• Tess82
  Äldre 25 Feb 14:29
  149707 visningar
  2830 svar
  2830
  149707

  MajMammor 2007 15

  zasata skrev 2010-02-24 21:45:22 följande:
  Så läst ikappt!Vad tråkigt att ni skall skiljas, men skönt att ni kan vara vänner.Jag blev så glad när mina föräldrar skiljdes, men ingen trodde mig. men jag tyckte om det.jobbigt med magsjukorna, här har dom suddat ut det på tavlan i alla fall..Vattenkoppor kan vi ta Fick ställa in Leo namnkalas i lördags pga snön, så hoppas att det går att ha nu på lörda.g
  Håller tummarna för bättre väder på lördag. Här ska det snöa igen fredag lördag men fint på söndag säger de.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 25 Feb 14:30

  Ska på jobbintervju i en klädaffär kl 18 idag så håll tummarna för mig allihopa.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 25 Feb 19:16
  3bus, nej vad trist att hon är sjuk igen Kavat, hoppas att det går bra med tanden, sålänge det är mjölktänder så ska de ju bytas ut, värre om de under blir skadade men de brukar ju gå att fixa de med.

  DP, tack! Har varit iväg nu och det kändes bra men de skulle intervjua många och antalet sökande hade varit fler än de väntat så jag har många konkurrenter tyvärr. De skulle ta beslutet om några veckor så det är bara att vänta och se, tjänsten skulle tillsättas 1a juni.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 28 Feb 10:43

  Här är det lugnt nu för tiden. Ser alla på OS eller?

  Vi snörvlar vidare med förkyldning som bara går runt i familjen. Linnea är värst nu, hostar och snorar men pigg och ingen feber så det får bli dagis imorgon jag jobbar 7-14.

  I eftermiddag ska jag och sambons syster gå och se Buddy Holly musikalen, ska bli skoj att komma iväg lite även om det bara är några timmar.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 28 Feb 20:18

  Ser inte heller på OS, totalt ointresserad. Men Buddy Holly var bra, helt klart sevärd men så gillar jag musiken också annars kanske det var mindre spännande.

  Linnea är också ganska omöjlig för det mesta, oftast bara jag som duger om jag är hemma. Sambon får knappt hjälpa henne att ta på en strumpa eller såna småsaker. Går betydligt bättre när jag är borta så det var skönt att åka hemifrån några timmar idag och slippa ta allt som vanligt. Jag har börjat säga åt sambon att han måste göra mer fast jag är hemma så han får ta lite läggningar, kan ju inte vara jag varje kväll det blir det ju inte bättre av.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 2 Mar 20:42

  Här har vi också (peppar peppar) klarat oss från magsjuka hittills. Såg att det går vattkoppor på dagis nu men det är väl ingen större fara om hon får det, jobbigt om det kliar men förr eller senare så får hon det ju så bra om det blir avklarat. Nu tog sambon pappaledigt denna vecka så hon är ju inte på dagis, bara igår så vi får väl se hur det går.

  Blev uppringd om ett jobb idag så jag ska på en till intervju imorgon. Ett vikariat från den 22 mars och minst till sista juli som jag förstod det. Heltid var det också. Skulle vara klart denna vecka så jag får då ett snabbt besked denna gång, skönt att slippa vänta så länge. Håll tummarna för mig imorgon eftermiddag.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 3 Mar 09:42
  3bus och Kristallen, tack vad ni är snälla
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 3 Mar 12:35
  2Fina skrev 2010-03-03 10:52:49 följande:
  Tess, kul att gå på så många intervjuer och skönt att få reda på en gång! Något av jobben måste du ju få! Håller tummarna!
  Ja det känns bra att få komma på intervjuer, tycker jag har sökt hur mycket jobb som helst och knappt fått ett svar och nu två intervjuer på två veckor. Hoppas mest på det jag ska på idag på skatteverket eftersom det är ekonomi jag läser men klädaffär är väl inte helt fel det heller, just nu vill jag bara ha ett jobb. Tack för tummarna!
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 3 Mar 13:32

  Tack vad ni är snälla. Gruvar mig just nu mest för att ta mig till Mora och hitta en parkeringsplats på lagom gångavstånd. Är ju vasaloppsveckan och hur mycket folk som helst i Mora och trafikkaos varenda dag men vad gör man inte för att få chans till ett jobb. Ska åka i god tid, kommer jag för tidigt så kan jag ju alltid strosa i lite affärer och hinna bli nervös för intervjun istället .


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 3 Mar 19:34

  Nu är intervjun avklarad, bara att vänta på besked som förhoppningsvis kommer redan denna vecka. En timme före intervjun så blev jag uppringd från äldreboendet där jag brukar jobba och blev erbjuden ett heltidsvikariat på ca en månad, lyckades lösa det så att jag börjar på det nästa vecka och får jag det andra jobbet så letar de på en ny vikarie till sista veckorna. Skönt att veta att jag åtminstone har jobb en månad framöver oavsett hur det går med de andra jobben.

  Tror inte det var nånting med vasaloppet idag heller för det var ingen trafik och inte mer folk än en vanlig vardag i Mora så jag fick nästan en timme över att gå och strosa i affärer. Shoppade nya solglasögon till Linnea och strumpor med Hello Kitty.


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15