Inlägg från: BeccyBoop |Visa alla inlägg
  • BeccyBoop

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Lissabon Ja! Och tack!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop

    Kristini: Tack. Hur går det för dug, vi är väl ungefär lika långt gångna?

  • BeccyBoop
    Lissabon Inte kul med en nerv i kläm, det gör ont! Har själv en kass rygg och går till kiropraktiker regelbundet men nu får man snällt väntat tills man är klar med barnafödandet!
    Kul med nytt kök, vi funderar också på om vi ska göra om vårt kök. Vi köpte hus i juli ju och köket här är inte så gammalt (2006) men de förra ägarna som satt köket har inte varit så värst duktiga på det. Lite extra hål i lådorna när man borrat fel vid handtagssättningen, sneda handtag... the list goes on! Och har man en snickare till make som är väldigt noga med slutfinishen så vet jag att det stör honom att det inte ser helt perfekt ut. Så vi tittar runt lite... Men vi har några projekt innan köket: kontor ska fixas, barnrum ska fixas, stenläggning på hela framsidan, staket runt hela trädgården. Bland annat! Kristini Jag är i v 13 (12+4) idag. Ja, än så länge. Återstår att se vid RUL. Men bf är 17-18 augusti. Och hur jag mår... hahahaha! Ja, inte toppen direkt. Inte alls som med dotter så jag mådde toppen genom hela graviditeten. Eller ja, fram till bf. Sen att jag gick över 13 dagar var ju en annan femma.
    Denna gången mår jag verkligen inte bra. Mår illa från morgon till kväll, oftast, och spyr minst 1 gång om dagen. Frukt, vatten och knäckebröd är mina räddare just nu! Hoppas verkligen det går över snart!
    Hur mår du då??
     
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Sajabollan/Lissbon Ni har en underbar resa framför er. Förlossningen är lätt det häftigaste ni kommer att vara med om! Och jag är väldans avundsjuk att jag har 20 veckor kvar tills det är min tur!
    Hoppas ni slipper gå över tiden, för det är inte roligt!

    Här är allt fint med mig och Kotten. H*n rör och har sig, får mig att springa flera gånger på toa på natten. Att vakna upp akut kissnödig är sällan trevligt!  
    Var på UL förra måndagen och den såg ut precis som den skulle. Alla armar och ben, fingrar och tår. Nytt UL den 11 april, denna gången för hjärtgranskning då jag är född och opererad för hjärtfel. 

    Ska se om jag kan väcka dottern nu, hon sover stork sen nästan 2 timmar tillbaka. Men det tar på henne att vara sjuk. Min lilla Busa!
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Sajabollan Jag passerade oxå 100 kg-strecket med Savannah. Med råge Eller ja, med 6 kg! Hade dock gått ner 1 kg mitt sista bm-besök och då sa bm att inom en vecka så är du mamma. Och så rätt hon hade. Exakt en vecka senare föddes Savannah (BF+13).

    Och jag har sällan lyxen att få somna om... För antingen vaknar dottern eller så steppar hunden omkring eller så blir jag helt enkelt för pigg av min lilla tur till toaletten. Ett riktigt i-landsproblem, men ändå  
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Lissabon Får hoppas dte är någon form av känning du har, är som sagt kasst att gå över tiden. Riktigt drygt! Jag gick upp 19 kg med dottern, som jag sen med hjälp av ViktVäktarna gick ner och mer där till. Skrev in mig på 93 kg och när jag var klar där hade jag gått ner 20 kg. Så totalt -33 kg från höggravid! Snacka om att jag var snygg!! Men sen så kom man ur det och gick upp 15 kg igen och låg på samma inskrivningsvikt som med dottern. Dock bara +0,6 kg än så länge! (Hm.. förstod du mitt svammel?) 
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Lissbon/Sajabollan Förstår att det är drygt att vänta. Men er dag kommer snart! Tro mig!

    Och gällande bristningarna så bleknar de efter några år. Mina (jag hade många, långa och fula) har bleknat och syns knappt. Även om det tog några år. 
    Håller tummarna att ni båda är mammor till helgen! Hjärta

    ***

    Här går allt fram åt. Börjat få foglossningar, sammandragningar 1-2 ggr om dagen. Men känner mig annars helt ok, inte illamående alls lika mycket längre. Och än så länge, bara +0,3 kg! Vid denna tiden förra gången hade jag gått upp säkert 10 kg! Så nåt att vara glad över! Plus att jag går in i v 21 idag! Mer än halva tiden avklarad!
     
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Lissbon/Sajabollan Hur går det?? Nån bebis än?
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Lissabon Det behöver inte bli nån 4 kgs bebis...! Savannah är född på +13 och hon vägde 3170 g. Men jag förstår känslan av att: Varför blir det aldrig min tur? Hoppas det kommer igång av sig själv i helgen så du gå på kontroll. Håller tummarna för dig!! 

    Själv så ska man på ul på måndag och sen till spec.mvc på torsdag. Varför jag ska till spec.mvc vet jag inte men att åka till sjukhuset är ju sååååå roligt så det gör mig inget Ahahahaha... får försöka intala mig det i alla fall!

    Trevlig helg! 
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Sajabollan Den där eviga frågan om h*n inte kommit än känner jag igen. Och den är lika jobbigt varje gång. Men vi kan ju hoppas att du slipper gå på kontrollen. Jag slapp min då Savannah är född dagen innan. Men det var en plågsam väntetid, alla dom där dagarna. Även om man är väl medveten om att bara 2-3% föds på utsatt datum så finns det datumet ändå metalt i bakhuvudet.

    Kram! 
    It's something unpredictible, but in the end it's right
Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren