• Tess82

  MajMammor 2007 15

  Här är det också mammigt värre. Pappa duger bra när jag inte är hemma men annars är det helst jag som ska göra allt. Hoppas att det ändras lite till sommaren när jag kommer att jobba och sambon får ta lite mer när han har semester, tror att de behöver lite mer tid tillsammans ensamma. Det konstiga är att hon tjatar om och frågar efter pappa när han inte är hemma men sen duger han i alla fall inte när han kommer hem.

  Nu har jag varit på en till jobbintervju, på Skatteverket i Falun denna gång. Skulle inte vara helt fel att få jobba där maj-aug. Trist med heltid hela sommaren men det får jag ta om jag skulle få det. 


  Linnea -07
 • Tess82

  Sitter och funderar över jobb nu så det knakar. Blev erbjuden ett kontorsjobb på ca 60% av min mammas man, tjejen på kontoret där skulle vara mammaledig i ett år. Problemet är ju att det är ganska lite tid och jobbet är ca 7,5 mil hemifrån. Kunde dock lägga arbetstiden heltid 3 dagar i veckan så det finns ju chans att jobba extra på andra ställen samtidigt. En liten tanke är att jag skulle kunns bo hos min mamma ett par nätter i veckan så jag åker hemifrån måndag morgon och kommer hem onsdag kväll så slipper jag 2 timmars bilresa varje dag. Kanske borde avvakta och se hur det blir med Skatteverket (besked nästa vecka). Vill ju ha ett jobb och behöver erfarenheter inom ekonomi och båda jobben ger ju det...


  Linnea -07
 • Tess82
  Heoo, tror inte det kan bli direkt förlängning på nåt av jobben. Ett är på 4 mån heltid och det andra ett år 60%. Pendla blir det oavsett vilket ett ca 5,5 mil och det andra 7,5 mil så det skiljer ju inte så mycket, det närmaste går att åka buss och det andra måste nog bli bil men då chans att övernatta hos mammsen ibland. Behöver inte ge besked om kontorsjobbet förrän jag fått svar på det andra så det är ju skönt...
  Linnea -07
 • Tess82

  Tack för era tankar. Inväntar svar från skatteverket så får jag ta ett beslut sen kanske inte har mer en ett alternativ kvar då så blir det inte så svårt längre. Fick besked idag att jag kanske får fortsätta ett tag till på det vik jag gått på nu också, får besked imorgon eftermiddag lät det som vore ju inte fel med några veckor till.


  Linnea -07
 • Tess82
  Mel, grattis till sambons jobb, härligt att ha en inkomst säker.

  Memba, grattis till nr 2.

  Tack för fler tankar kring mina jobb dilemman, får väl se nästa vecka om jag får nåt besked så jag vet om jag har ett eller två alternativ kvar. Känns ju skönt bara det att det verkar ordna sig med jobb på nåt vis i alla fall.
  Linnea -07
 • Tess82

  Fick fortsätta en vecka till på mitt heltidsvik i alla fall, eventuellt längre om det inte finns övertaliga på andra ställen i kommunen. Blir en ganska bra lön för april också då ser det ut som, kan behövas...


  Linnea -07
 • Tess82

  Linnea sover alltid och har alltid sovit i sin egen säng. Hon ropar ibland på natten om hon tappat bort nappen eller kaninen. Sen så vill hon gärna komma in till oss och mysa på morgonen när hon vaknat om vi är lediga. På senare tid har hon börjat vakna 6.30-7 tiden så det är ju skönt att få mysa lite innan man måste upp.

  Malin F, lycka till hoppas att det går bra för er!


  Linnea -07
 • Tess82
  FruHeo skrev 2010-04-10 21:55:06 följande:
  Usch, jag känner mig så himla hängig idag. Trött och trött, tjurar för minsta lilla, svär och lever rövare.
  Trist med en sån dag men det är tillåtet att ha det ibland. Hoppas att du kan få lite tid för dig själv så kanske det känns bättre sen?
  Linnea -07
 • Tess82

  Här har vi varit ute i 3 timmar på förmiddan sen in för att äta. Tänkte att Linnea skulle vila lite innan det är dags att ut en vända till. Går ju bara inte att stanna inne när det är sånt fint väder ute. Termometern visade 16 grader i solen nyss, underbart.


  Linnea -07
 • Tess82
  Melisabeth skrev 2010-04-11 18:35:54 följande:
  Varför säger alla sambon, det är ju faktiskt maken ;-D
  Sorry, gick av bara farten .
  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15