• Tess82
  Äldre 23 Mar 19:16
  136122 visningar
  2830 svar
  2830
  136122

  MajMammor 2007 15

  Hmm deklarationen ja, jobbar ju på två ställen och har inte sagt till att nån ska dra extra skatt så det blidde att betala extra, bara 350 kr som tur var men jag brukar också få tillbaka några tusenlappar så det kändes lite trist.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 24 Mar 18:11

  Tror att de slutat att sätta på Linnea blöja när de är ute på dagis. De sätter på henne när hon ska sova fast jag sagt att det inte behövs (hon har inte hema när hon sover middag) men de säger att hon brukar vara våt ibland när hon sovit. Tror att hon skulle vara torr om hon var utan. Linnea vill ju helst bajsa i blöja fortfarande men bara hon slutar med det så får det vara slut med blöja på dagis.

  Här är det rörmokare idag och grejar i blivande badrummet. Lika skönt varje gång vi kommer ett steg längre. Långt kvar innan det är klart men det går ju framåt i alla fall. Hoppas bara att de inte ska hålla på alltför länge idag för linnea ska väl sova om nån timme och som det låter nu så går då inte det.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 27 Mar 14:15

  Här är en till som inte gillar att bli blöt i regnet. Vi hade planerat att ta en promenad och mata en kompis katter och sen vidare till affärn men tror det får bli bilen. Men hellre regn än snö, hoppas att vi slipper mer av den varan.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 30 Mar 09:47

  Här har vi åkt på den roliga magsjukan. Jag började igår morse och sen var det Linneas tur inatt. Jag var riktigt dålig och låg hela dagen. Linnea klarade sig lindrigare, spydde bara en gång och hon har mer aptit än mig idag så jag hoppas att det inte blir nåt mer nu.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 30 Mar 11:44

  Ja magsjuka är verkligen inge skoj, tur att det går över ganska snabbt i alla fall. Linnea är trött, sover redan middag, men annars inte speciellt påverkad. Själv är jag inte helt bra i magen än och ganska så matt men ska inte jobba förrän till helgen så då ska vi väl ha piggnat på oss igen.

  Har egentligen tenta imorgon men vi får se hur det bli med den. Hade gärna gjort ett försök men då måste sambon vabba en dag till. Får skriva den i maj istället annars.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 31 Mar 14:05

  Oj vad lugnt det var här då. Här är vi helt slut efter sjukan i alla fall jag. Känns att man kört hårt ett tag med jobb och skola för nu tog alla krafter slut. Idag har vi bara slappat. Tittat på Emil i Lönneberga och sen sovit middag. Nu behöver jag bara orka 2 timmar till sen kommer väl sambon hem hoppas jag.

  Imogon får Linne gå till dagis, de skulle på påskpromenad och fick klä ut sig till påskkärringar om de ville. Hon säger nej men vi får väl se om det går imorgon. Själv ska jag försöka få tillbaka lite krafter och förhoppningsvis aptiten också.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 1 Apr 12:42

  Glad Påsk!

  Linnea gick bara med på att jag målade fräknar idag, hon ville ha prickar men nåt annat skulle det inte vara. Skickade med en kjol hon kunde ha utanpå overallen på påskpromenaden de skulle göra med dagis men jag vet inte hur det gick. Trist att det regnar ute bara...


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 1 Apr 14:36

  De ringde från dagis strax före ett och sa att Linnea var lös i magen och inte ville äta så det var bara att åka och hämta henne. När vi kom hem så frågade hon efetr mat det första hon gjorde och åt en helt okej portion så jag vet inte vad det är riktigt. Får se om det blir mer under eftermiddan/kvällen annars tror jag vi törs lämna till mormor imorgon ändå, hon tyckte själv att det var okej så...


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 1 Apr 18:19
  RosaNapp skrev 2010-04-01 14:41:01 följande:
  Mini har fått magsjuka så nu är det bara att vänta in V och E. V som ska till läkaren om en vecka, hoppas det är över till dess. Vill INTE behöva byta den tiden.Och inte vill jag ha det heller, pyret kan ju komma när som nu.Glad Påsk!
  Hoppas att ni klarar er. Brukar ju gå över fort när det väl satt igång men tar ju lite tid att återhämta sig.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 5 Apr 12:45

  Oj snö, vad trist. Här är det mulet och bara ett par plusgrader men ingen snö i alla fall. Varit ute och lekt en timme men sen var det dags att in och laga mat och nu sover Linnea efter lite protester. Syns på henne de dagar hon behöver sova och idag var en sån dag.

  Här är det också tidiga mornar sen det blev ljusare ute. Idag vaknade hon strax efter 6 men då fick hon ligga bredvid sambon och somnade om en timme till som tur var. Sen gick de upp och jag låg kvar till strax före 9. Skönt efter att ha jobbat hela helgen.

  Nu har Linnea äntligen börjat bajsa på toaletten också. Kissandet har ju fungerat sedan förra sommaren men hon har velat bajsa i blöja. Nu är det bara nätterna kvar som ska bli torra så det ska vi börja testa utan också. Hon har varit utan några nätter förut och bara en olycka så snart kan det nog bli helt blöjfritt här.

  Heoo, vad skönt att ni fått komma hem igen och att allt går åt rätt håll med Saga. Hoppas det blir lugnt på pollenfronten i år då...


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.