• Äldre 7 sep 17:04
  132480 visningar
  2830 svar
  2830
  132480

  MajMammor 2007 15

  2Fina skrev 2010-09-07 16:14:48 följande:
  Jo, det är spännande

  Sitter och kikar lite på ringar nu, tror ni man kan ha en "förlovningsring" som vigselring, hittade en snygg på nätet men benämningen är just "förlovningsring", vad är skillnaden liksom?
  Ena skillnaden är att det itne är nån skillnad
  Nej men tror de brukar benämna släta som förlovning, och de med stenar som vigsel - av någon anledning. iaf när jag har sett

  Vad har du hittat för nått? *nyfis*
 • Äldre 7 sep 21:28
  2Fina skrev 2010-09-07 19:17:24 följande:
  Jag gillar det rätt enkelt och sen så måste det ju vara billigt, denna föll mig i smaken: www.vigselbutiken.se/tvafargade/tcol-fantasy/...
  Vad har du för förlovningsring?
  MEn jo, den var ju enkelt, fast ändå nått "mer" än bara en "platt guld". (inte för att det itne är bra heller då men om man vill ha nått "roligare"

  Kan ju för övrigt berätta nått som "hände" mig härom dagen.
  Min vigselring är en klassisk just vigselring - dvs allians.
  Jag har ingen förlovningsring då den är på tok för stor. Jag har dock brukat använda en silverring "som förlovningsring" istället. bara för att få 2 st (känns bara bra).
  Så en dag hade jag itne silverringen utan bara vigselringen - och fick direkt frågan - det där är väl inte vigselringen?

  Tyckte det var lite lustigt att bara för att jag bara hade 1 ring så skulle jag tagit av mig vigselringen sas. trots att det är en "klassiker".

  Så ringar kan nog se ut hur helst man vill - tyck mer vara antalet det hänger på
 • Äldre 7 sep 21:41
  2Fina skrev 2010-09-07 21:36:18 följande:
  Hmmm, vi har faktiskt tänkt smälta ner min och sambons ring och göra hans vigselring av dessa och köpa en lite dyrare åt mig.... så jag tänkte inte ha någon förlovningsring... hmmmdidum
  men dåså, är det ju verkligen fritt fram att välja precis som man vill
 • Äldre 8 sep 20:13
  mumia skrev 2010-09-08 19:52:44 följande:
  Nybliven stolt moster igen till en liten kry pojk
  Härligt - grattis !
 • Äldre 9 sep 15:25
  mumia skrev 2010-09-09 14:59:23 följande:

  Jag tycker det är jätteroligt med deras lilla pojk och jag är såå glad för deras skull. Det gör mig inte direkt mer sugen för mer sugen än vad jag redan är kan man nog inte bli

  För egen del känns det botten! är tillbaka på ruta 1. Får inget besked och åter dålig kommunikation, dvs han vägrar ta diskussionen för han tycker inte det finns något att prata om. Han menar: "jag vet vad du vill, och du vet vad jag vill" punkt. det finns inget att diskutera menar han. Så nu går jag å väntar på besked men det ser inte ut att bli nåt besked, så nu är jag åter i stadiet då jag börjar leta annat boende typ....mot min vilja (eller jag kan väl tänka mig att flytta, inga problem för mig, men jag vill inte för Jolinas skull. Vill verkligen inte att hon ska behöva ha det så Gråter. Om inte hon fanns så var det ingen tvekan om saken, då var jag redan borta!!)
  Sen är ju problemet att dessa meningsskiljaktigheter har tärt så på förhållandet och det vette katten om en unge till skulle göra det nå bättre egentligen, så det kanske är dumt av mig att vilja bli gravid?!


  Fler barn kan man ju vilja ha. Men man kanske inte ska se det som att ett barn kommer göra nått bättre direkt. Snarare att "visst, 2 barn istället för ett, men själv ändå". Alltså, om förhållandet är så dåligt att man riskerar att gå sär så gör man no det vare sig med 1 eller 2. Eller kanske bör.
 • Äldre 12 sep 20:46

  Isabella har en bra lösning på hur man kringgår sina föräldrars önskan om att ungen inte ska titta mer på tv för dagen:

  1. Ta tvdosan
  2. Sätt på barnkanalen och sänk ljudet till knapp hörbart (så föräldrarna som inte är i omedelbar närhet annar att tvn är påslagen)
  3: Öppna luckan bak på dosan
  4: Ta ur batterierna och sätt tillbaka luckan och lägg tillbaka dosan
  5: Göm batterierna på valfritt ställe där föräldrar inte förväntas hitta dem....

  Klappat och klart!

  (Biten om att föräldrar kan stänga av tv framme på själva tv, alternativt rycka ur sladden förträngde hon dock)


 • Äldre 12 sep 21:26
  RosaNapp skrev 2010-09-12 21:04:37 följande:
  Melisabeth: smart!
  V brukar köra med: "men då springer jag iväg" alt då "gör jag det när du inte ser"
  JA - "när du inte ser" är ganska använt här också.

  Ja jag vet inte vart hon får sina "klyftiga" idéer ifrån. Men jag måste tycka att de är tämligen roliga, kluriga, underhållande och ganska oskyldiga
 • Äldre 13 sep 13:28
  2Fina skrev 2010-09-12 21:34:18 följande:
  Visst är det härligt att dom kan klura ut och komma på!!!

  Leya var lite rolig här idag, jag brukar säga att jag måste vila rösten ibland när hon ska sova och att jag "tappar rösten". Idag krasslade Leya lite och hostade och rosslade, sen sa hon "jag tror min röst håller på att ramla ner"
  ASG
 • Äldre 20 sep 11:53

  VI toch upp Ellan på pottan innan vi lade oss. Oftast halvsov hon och kissade samtidigt. Tråkigt med blöt säng, men tror att blöjan gör att de inte "känner efter" ordentligt.

  Här är det också mörkerrädsla. Vi släcker ljuset när vi lägger oss, hon somnar med sin läslampa. Vaknar sällan på nätterna så då är det inget problem. Vaknar hon så tänder hon bara lampan själv så är problemet "löst".


 • Äldre 23 sep 11:59

  Nu har iaf Memba fått en till liten son, och Kevin blivit storebror


Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.