• Naura

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Hej Allihopa!

    Jag har inte hunnit läsa allt ni skrivit på sistone, men NU är vi klara på jobbet! Äntligen får man njuta av lite lugnare tempo och sommartid. Jag jobbar sista dagen den 24:e och åker till USA den 28:e. Skrattande Har BIM den 24:e, så det vore väl ett ypperligt sätt att starta semestern med ett Plus .

    Hoppas dagarna går fort nu så man kan testa sig snart...är väääldigt otålig kan jag säga!

    Trevlig semester till er som är på väg nu, nu satsar vi på pluss för oss alla i juni! :)

  • Naura

    Rejält ont i bröstvårtorna och lite molvärk i magen.... måntro om jag alltid brukar ha det eller om det är speciellt nu? Minns inte, men tror att brösten alltid gör ont innan mens... jaja, bara o vänta o se. Tur dagarna går fort iaf, hinner bara tänka på det på kvällarna innan jag somnar.

    Natti Natti!

  • Naura

    Åh vad jag längtar. Hade hoppats på att det var söndag eller nåt redan så man kan börja ana sin BIM dag. Bara o jobba liiiite till idag, sen är det helg och man kan sysselsätta sig med roligare saker och skingra tankarna lite.

    Mulet och tråkigt väder...och jag är jätte jätte trött. Skulle lätt kunna sova en timme till minst. Känner konstig värk ner mot livmodern hela tiden, känns ömt...vet inte om det är ett tecken. Men jag håller tummarna riktigt hårt nu!

  • Naura
    BeccyBoop Härligt med både semester och det andra. ;) Då är vi tillbaka ungefär samtidigt, om ni är borta tre veckor och vi är borta två. Jag skulle behöva en packningslista så man vet vad man borde ta med sig, har inte alls hunnit tänka på det. Men mannen fick semester igår, så nu är han tillgänglig under dagarna att göra ärenden och tvätta kläder, så det ska väl lösa sig. :)
  • Naura

    Ha det jätte bra på din semester BeccyBoop, och Sajanbollan, ni verkar ha det super skönt.

    Molvärken i magen bara fortsätter....imorgon är det BIM-4, ska ta ett av mina test som jag har hemma imorgon....har 4 från testlagret och 2 cb digital. Får se om jag får nåt pluss eller om det bara är inbillningar alltihopa.

    Idag har packningen börjat för oss oxå, förhoppningsvis ska jag inte glömma nåt.

    Nu börjar bröllopet på tv snart. Lycka till o ha det jättegott allihopa!

  • Naura

    Jaa, jag hinner säkert uppdatera innan du åker. Kan säkert inte sova på morgonen när jag vet att jag ska upp o testa. Glad

  • Naura

    Nu har det gått 5 min...och fortfarande neg. Testar på nytt imorgon! Det är ju ännu flera dagar kvar.

    Ha en jätte skön semester BeccyBoop!

  • Naura

    Fasen, gick in på min äglossningskalender här på FL, och jag har ju inte BIM förrän den 25:e! Jag har räknat fel...men ärs, det är bara en dag til. Kanske inte så konstigt att man testar neg på BIM-5 idag då. Ska nog vänta till tisdag och testa nästa gång, och så fortsätter jag fram till fredag.

  • Naura

    Skriver en rad här fastän ni alla är på resa. Kanske är det nån som läser?

    Idag välkomnar jag ännu en dag av molvärk och ömma bröst, men idag har de bjudit med en kompis, nämligen illamåendet. Bara några dagar kvar till BIM.... har inte testat idag, men hoppas på goda nyheter imorgonbitti. :D

  • Naura

    Tisdagens test är negativt. Vaknade med världens mensvärk i magen, men ingen mens i sikte. Nu har värken släppt för en stund iaf. Har ju haft värk varje dag i minst 5 dagar nu. Är på BIM-3 idag. Brösten är nog inte lika ömma nåmer.

    Jaja...den som lever får se! Men nog är det jobbigt att vänta.

Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren