• RaraS

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Jo, nu håller vi tummarna för många plus framöver! Och ja Mika, man har lärt sig mycket här! Känns ändå bra, man vet ju många enkla saker att kolla upp om det blir problem att bli gravid. Hoppas du känner dig bättre Mika! Nu har jag tagit julledigt! Skönt...men först en lång resa hem till mina föräldrar...så många timmar i bil det närmsta dygnet! Sedan är det jul!


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Kan visst inte görs nya stycken när jag skriver in från mobilen...om ni tycker mitt meddelande ovan ser konstigt ut..


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Hej! On the road again! 67 mil avklarade igår, 53 mil nya mil idag. Men vi har en mysig roadtripp, jag och mannen, men vi hann köra typ köra 20 min igår innan vi började prata om hur mycket vi saknar vår vovve. Egentligen hade vi planerat att sova i min svärfars övernattningshus som han har för sina anstälda, men så gjorde jag ett äl-test igår innan jobbet som var starkt positivt, så vi tog in på hotell istället :) Kanske överdrivet men väldigt mysigt att spontanbo på hotell. Vi ville inte riskera att behöva dela rum med arbetare när man har äl :) Lemis, jag fick inte heller komma på återbesök men jag gick till min barnmorska efter första mens. Hon kan ju inte kolla allt men kändes bra när hon sa att det såg bra ut, det som hon kunde se. Ta det lungt i trafiken om ni ska resa! Vi har sett flera kraschade bilar, tyvärr. God jul!


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Hej alla i julhelgen!

    Stort grattis Frikadellen!!!
    Det är ju komiskt att det funkar så snart efter att ni ska börja med IVF...men oj vad kul! Hoppas allt går bra denna gång!

    Och Mika, skönt att du känner dig bättre! Har du känt av någon ev graviditet? Eller åtminstonde skengraviditetsteckenGlad Jag utnämner mig snart till expert av skengraviditetstecken. Jag hade ju ÄL i onsdags och min kropp har redan börjat inbilla mig saker. Och såklart, denna månad ska jag inte börja ta något för givet förrän jag sitter med +:et i handen. Jag lärde mig min läxa förra månaden.

    LillaFrugan:
    Vilket dilemma. Men jag håller med Mika, det beror ju på hur länge man ska vara borta. En vecka, och kanske även två, så hade jag chansat. Du vet, de små liven verkar ju bli till när man inte önskar sig detGlad, så det kan nog vara en bra period att köra oskyddat på Glad.

    Fortsatt trevlig julhelg till er alla!Tomte


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS
    Mika1980 skrev 2010-12-26 15:48:28 följande:
    Läste någonstans att äl-test är känsliga för progesteron, så då förklarar ju det saken. Inget mer testande innan nyår nu!
    Ja, håll dig borta från teststickorna! Men jag vet så väl hur svårt det är. Har inte köpt några...ska inte ha några hemma före BIM är planen. Vi får se om det går att hålla! :) Och jag visste inte att man kunde testa med ÄL-stickor....nu måste jag hålla mig borta från dem istället :)

    Vi håller alla tummar!
    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Linabollis: Välkommen hit! Förstår också så väl avundsjukan....helt plötsligt är "alla" mina vänner gravida och jag vill ju också så väl vara där!


    Mika och Sunflower!:
    Vilka spännande dagar vi har här i tråden. Både torsdag och fredag! Vore så kul med några positiva besked! Och om ni inte känner så mycket så tänk på hur det var när Acinna fick sitt plus. Hon skrev ju att hon kände sig väldigt "ogravid" så det finns hopp ända tills mrs Röd dyker upp!

    Sejda:
    Hoppas det sitter rätt denna gång för dig! Men jag tycker verkligen det låter lovanande så det går säkert jättebra denna gång!

    Hoppas ni har sköna mellandagar allihopa!


