Inlägg från: Längtandsfull |Visa alla inlägg
  • Längtandsfull

    Tårttråden del 17

    Nu är det dags för tårtbak...

    Jag och sonen flyyer år imorgon så då får vi ju självklart ha en tårta

    Men jag har glömt lite hur det var..

    Jag gjorde botten och början på fluff igår..

    Men kan jag göra hela tårtan klar ikväll eller blir det bäst om jag bygger ihop den ikväll och täcker och dekorerar imon?

    Skulle gärna ha allt klart idag om jag hinner...


  • Längtandsfull

    Var på tårtkurs i döndags.. Sååå jäkla kul.. det jag lärde mig mest var att använda kristyr och hur man gör.

    Fick med blommor och allt jag gjorde hem men frågan är hur förvarar jag det nu?
    Trodde jag visst men blev så osäker?
    Är det burk i kylen?


  • Längtandsfull
    TezzyBump skrev 2010-03-29 20:44:22 följande:
    bottnar funkar ju att frysa in :) smörkräm och fluff är jag osäker på faktiskt.dekorationer i sp kan du förvara i en burk med lock i kylen.
    ok.. hur länge kan man förvara bottnar och dekorationer?

    Jag är välldigt intresserad att lära mig mer om att dekorera..
    Har sett att folk gör tårtor med olika loggor ex ikea, lindex, hm osv..
    Hur får man dom så lika den riktiga loggan?
  • Längtandsfull
    JoKo: ok. hur gör du sen då?

    Lenilus: men då har du ju bara formen konturerna. jag tänker nu på något större märke och inte bara text.. Vill göra en tårta med IFK märket på och den är nog svår Den är ju först sköldformad sen är det ju en ståendes lejon i mitten.. Hur gör man det?
    Har ju sett att andra gjort andra märken..
Svar på tråden Tårttråden del 17