Inlägg från: rattle and hum |Visa alla inlägg
  • rattle and hum

    Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6

    Tack för idag! Jättetrevligt och supergod mat och efterrätter :)
    Kul att träffa er alla, speciellt de nya ansiktena i form av Stefan, Malin och Ellen. Jag försöker fortfarande komma på varför jag tycker att jag känner igen dig, Malin.
    Nu blir jag bortföst från datorn av Robert, så jag får väl avsluta här Gonatt!

  • rattle and hum

    Har precis tagit hand om en maskin tvätt och lagt in en ny. Linus hade jag i sjalen under tiden (Tack för lånet Julia) och nu har han somnat, så då blir det lite tid till att skriva.
    Har haft en bra helg med trevlig middag hos kompisar. Det var skotskt tema så det bjöds på haggis och steak and ale pie. Haggisen var väl mest bara rolig att smaka, men pajen var riktigt god. Linus var med och spenderade kvällen i värdparets sovrum sovandes tillsammans med en jämngammal liten tjej. Linus somnade ungefär en timme in på tillställningen, medan den lilla tjejen var lite mer vaken. När hon till slut också somnade så skulle föräldrarna lägga in henne i sängen. Jag hade släckt ner för att det skulle vara lite mer sovstämning, men för att de skulle kunna se vart de la lillflickan så skulle jag tända en lampa som fanns på nattduksbordet. En avancerad lampa visade det sig. Först lyckades jag komma åt en knapp som gjorde så att lampan betedde sig som om den var på värsta diskoteket - rött, blått, grönt, gult ljus i relativt högt tempo. Jag paniktryckte på en annan knapp - detta visade sig vara snäppet värre för nu blev det fågelkvitter på hög volym - PANIIIK. Jag ryckte ur sladden, men det var för sent. Lilltjejen vaknade, medans Linus öppnade ögonen lite grann och sedan somnade igen. Pinsamt värre!! Men no hard feelings - hon somnade ganska snart igen och kunde sedan läggas ner under lite lugnare förhållanden utan mig i rummet...

    Cecilia - grattis till sommarjobbet! Förstår att det är blandade känslor inför det.

    Cornelia - hoppas bussresan lyckas bra. Skickar även krya på dig hälsning till Theodore. Låter jättetrevligt med våffelfika!

    Julia - hoppas verkligen att ryggen blir bättre snart. Ryggskott är inte att leka med, speciellt inte när man har två barn att ta hand om. Hoppas att naprapaten kan hjälpa dig. Det har fungerat bra för mig de gånger jag har drabbats.
    Nestlés Spaghetti och köttfärssås tillhör förresten Linus favoriträtter också

    Sara - vilken pärs med Erik Blä! Hoppas han mår mycket bättre nu.

    Marie - tråkigt med den inställda tågresan. Jobbigt att åka bil så långt med bebis. Dumma SJ.

    Ha det bra!

  • rattle and hum

    Camilla: ja, det var en avancerad lampa - till och med kombinerad med väckarklocka. Jag har också en liknande sån, som simulerar soluppgång under 30 minuter på morgonen för att man ska vakna lite mjukare, men det där med discoljus och fågelkvitter vete tusan om man behöver i sovrummet
    Vet inte ännu om jag ska ta mig in till jobbet imorgon. Chefen har iaf kontaktat mig nu så jag är med i informationssvängen. Får se.

  • rattle and hum

    Cecilia - stackars lille Wille Hoppas att återbesöket idag gick bra och att han mår bättre.
    Camilla - hur gick det igår och inatt? Gick prickarna ner? Jobbigt att inte veta vad det är han reagerade på, om det var nåt du åt eller han.
    Cornelia - vi kommer gärna på onsdag. Är det något jag kan ta med mig? Dricka eller så?
    Marie - usch och fy för vinterkräksjukan Men skönt att ni slapp åka bil och att resan gick bra. Hoppas leksaken hittar tillbaks till Joel.
    Julia - magsjuka också?!?! Blä! Men skönt att ryggen är bättre - man får leta efter ljusglimtarna i tillvaron.
    *********************

    Våfflor onsdag kl.10

    Cornelia & Theodore
    Eva och Linus

  • rattle and hum

    Cornelia - vi kan tyvärr inte komma idag eftersom Linus har åkt på en rejäl förkylning. Mycket snor och hosta, men bara 37.8 i temp. Hade sett fram emot att träffa er idag (och äta våfflor ), men det får bli en annan gång.

    Lina - hoppas besiktningen går bra!

    Julia - lycka till med Jespers operation. Skönt att C & W är med som stöd.

    Maja - kul att läsa om dopet. Lite hinder på vägen, men desto mer minnesvärt Får se hur det bli med öppna förskolan för oss imorgon.

    Ha det bra allihopa!

    Kram

  • rattle and hum

    Hej på er,
    Har läst allt men inte kunnat skriva på ett tag.
    Linus är fortfarande förkyld - var bättre fredag och lördag men sämre igen på söndagen, så vi kommer inte heller imorgon. Riktigt manfall den här veckan ser det ut som.
    Hoppas alla sjuklingar kryar på sig snabbt och att vi sen slipper allt som har med sjukdom att göra en lång tid framöver!
    Lina - ha en riktigt härlig fjällresa! Hoppas ni har lika fint väder där som det är här hemma - i så fall lär det ju bli kanonåkning.
    Maja - hoppas att mannen kan jobba lite mindre. Skönt att det blev tidigare igår så att ni hann med att umgås och prata flytt. Blev det öppna förskolan för er i torsdags?
    Malin - hoppas att det bara var tillfälligt i natt och att Ellen fortsätter sova gott i eget rum.
    Sara - låter som ett perfekt födelsedagsfirande :)

    Nu blir det snart promenad och sen kommer min mamma med tåget i eftermiddag för att hälsa på några dagar.

    Kram

  • rattle and hum

    Gokväll,
    Linus är bättre nu och jag håller tummarna för att vi kan vara med på fika i veckan.
    Skriver upp mig på onsdagens variant och hoppas på att äntligen få komma och hälsa på hemma hos Julia - har ju lyckats missa alla dessa tillfällen hittills på något sätt.

    I helgen har vi varit hemma hos mamma och pappa i Blekinge. Har inte gjort något speciellt utan bara tagit det lugnt.

    Lunchen idag blev rester från söndagens middag dvs fläskfilégryta. Dock åt jag den utan något till, dvs utan ris eller potatis, för det orkade jag inte göra *latmask*. Annars brukar det oftast bli rester från gårdagen och om inte det finns så blir det något lättlagat som omelett eller sallad, risgryns- eller havregrynsgröt eller om jag är riktigt lat, bara smörgås.

    Instämmer med er andra när det gäller babycurling - det existerar inte. Man måste ju få hjälpa till och ge kärlek och närhet.

    Lina - Vad kul!!! Får man säga grattis innan kontraktet är skrivet? I så fall - GRATTIS!

    Nu blir det snart sängen. Natti!

    Fika hos Julia förslag:

    Onsdag 24/3

    Camilla o Victor
    Malin & Ellen
    Sara & Erik
    Marie & Joel
    Eva & Linus


    Torsdag 25/3
    Camilla o Victor
    Malin & Ellen
    Lina & Felix
    Sara & Erik


  • rattle and hum

    Vi hade visst ramlat bort från fikalistan, men kommer alltså fortfarande.

    Fika hos Julia förslag:

    Onsdag 24/3

    Sara & Erik

    Cecilia & William & Pappsen   =)
    Eva & Linus

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsmammor DEL 6