Inlägg från: Tess82 |Visa alla inlägg
 • Tess82

  MajMammor 2007 15

  Linnea ville inte alls sova middag idag hon ville gå ut så vi var ute 4 timmar till på eftermiddan. Hann med en sväng till affären och köpte glass också, kändes passande idag.

  Kom in vid 17.30 för att laga mat och äta sen blev det ett bad för Linnea och kl 19 gick hon tacksamt till sängen och somnade nog troligtvis ganska direkt, hördes då inte ett ljud från henne.


  Linnea -07
 • Tess82
  tanucik, oj en hel månad, förstår att det känns jobbigt.

  Linnea säger att hon ska sluta med napp när hon blir 3 år (9e maj). Vet inte hur det ska gå för just nu är hon jättefast vid sin napp och vill helst ha den hela tiden. Vi begränsar det i största mån till sovningarna för annars tycker vi inte att hon behöver den. Ska sluta med blöjor nu till sommaren är det tänkt i alla fall. Är ju mest på natten hon har och jag tror att det kan gå utan då med.
  Linnea -07
 • Tess82
  DP, passa på att vila om du kan, det är aldrig fel.

  Själv försöker jag komma nån vart med alla skolarbeten. Har lämnat in ett idag och börjat titta på nästa i alla fall och igår var det uppsatsen som jag lyckades skriva 3 sidor på. Nu blir det nog inte så mycket mer plugga denna vecka för idag börjar jag jobba 14 och sen har jag en arbetsvecka på 6 dagar framför mig, fick det till 47 timmar när jag räknade i huvet.

  Tänk att man kämpar för att hitta jobb så länge och sen bara ramlar det in massor. Visserligen många sommarjobb nu då men bättre än inget i alla fall. Nästa torsdag ska jag på intervju på systembolaget här i Rättvik för ev. sommarjobb. Blev även kallad till intervju på McDonalds men tror nog att jag hoppar över det, känns som att jag har andra bättre alternativ. Blev även erbjuden en månad i sommar i reception/växel där jag brukar jobba en dag i månaden. Får väl se hur jag ska göra i sommar med allt när jag får lite mer besked, hoppas att det inte dröjer så länge så jag vet vilka alternativ jag har.
  Linnea -07
 • Tess82
  Melisabeth skrev 2010-04-13 12:36:25 följande:
  Oj, shit vad flitig du är. Både plugg och massor med jobb hitan och ditan Du får dela med dig, hur gör du?
  Ja du hur jag hinner plugga är ett under men nu har jag haft bra motivation i två dagar i alla fall. Känner väl att slutet börjar närma sig så jag kämpar på den sista tiden. Jobba gör jag för att få in pengar och trivs bra med att hoppa runt just nu och inte bara gneta med samma dag ut och dag in. Får ju också lite positiv energi av att det ser ut att ordna sig med jobb några månader till och sen så skiner ju solen och det börjar bli vår på riktigt och det piggar också upp.

  Nu är det dags att åka och jobba.
  Linnea -07
 • Tess82
  2Fina skrev 2010-04-15 17:14:20 följande:
  Två frågor:Är 36 en okej andningsfrekvens för ett sovande barn?Kan jag vara hemma och vabba fast sambon tagit semester imorrn? Han ska börja riva vägg för på måndag börjar bygget.... så han kan inte gärna ha Leya med sig då...
  Andningen vet jag tyvärr inget om.

  Har sambon semester så får du tyvärr inte vabba och ska det vara riktigt så hade hon inte fått vara på dagis heller om hon varit frisk men det beror ju på hur ärlig man vill vara då...
  Linnea -07
 • Tess82

  Jag har också haft Linnea på dagis när Urban varit i USA, alltså haft semester men då har dagis varit informerade om det och det var inga problem. Skönt med dagis som inte håller så hårt på reglerna för egentligen så ska det väl inte vara tillåtet.

  "Ledig" från mitt vanliga jobb idag så nu sitter jag i reception/växel. Ser ut att bli mer än heltid denna månad om jag får fortsätta på mitt vik 2 veckor till. Sen har jag ett vik 6 veckor på Swedbank från 3/5. Vad skönt att äntligen ha lite mer jobb och veta att det kommer in pengar även på mitt konto.


  Linnea -07
 • Tess82
  2små2stora skrev 2010-04-16 11:25:30 följande:
  mumia: vad skönt att det går bra utan napp. Johanna vill ha en ny cykel vi har sagt att när man är stor tjej och slutar med napp så får man en sån cykel (2-hjuling) 
  Linnea önskar sig en cykel när hon fyller år, en riktig cykel ska det vara och ingen 3-hjuling. Tror hon ska få en, en kusin hade en begagnad till salu så vi ska titta på den.
  Linnea -07
 • Tess82

  Nu har jag bestämt mig för hur det blir med jobb framöver. Har inte fått nåt besked från skatteverket så jag räknar med att jag inte fick det. Fortsätter på mitt vik en vecka eller två till och från 3/5 och 6 veckor framåt så jobbar jag på Swedbank i mora för att direkt efter det hoppa på det där kontorsjobbet på 60%. Får en introduktion där på 4 veckor sen har de semesterstängt v. 28-31 så då får jag väl stämpla de veckorna och få lite semester jag med sen har jag väl troligtvis jobb fram till semestern nästa år. Känns skönt att ha tagit ett beslut. Blir nog lite jobbigt att pendla men skönt att ha jobb ett helt år framöver.


  Linnea -07
 • Tess82

  Kom nyss hem från jobbet till två sjuklingar. Förkylda och feber så de får vara hemma imorgon också så kan jag jobba. Linnea har inte sovit middag idag trots feber så nu fick hon gå och vila lite, får väl bli hur det vill med tiderna idag eftersom hon ändå ska vara hemma imorgon. Hoppas bara att jag får sova inatt för natten som var blev det inte många timmar.


  Linnea -07
 • Tess82

  Misstänker UVI på Linnea, hon har ont när hon kissar och hon kissade i byxan 3 ggr igår på knappt 4 timmar, oj det bara kom sa hon varje gång så nåt fel verkar det vara. Har ringt VC nu de ringer upp 8.25.


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15