• plupp06

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    Dags för ny tråd!

  • Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7
  • plupp06

    KRAM menar jag givetvis, är alltid så snabb på tangentbordet så jag tappar bokstäver i farten

  • plupp06

    Hello girls!

    Hoppas ni hade det trevligt på fikat!

    Bette: Vad är det för babysitter du köpt? Har börjat kolla på olika saker som bör inhandlas, puhhhhhh vad mycket som ska köpas! Bara vagnen kostar ju över 10 000 kr {#lang_emotions_surprised}

    Jag har nu gått in i vecka 23, tiden går fort! Däremot har jag börjat få sammandragningar på kvällarna. Magen spänner ihop sig som en liten boll, inte alls roligt att det kommer såhär tidigt. Kunde ev vara urinvägsinfektion sa BM men hon trodde inte det, ska lämna urinodling om det blir värre.

    Kram på er!

  • plupp06

    Pricken och bette: tack för tipsen på babysitter!

    kramiis: Blir ledsen när jag ser att du inte mår bra, fortstår att allt känns fördjävligt och orättvist. Men jag är övertygad om att du snart har ditt efterlängtade knytte hos dig, även om tanken känns avlägen just nu. En liten tröst är att jag kan berätta att var mottagarpar 2 och fick ägg. Förstår din oro, jag var ett nervvrak den dagen donaton plockades.

    kram

  • plupp06
    kramiiis skrev 2010-02-18 10:23:14 följande:
    plupp06: phjuuu en som fått ägg som par 2 iaf. Åhh jag kommer gå i bitar ÄP-dan. Får man veta ngt under stimuleringstiden hur det ser ut för donatorn? Jag menar finns det inte ens 10 blåsor så är ju inte hoppet så stort om 10 ägg... då är man ju förberedd typ lite...kram!
    Vi fick inte reda på något alls innan, samma dag ringde de och sa att äggen räckte till oss. Vi fick tom 11 ägg som mottagarpar två. Jag tror att om de ser att det inte kommer räcka redan innan donatorn plockats att förvarnar en om det.
  • plupp06
    Brikken skrev 2010-02-18 21:13:58 följande:
    Kramiis; vi var mottagarpar 2 och jag plussade i lördags - LYCKLIG!Håll ut det blir er tur! Vi fick 6 ägg, 5 befruktades, 4 var bra varav ett superduper, det sattes in. Vi har alltså en i magen och 3 i frysen efter att ha varit motagarpar 2 och med att "bara" fått 6 ägg.Försöker nu njuta av tanken på att jag är gravid men såklart så har nästa oro satt in, vill nu bara komma till VUL om 2 veckor och se att pyret mår bra!
    WOW!!!!! Ett super grattis!! Underbart att läsa att du fått +
  • plupp06

    Bette: Vi funderar på en bugaboo. Men mig är det väl sädär, har haft en del sammandragningar sista tiden (kanske kan bero på stess? ska flytta i helgen) samt att nedre delen av magen är spänd/stenhård hela tiden.

  • plupp06

    Emmylou: Ska flytta till större, längtar så!! Flytten går till sjöstaden, skönt med nya lägenheter tycker jag. Trevligt att du får träffa hela stjocka släkten nu i helgen samt att kalas innebär massa mumsig att äta

    Amelie: Nej jag ska inte lyfta något. En fördel med att vara gravid och flytta, man behöver inte bära Hur mår du då? Har du känt av sammandragningar?

  • plupp06

    Nu har jag äntligen fått igång internet i nya lyan, halleluja!

    Emmylou: Hus verkar underbart men samtidigt som du skriver så tar det mycket tid och pengar i anspråk. Tycker ni gör rätt i att iallafall att kika på nyproduktionen, det betyder ju mycket att ha familjen nära när man har småbarn. Jag önskar min familj bodde närmare, både jag och sambon har våra familjer 30 mil bort.

    Har sjukskrivit mig nu pga sammandragningarna och den konstiga känslan jag har, urinprovet visade inte på urinvägsinfektion så i morgon ska jag träffa läkare. Jag är verkligen ingen som springer till läkaren i onödan men nu när jag är gravid är jag så orolig att något ska gå fel och jag ringer BM mottagningen stup i kvarten känns det som.

Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7