• Tess82
  Äldre 20 Apr 08:17
  144132 visningar
  2830 svar
  2830
  144132

  MajMammor 2007 15

  DP, duktig tjej.

  Linnea har klarat sig utan blöja ett par gånger när sambon glömt att sätta på henne en. Nu senaste tiden så har hon varit torr många mornar så vi funderar på att försöka utan snart också. Litet bakslag nu då med kisseriet men det ska väl ordna sig snart.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 20 Apr 08:48
  Rosa napp, hoppas att liten kommer snart nu då men att du får sova nån natt först så du har lite mer krafter.

  Nu har vi fått tid, ska vara på VC 10.00, stackars liten gråter varje gång hon kissar men i övrigt så är hon pigg och glad som tur är.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 20 Apr 13:28

  Hemma igen efter nästan 2 timmar på VC och lite strul på apoteket. Det var som jag trodde en UVI, visade både bakterier och blod på stickan. Nu blir det penicillin i en vecka så får vi hoppas på en snabb förbättring. Tror doktorn skulle skicka en odling också för att se var det var för bakterier, var lite svårt att hänga med i det han sa då han är dansk men jag antar att han vet vad han gör så jag får lita på det. Nån som vet om man brukar få svar på odlingar eller är det bara läkaren som får det?


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 22 Apr 12:52

  Oj vad lugnt det var här då. Penicillinet verkar hjälpa för idag har hon inte längre ont när hon kissar. Imorgon blir det dagis igen som hon tjatat om hela veckan.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 22 Apr 13:42
  DP, men blöjor blir ju inte gamla så du kan spara dem tills nästa kan ha dem .
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 24 Apr 12:29
  Grattis till Ella, tårtan såg smaskig ut också.

  DP, duktig Leya, ska snart börja testa med Linnea också bara hon blir helt bra från sin UVI.

  Idag håller vi på och grejar ute på gården, bäst att passa på när vädret är skapligt. Först var det min bil som skulle tvättas och sen har vi sågat ner hela häcken som har vuxit på sig alldeles för mycket de senaste åren, lika bra att den får växa upp på nytt. Vi har redan varit ner till majbrasan i byn med 3 lass med ris och mer blir det på eftermiddan för det är en liten häck på andra sidan huset också. Behöver dock en ny sågklinga till röjsågen först.

  Nu blev det paus för lunch och vila för Linnea, sen blir det iväg efter ny klinga och en glass innan vi kör nästa pass.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 24 Apr 18:10
  Mel, ja jag som bor i Dalarna måste väl försöka svara. Beror lite på vad ni vill göra, finns ju leksand sommarland och tomteland i Mora om det ska vara barnvänligt. Leksand är väl knappt en timmes resväg från borlänge och Mora runt 1,5 timme. Lite före Leksand ligger Tällberg som i princip består av en massa hotell, populärt resmål för turister med andra ord. I Falun finns Falu gruva och några mil utanför i sundborn ligger Carl Larsson gården för att nämna några andra typiska turistmål. I borlänge har du ju Kupolen köpcentrum om shopping är önskvärt. Sen får jag ju lov att säga att även Rättvik är mycket trevligt att besöka sommartid. Beror lite på när i augusti ni kommer, v 31 är det classic car week i Rättvik = raggarbilar och folk överallt så det knappt går att ta sig fram. Det är vad jag kan komma på just nu, hittar jag på nåt mer så skriver jag igen
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 25 Apr 08:03
  RosaNapp skrev 2010-04-24 20:26:21 följande:
  Grattis till Ella Inatt, kl 01.33 kom lilleBROR J . Fast så liten är han inte, ca 4,4 kg och 53 lång. Vi mår bra, är hemma nu och det gick bra. Snabbt och intensivt, men jag hade full kontroll den här gången.Namnlös är han och får vara ett tag till V och E mottog med öppna armar. A är mer reserverad och orolig när han skriker, han vill trösta då.
  Stort grattis till Lillebror!
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 25 Apr 17:16

  Här är det TROTS hela dagarna just nu. Vad jag än säger och gör så är det fel och allt ska göras tvärtemot. Mycket gnäll och många tårar, dessutom så har hon slutat säga till när hon behöver kissa så det hinner alltid bli vått i trosorna, tror vi har bytt 3-4 ggr varje dag nu senaste dagarna. Jaja, bakslag får man väl räkna med men jag hade trott vi var påväg mot helt blöjfritt nu men nu vågar man ju inte ha henne blöjfri när vi är bort då måste det vara ombyten med överallt i så fall.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 28 Apr 18:07

  Linnea tillhör förtfarande de minsta här, hon väger drygt 12 kg, längden är jag osäker på men hon har  stl 92 på byxor så hon ligger väl därikring kan jag tro.

  Linnea skulle få en cykel i present var det tänkt men så fick vi låna en istället så den har hon redan fått. Funderar på en liten sandlåda istället för det blev aldrig någon förra året. Sen så har hon önskat sig en mjuk groda och det hittade jag en på leksaksaffären. Till mormor hade hon sagt att hon ville ha en lika lampa som hon hade i förnstret, nån kristall variant men det tror jag vi hoppar över .

  Nu har jag jobbat sista dagen på äldreboendet för ett tag framöver. Fick en kram av assistenten där som har hand om personalen, hon ville att jag skulle komma och hoppa in nåt pass emellanåt för de skulle sakna mig. Skönt att lämna ett juobb med bara positiva ord. Chefen tyckte det var kul att jag fått jobb som passade bättre med tanke på min utbildning för hon visste sen tidigare att jag inte ville vara kvar där föralltid...


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15