Tårttråden del 17
Nu har min mmf legat i påse i 1 timme och 10 minuter. Är det förtidigt att kavla ut den??
Använder jag Maizena även till detta som jag gör med sp?
Om den är lite klibbig
Nu har min mmf legat i påse i 1 timme och 10 minuter. Är det förtidigt att kavla ut den??
Använder jag Maizena även till detta som jag gör med sp?
Om den är lite klibbig
Men nu när man använder mmf så måste jag ju fodra.. Hur gör jag det enklast? tycker det blir så kletigt med smör.
Hahahaha va dum jag är då slipper jag det så skönt..
Maizena så bra då är det som att använda sp då
Håll nu tummarna för att detta blir bra.
Nu är tårtan täckt.. Det gick jättebra men det är så svårt att få fint i nederkant..
Hur lyckes ni att skära längs med kanten?
jag brukar också använda en slize men gjorde inte det idag .. Men jag tycker endå att det brukar vara svårt.. men det är väll övning som gäller..
Ni som spacklar med grädde brukar ni ha ett tjockt lager på eller tunt?
idag hade jag inte så mycket rädde till spacklinen..
¨Jag är ute efter att få en tårtorna jag gör mycket saftigare.
Lyckades hyffsat idag men aldrig annars
Jag bygger alltid ihop tårtorna minst dagen innan oftast 2 dagar innan.
Måste komma på en lösning för jag vill ju inte göra torra tårtor till dom som beställer..