg!

    Kram!!!

  • Jaynee
    Kräfta2009: Vad skönt att höra {#lang_emotions_smile}, en stor sten som släppt från bröstet nu väl? Då kanske ni får en liten till nästa sommar om det går vägen.

    Hoppas du (och alla ni andra också såklart) också får en fin helg!

    Nu när hcg är på tal så är mitt nere på normalt nu äntligen, inga mer stick i armarna för denna gång, har precis haft ÄL också, så vi får väl se om det har tagit sig denna gång. Hoppas däremot på att det inte blir något förrän i slutet av sommaren så bebisen kommer när det är lite varmare och man slipper krångla med overaller och sånt. Idag träffade jag min bästa kompis kusins nykläckta lilla son (som skulle fylla en månad om två dagar), så liten och sööööt!  Vågade knappt titta på honom, längtar ihjäl mig!
  • Camila

    Hej Alla,


    Har följt er alla lite på avstånd. Har tidigare inte haft ork att börja skriva, men nu äntligen känner jag mig starkare och är redo att börja försöka bli gravid igen. Jag kan berätta lite kort min historia...
    ...jag blev gravid 2009 och födde en son i sept 2009. Tyvärr dog han endast 3 dagar gammal pga att han antagligen fick en infektion (e coli) under förlossningen. Både jag och min sambo blev apatiska och det har varit en tuff väg tillbaka. Men runt årsskiftet orkade vi försöka igen och jag blev gravid igen i mars. Tyvärr slutade även det i katastrof och jag fick utomkveds. Jag blev akut opererad och de tog bort min högra äggledare. Detta blev ett stort bakslag för oss men vi har ändå inte deppat ihop totalt. Vi är fortfarande positiva och tänker inte ge upp än. Så länge hoppet finns kommer vi att försöka. Såklart är det med dubbla känslor, vi är livrädda att jag ska få utomkveds igen. Samtidigt vill vi ju bara försöka igen. Vi har haft kontakt med Spec mvc och andra läkare och de alla ger oss olika svar på när vi kan börja försöka igen. Vissa säger att vi måste vänta minst 3-4 månader, medan andra rekommenderat 2 månader. Vi har bestämt oss för att försöka efter min nästa mens(dvs efter 2,5mån efter operationen). Helst skulle jag vilja kolla min äggledare som jag har kvar men jag har inte fått ngn bra respons hos läkarna. Jag vill se så att det inte den är skadad el har cystor el är trång. Vet att man kan spola ledaren och vill kolla mina möjligheter. Jag vet inte om vi pallar med ett ytterligare utomkveds och gör gärna allt jag kan för att förhindra ett nytt. Så jag har tagit tag i det själv och sökt hjälp privat. 
    Så nu är det nya tag, tredje gången gillt!
    Känns bra att få stöd och kunna stötta andra! 
    Kram till er alla & hoppas vi alla snart är gravida igen
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3