• Bette

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    Hej på er alla,

    Vill tacka alla för de ord ni skrivit, cybervänner är toppen att ha, särskilt de som vet vilken turbulens man redan haft för att de små ska komma till världen. Som tur var så fungerar höger njure alldeles utmärkt så jag är inte speciellt orolig. Lillkillen har haft vinterkräksjukan, var på sjukhuset igår, har givit vätskeersättning inatt och nu under förmiddagen och han har fått behålla allt hittils. Man märker att barn lätt blir traumatiserade av sjukvården, han kommer ihåg hur de höll fast honom under urinblåseröntgen så det var inte populärt att vara på sjukhus igår kan jag säga. Men som tur var fick vi åka hem. Jag har sovit i gästsängen inne i lillemans rum och lilleman låg naturligtvis och sov bredvid mig, det var gosigt.

    Ha en bra dag

    Kram kram


    Min underbara son är snart 4 månader
  • Bette

    Hej på er alla,

    Hoppas att ni alla mår superbra. Hela familjen har haft vinterkräksjuka därför har jag inte skrivit här på ett tag. I söndags så bröt det ut för sonen, natten mellan måndag och tisdag för maken och tisdag eftermiddag för mig. Så vi är lite urlakade allihop men vi är på bättringsvägen. Hoppas att ni klarar er från vinterkräksjukan. I år verkar den ha varit mer aggresiv, jag brukar nämligen inte få den.

    Idag blir det kureringsdag

    Bette

  • Bette
    Emmylou skrev 2010-03-31 13:30:15 följande:
    Bette- glömde skriva: Usch vilken pärs att få Calici Bra att ni är på bättrinngsvägen. Förstår att ni är energilösa, hoppas det känns som vanligt snart igen. Kram!
    Jodå vi är på bättringsvägen, värst har det varit för lillkillen. Han är fortfarande knasig i magen men annars mår han bra och äter som han skall. Vad skönt att du får sova på nätterna nu. Jo jag tror de flesta barn faktiskt kan somna om om de får nappen igen eller att man bara är där. Inatt ville C ha nappen hela tiden så han hojtade i sömnen några vändor, så vi fick gå in till honom och ge nappen igen, annars så sover han som vanligt. Sov dock med mig natten mellan söndag/måndag.

    Nu sover underverket i pappas knä i fåtöljen, har tvättat babysittern för att han kräktes i den i söndags. Det blir otroligt mycket tvätt efter magsjukor.

    Hoppas du får en riktigt bra eftermiddag

    Bette
  • Bette

    Hej på er alla,

    Vi mår mycket bättre idag hela familjen så det är skönt det, men maken är hemma idag också från jobbet. Nästa vecka ska jag börja ett viktminskningsprogram, det ska bli spännande. Hoppas att ni får en riktigt skön påsk allihop.

    Kram kram

    Bette

  • Bette
    Emmylou skrev 2010-04-01 11:19:18 följande:
    Hej allihop! I natt gick det också bra utan amning. A vaknade sin vana trogen vid 02, men somnade om snabbt bredvid mig i sängen. Det var bara jag som inte sov bra. Har så svårt att sova med A bredvid. I natt ska jag sova i gästrummet så får maken ta hand om A. Det kommer kännas konstigt att inte sova bredvid Adams säng & höra hans andetag. Men, om det funkar så jag får sova en natt skulle det vara guld värt. Han fick amma vid 5 i morse när han vaknade. Får se om det blir amning eller en vällingflaska i morgon bitti. Lite separationsångest.. Men, det är bara att smida medans järnet är varmt kan jag tro, A verkar inte särsklit intresserad av att amma nu, väntar man kan det bli svårare kanske. Bette- skönt att ni mår bra! Lycka till med viktminskningsprogrammet. Nu väntar en skön påskledighet! Ha det jättebra allihop! Kram
    Det är väl bara toppen att A inte vill amma, det är bara att köra på tycker jag. Du kan ju ha honom nära dig i allafall fast du inte ammar {#lang_emotions_smile}. Jag kände faktiskt ingen separationsångest när jag slutade amma, det blev så naturligt, C var mer intresserad av att få flaska osv. Men när jag matar honom så gosar vi ju så det blir ju mysigt i allafall.

    Ha en underbar påskhelg{#lang_emotions_sunny}

    Bette
  • Bette

    Hej på er,

    Hoppas att påsken varit bra för er också. Imorgon skall jag och C iväg till Xtravaganza, tänkte ta och köra något av deras program under ett år och gå ner i vikt och så där, tycker att de verkar bra faktiskt.

    Nu skall jag ta och bada underverket, skall tappa upp badet nu. C sover i sin spjälis med bara kudde och täcke, har tagit bort babynestet och det går hur bra som helst.

    Kram till er alla

    Bette

  • Bette
    villsågärna38 skrev 2010-04-07 09:42:04 följande:
    Hej tjejer! Nu är även jag tillbaka i Svedala efter en superskön vecka i Egypten. Sol, bad, mys, jättefint hotell och ganska god mat (kan inte säga att de är gastronomer i Egypten men helt ok var det iaf). Vi hade 30 grader och sol varje dag, sköna lite svalare kvällar och har haft det helt underbart. Känner att batterierna är laddade och igår körde jag igång med Progynonet. ET om ett par veckor nu Hoppas att allt är bra med er alla - har inte hunnit läsa ikapp ännu!!! Kramar
    Hej,

    Vad härligt det låter med sol och bad och laddning av batterier, det behövs verkligen. Tycker det är helt underbart att det har blivit ljusare och ljusare, det är helt fantastiskt, man känner sig mycket piggare.

    Kram

    Bette
  • Bette
    villsågärna38 skrev 2010-04-07 16:54:45 följande:
    Aha, har aldrig hört hennes smeknamn. Gillar henne skarpt Tycker överlag att de är väldigt proffsiga och omtänksamma på Huddinge, över förväntan. Har fått lite magknip och är lös i magen idag. Hoppas inte att jag drog på mig nåt i Egypten iaf. Vi trodde ju att vi hade klarat oss men maken är också lite kass i magen idag. Åt en pizzaslice på flygplatsen igår innan vi lyfte, kan det vara den som spökar kanske? Maximal otur isf. Är det någon som vet om det kan påverka hur Progynonen tas upp i kroppen om man har diarré? Har inte spytt något och det är inte katastrof, är inte riktigt magsjuk, men ändå. Blir lite nojig och vet ju att flera av er är syrror här Nån som vet? Kramar
    Jag tror inte att det är någon fara, du har i alla fall inte kräkts, som plupp06 sade så kan du ju be om plåster istället så ska du se att slemhinnan växer på sig.

    Kram kram

    Bette
  • Bette

    Godmorgon tjejer,

    Hur är det med er alla? Hoppas att ni mår bra, själv är jag förkyld och hes och det har även satt sig på ett öra så typiskt. Idag blir en lugn dag, skall ut och promenera lite ändå, lite frisk luft skadar inte.

    Ha en supertrevlig helg

    Bette

  • Bette

    Hej på er alla,

    Hoppas ni har en riktigt skön helg. Själv är jag förkyld, kurerar mig. C ligger och vilar eftermiddag i sin babysitter framför tv:n, så mysigt. Nu äter han en hel portion gröt på eftermiddagen och nästan en hel portion med puré till lunch.

    Kram på er

    Bette

Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7