• Tess82

  MajMammor 2007 15

  Nu har jag också hittat hit, tack för länken syrra .


  Linnea -07
 • Tess82

  Jaha, då var vi sjuka här då.  De hade ringt sambon från dagis vid lunch igår, hon hade ont i örat och var hängig. På kvällen hade hon ganska hög feber och varvande ont i örat och ont i magen. Inatt har hon väl vaknat 7-8 ggr och varit ledsen eller sagt att hon sovit klart. Slutade med att vi sov till ca 9 tillslut men många uppvaknanden så pigg är jag inte. Jag är också förkyld så det gör ju inte saken bättre. Får väl hopps det inte blir värre med örat bara.


  Linnea -07
 • Tess82

  Här börjar sjuklingarna piggna på sig lite. Jag hade en sväng med hemsk huvudvärk idag men bättre igen nu. Linnea är mycket bättre men säger emellanåt att hon har ont i örat så riktigt bra är det inte än. Hon är lite snorig, hostig och inte helt bra så det blir att vabba imorgon. Har inget jobb bokat men bäst att ta vab ifall de ringer.


  Linnea -07
 • Tess82

  Linnea har också bra fantasi. Hon klär på sig och åker till Rättvik eller Bjursås ibland sen "kommer hon hem" igen och säger att hon sovit borta. Här finns också en "låtsas kompis" eller vad jag ska kalla det, den heter bä och är tydligen också farlig ibland precis som Leyas Ior. 


  Linnea -07
 • Tess82
  RosaNapp skrev 2010-02-18 20:09:50 följande:
  Här är alla förkylda, men jag är glad att jag har äldsta hemma nu. Annars hade vi nog fått magsjuka en sväng till och det känner jag att inte orkar med nu, så här på sluttampen.Fö, nu är det klart. Vi har skrivit papper och nu ska bara det praktiska ordnas. Vi skiljer oss, blir bäst så. Kommer flytta isär om ett halvår ungefär, jag orkar inte fixa det nu. Vill ta det lugnt i sommar. Vi är ännu vänner och försöker lösa det tillsammans, med hur barnen ska ha det och så sen.
  Tråkigt att det skulle sluta så men ibland kan det ju vara bättre att gå åt skilda håll än att fortsätta kämpa och bara må dåligt. Hoppas att ni kan fortsätta komma överens.
  Linnea -07
 • Tess82

  Här är det också snö och blåst och 12 grader kallt så inget uteväder alls. Sambon hade hjälp att bila upp golvet i gamla pannrummet som ska bli badrum idag så jag och Linnea fick hålla oss mest uppe på hennes rum där det inte lät så illa. Skönt att det äntligen är pågång med badrummet nu i alla fall.

  Igår vaknade Linnea vid halv ett och ville inte alls sova nå mer. Hon var nog vaken 1,5-2 timmar innan vi tillslut fick sova så lite segt idag. Fick sova till 8 imorse i alla fall. Nu sover hon förhoppningsvis middag en stund så får vi hoppas på en lugn kväll och en bättre natt inatt.


  Linnea -07
 • Tess82

  Ja usch för snö, nu har vi väl fått så vi klarar oss för flera år. Hoppas att vi kan få en fin sommar efter den här vintern med lite mindre nederbörd än de senaste månaderna.


  Linnea -07
 • Tess82

  Här har vi också sol idag {#lang_emotions_sunny}, men -24 grader imorse. Nu är det -13 i solen {#lang_emotions_smile}. Tyvärr så ska det ju komma mer snö till helgen igen, hoppas verkligen att de har fel denna gång.


  Linnea -07
 • Tess82
  2små2stora skrev 2010-02-24 11:53:01 följande:
  Det bästa Johanna vet är att få stå framför spegeln och titta på när jag sätter upp hennes hår.
  Din tjej är en riktigt "flickig" verkar det som.

  Linnea säger att hon vill ha pippiflätor men tyvärr så har hon för kort hår för att fläta än så det får vänta. Dessutom så åker alla tofsar och hårspännen bort ganska direkt så jag vet inte om hon ens skulle ha tålamod att få håret flätat.
  Linnea -07
 • Tess82
  2små2stora skrev 2010-02-24 19:57:30 följande:
  Detta plockade hon fram ur garderoben idag Jag måste sätta tillbaka garderobsdörrarna för hon springer och hämtar kläder hela tiden.www.familjeliv.se/hem/3busfron/gallery/phpg6b...
  Linnea hämtar gärna kläder och vill byta också. Har hon minsta lilla fläck eller lite våt så ska det bytas eller ibland bara ändå för kläderna duger inte.
  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15