Tårttråden del 17
När du gräddat kakbotten så kan du vända den uppochner så hamnar det bubbliga nedåt så syns det aldrig.
HAr precis kommit hem från tårtdecor.. Riktigt roligt att gå runt där och det är ju så mycket man vill ha men allt är så dyrt
Fick iallafall köpt det jag behövde till helgens tårtor.
Som jag skrev innan så får jag aldrig riktigt bra bottnar
Men det kanske har att göra med att jag gör förlite smet.
Tycker oftast att det är svårt att skära i 3 och så smular ofta kanterna.
endå bröar jag inte formen utan mjölar istället.
2 Frågor:::
HUR LÄNGE KAN MNA HA EN BOTTEN REDO I FRYSEN?
DELAR NI PÅ BOTTEN NÄR DEN ÄR VARM ELLER VÄNTAR NI TILLS DEN KALLNAT?
Men använder du aldrig 6 ägg?
Märkte också det
Kan inte jag få lite ekla men välldigt goda spontantårtor
Skulle vilja ha botten i frysen som man lägger fram på morgonen och på kvällen har man en god tårta utan jätte mycket besvär
TIPS....TIPS....TIPS...
Eller är jag en tidsoptimist... Det kanske inte går att " slänga ihop" en tårta enkelt...