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Oj Mika, förstår du är nervig nu. Jag är imponerad om du fixar att vänta två dagar på att testa igen. Jag är inte så säker på att jag hade fixat det.Glad

    Ja, man kan ju inte lita på ett sådant test...men strecket kom ju fram...ja, stackare, invänta nästa test.

    Jag har en kompis som råkade ut för en liknande grej. Hon testade en morgon, på ett test där hon samlade upp urinen i en kopp, och väntade typ 10 minuter men såg inget sträck. Men de fick för sig att testet inte fungerade och hennes man var så ivrig på att få reda på det så han drog iväg och köpte ett nytt test och när han kom hem...typ en trekvart senare, hade det kommit fram ett streck på testet. De testade igen på samma urin och då blev det positivt direkt. Och sedan har jag för mig de testade igen morgonen efter igen för att verkligen vara på den säkra sidan. Deras lilla flicka föddes i november...som sagt, det kryllar av gravida magar och bebisar runt mig Rynkar på näsan

    Inte för att det betyder något, ville bara säga att jag hört innan att strecket kan komma fram sent, och det den gången slutade med en liten bebis.


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Mika:
    Lycka till vid nästa testning! Hoppas, hoppas det blir ett plus!

    Sunflower:
    Så spännande! Låter ju lovande inför imorgon!

    Själv har jag en hel vecka kvar till BIM. De här veckorna i väntan på BIM är ju faktiskt helt olidliga...
    Men jag känner inte så mycket ännu. Kände mer förra månaden när det inte var något. Nu känner jag bara molande och stickande i äggstockarna, växlar mellan båda sidorna (?) och ibland molande värk i livmoderstrakten, inget annat. Har gjort det i 5 dagar nu...förra månaden och med mitt X så blev mina bröst större. Jag funderar på om min PMS har förändrats efter X:et och att det är det som kändes konstigt förra månaden och kanske även denna månad. Innan X:et märkte jag inte av att jag skulle ha mens men det kanske är det som förändrats. Svårt att veta vad som är nya PMS-besvär och vad som skulle ev kunna vara ett grav-tecken.

    Sitter och funderar på att beställa Apiforce så jag är redo när mensen dyker upp eller om jag ska vänta och hoppas på ett +. Om det inte blir något denna månad så har jag ju testat två månader och vill prova något nytt! Hoppet är ju dock det sista som överger oss :) Så jag väntar nog och rusar till någon hälsokost i stan när jag får mens istället...


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Apiforce är något som ska öka fertiliteten genom att ge starkare äl, egentligen för dem som inte har ägglossning tror jag, nästan som Pergo, fast naturläkemedel, antar jag. Det innehåller bidrottninggelé,  EwaUlrica (tror jag) här i tråden har använt det. Jag tänkte att jag skulle köra två månader utan någon extra hjälp (förrutom vitaminer) men om det inte funkar nu så ska jag nog börja med Glandin och Apiforce.


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
  • RaraS

    Mika och Sunflower:
    Så himla tråkigt för er båda...jag vet ju så hur det är, man hoppas och hoppas, och man blir så besviken. Särskilt om man har haft symptom eller fått ett test som kanske kan vara ett plus, som för er. Man kan ju inte låta bli att hoppas alldeles för mycket när det blir så! Men inget är kört förrän mensen är här! Så avvakta ett par dagar nu och se vad som händer! Men oj så tungt ändå...ingen bra nyårspresent.

    Jag är på BIM-6 idag....men inget speciellt grav-sympton i sikte, mer än att det ömmar i äggstockarna och ibland livmodern, men det kan ju lika gärna betyda för mycket konstig julmat så jag är ganska skeptisk denna månad...men jag försöker att tänka att det finns hopp ändå! Och jag kommer nog ta det lite lungt med champangen imorgon. Men visst kan man smutta på ett glas i alla fall ? Det ska väl inte vara någon fara...jag vill slippa alla frågor på festen och då är det lättare att tacka ja till ett glas och än nej....


    Vänster äggledare bortopererad efter X, den 4/10-10.
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3