• Svar på tråden Fler som plussat efter IVF i feb09? Del 5
  • TuWi

    DOriskis - jag tror det är jättebra att du pratar om det, känslorna finns ju kvar även om de inte är lika påtagliga och nära ytan. (Var inte meningen att dra upp sån ångest för dig, sorry)

    Linha - vi har inga i fysen, hade nog känts bättre om så var fallet och eftersom det tog så många år med dottern så vill jag inte att det ska ta lika många till. Är nog därför jag vill ha så snart, jag hade egentligen tänkt att tre år emellan är lagom på något sätt. Men jag gissar att eftersom det verkar som alla är gravida nu så drog det upp en massa gamla känslor, precis som du säger.
    Förstår att du tycker det är konstigt med preventivmedel, hade faktiskt en diskussion om det med bm efter förlossningen, blev inget för vår del eftersom vi har en liten chans att lyckas på egen hand (Har pco).


    Ellionora 091013
  • Sylten

    TuWi: hehe, ingen fara! Det var inte du som startade mina tankar om det! Och det är inte varje dag det känns så jobbigt.
    Vi har ju trots allt ändå haft en fantastisk tur som fick Vidar så fort! Han kom till på andra försöket och det är ju ganska kort tid i jämförelse med hur länge flera här inne har fått kämpa.
    Jag är så otroligt tacksam över att det finns hjälp att få!

  • TuWi

    Måste bara få berätta för någon, det är fortfarande tidigt och hemligt men vi ska få ett syskon Lyckades träffa en naturlig äl som satte sig, är fortfarande chockad men överlycklig. Måste få berätta för någon så hoppas ni tycker att det är okey.
    Är två streck, ett väldigt svagt med tre tester senare så är det fortfarande ingen tvekan om att det är två streck.

    Är så lycklig


    Ellionora 091013
  • Turbon

    Stort grattis TuWi!!! Vad underbart att det funkade på naturlig väg!

    Här är vi inne i en upptäckarålder med en härlig genuin nyfikenhet Verkligen allting ska undersökas noggrant och det känns som om han är högt och lågt. Speciellt skrivaren, kylskåpet och diskmaskinen är tydligen det mest intressanta som finns och han blir jättearg när han inte får vara där  Han är precis som sin storebror en liten klättrar-kille och klättrar upp på allt han kan, som trappor, små barnstolar, upp på bordet från sin matstol och idag upp på en säng via en kudde som låg på golvet. Än har han inte ramlat ner från något, men det lär nog bara vara en tidsfråga...

    Förra veckan tog han sina första steg och gapskrattade när han undrade vad han just gjort

  • TuWi

    Tack

    Turbon - låter helt underbart. Kommer verkligen vara en historia att berätta när han blir större


    Ellionora 091013
  • annsofia

    Grattis TuWi, vad roligt!!! Glad

    Vi vill gärna ha ett syskon till Elliot och vill inte vänta allt för länge. Vi tänkte ta kontakt med IVF kliniken nu i veckan då vi har några befruktade ägg kvar i frysen. Min mens har ännu inte kommit igång (jag har inte slutat amma helt) så jag gissar att vi kanske måste vänta lite innan vi kan göra FET.

  • Linha

    TuWi: Grattis!!! Vad kul att ni lyckats på syskon på egen hand särskilt nu när ni börjat fundera på hur och när

  • Mineko

    Grattis TuWi! Kul att höra. Vi försöker vi också, men utan positivt resultat än. Jag funderar på att kontakta kliniken snart för att få en tid för IVF (vi har tyvärr inga ägg i frysen). Jag är ju 35 år och mannen 37 så det finns ingen tid att vänta egentligen om vi vill ha syskon så det är väl bara att köra på och hoppas på det bästa.

    Lukas har börjat gå nu och är verkligen i upptäckaråldern. Oj, vad mycket spännande det finns här i världen!

  • TuWi

    Mineko - Tack! Jag håller tummarna för att ni plussar snart.

    annsofia - fick ni något svar från kliniken?

    Ni som har barn sen tidigare, mådde ni sämre andra gången? Jag är mycket tröttare och mår mer illa än förra gången. Tröttheten kan ju bero på att dottern är intensiv och det är ett fasligt jagande för att hinna med henne. Jag är glad att vi den här månaden har semester och är hemma båda två, fasar lite för nästa när jag ska vara mammaledig igen, hur orkar man?  


    Ellionora 091013
Svar på tråden Fler som plussat efter IVF i feb09? Del 5