Inlägg från: stina73 |Visa alla inlägg
  • stina73

    *Snackis 10*

    Oxå börjat jobba, 80%, med lite blandade känslor, kanske dags att byta jobb.

    Men känns mest angeläget att R hittar et jobb först.

    Fick en massa extra utgifter denna månad så ridningen blir nog alledess utmärkt att genom föra i September.

    Får tyvärr tacka nej till middagen ute den 1/9 vilket känns väldigt synd. Hoppas det blir fler.

    Om någon vill luncha i höst så hör av er.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Solaris: jag ska vara ledig torsdagar.
    Har kommit in i jobbet nu och denna veckan har Isabella inte gråtit varje dag jag lämnat henne, jätteskönt att hon trivs så bra.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Ullen: Gör kycklingwraps, ta tortillas(finns i fullcorn om man bantar), stek en kycklingfile´ jag brukar steka dem hela, de blir saftigare då, sen tar du och skivar kycklingfilen och gör wraps, lätta att ta med kan ätas kalla eller värmas i micro.
    I kan man ju ha vad man vill, sallad, tomat, majonäs, lök, majs, soltorkade tomater, ja vad du nu gillar....


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Idag är det kycklingwrap med som lunch till jobbet....


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Oj skrev ett ganska långt inlägg i måndags men det finns inte här...varför försvinner de ibland?

    Ja ja, skickar oxå grattis till alla barn som fyller 4 år. Tänk va stora de är nu.....


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Gravid: Isabella säger tre ord, (mamma, pappa och titta) och Oliver kunde som du säger säkert 50 i samma ålder, trodde de yngre skulle vara snabbare i språket pga att de har storasyskon...men inte då.

    Vi ska på 4 års kontroll om en vecka, men inte har vi fått veta vilka bokstäver han måste kunna....
    Vet att Oliver kommer att vägra säga ngt och bara gömma sig i min famn hela timmen vi ska vara där....


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Tina-Lisa: ÅH hade ju varit så skoj att flytta in som granne hos er men vi väntar ju fortfarande på att Rickard ska få ett jobb.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Känner igen mig trollsan, vi försöker verkligen få Oliver att respektera våra telefonsamtal men det går dåligt.
    Känns som jag bara är grinig på Oliver hela tiden numera, men det är bara konflikter och bråk om allt. Sen är han även i en period just nu då han är rädd för allt, ska sova med alla lampor tända och helst mellan oss och då vill man ju inte tvinga honom att sova själv heller, vet ju att det antagligen bara är en period, så nu har vi haft "barnsäng" i tre veckor....suck. Han vågar ingenting själv längre, vet inte hur mycket jag ska pusha honom, på dagis är det ju inget av detta alls.
    Fast värst är ju att jag alltid skäller på honom, han bara gnäller hela tiden om allt och sen släpar han fötterna efter sig vart vi en ska så vi får alltid vänta vilket driver Isabella till vansinne då hon hatar att vänta, vilket gör mig irriterad eftersom jag inte klarar av två gnälliga barn....
    ja nu har jag fått gnälla lite...


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Tack Barbella, hade inte ens tänkt tanken att han kanske känner sig osynlig, kan verkligen förstå om han vill ha mer uppmärksamhet för som sagt just nu så sk'äller jag ju bara på honom, kanske skulle ge honom lite extra tid just nu.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Grattis Fossing, va skönt att allt ändå gick bra den här gången!!! Snacka att det gick snabbt när det väl om igång.

    Ullen: ingen 3:a i sikte här inte....men det är bara en fråga om när....
    Först ska R. få fast jobb, sen MÅSTE vi hinna flytta, orkar inte bo här längre med mina störande grannar. Å andra sidan kommer de jubla när "kärringen med de skrikiga barnen" flyttar,  dvs jag. För om jag störs av dem så måste ju de störas av oss, kan tänka mig vad grannarna tänkte 09:00 i lördags morse när Oliver var förstoppad och satt på toa och gallskrek i en timme ca...... När han inte vill bajsa så spelar inte ens mircolax ngn roll. Han kniper ihop värre än värsta hummern och släpper inte ens ut microlaxen. Som tur är fick vi honom att bajas tillslut på kvällen, sen gick han nog 5 ggr på toa innan han gick och lade sig.
    Tillbaka till en 3:a...hade ju tänkt vara gravid nu i december men det blir inte så...vi väntar lite till, har ju 3 år till 40.
    Sen får vi väl se kanske ångrar mig med tiden, fast just nu är jag helt bebistokig.....vill ha vill ha vill ha. Men så glad och nöjd med de två vi har.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Solaris: vi ska oxå vara hemma i jul. Fast hade nog hellre åkt till Thailand om vi haft råd.

    Och kan berätta att R. fick nytt jobb i veckan!!!!! Äntligen kommer han jobba dagtid och vara hemma på kvällar och helger. Inget mer ensamstående mamma för mig...hoppas jag ialfall.
    Han börjar redan imorgon och kommer tom att ha några lediga dagar i jul....TOPPEN!!!!!!
    Till sommaren ska det letas ny bostad kan jag tala om...så fort provanställningen är över....


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Solaris: hoppas din syster mår bättre, själv kom jag hem från sjukhuset den 23/12 och hade tur som fick fira jul hemma.
    Låg inne från den 19:e då R. ringde ambulans då jag hade 39-40 i feber och hade så ont i huvudet så jag inte kunde röra på mig, ville bara gråta men hade så ont så det inte ens gick att gråta. Fortfarande huvudvärk som kommer och går men mår bra mycket bättre. Nu vet R allt om hur jobbigt det är att vara ensam med två barn, hoppas han håller tyst i framtiden.
    Jo, han kom på besök med barnen på sjukhuset och påpekade att han varit hemma med barnen hela dagen och inte ens hunnit läsa GP än, och att om han lämnar Bella ensam i 10 sek så har hon rivit ner ngt eller förstört ngt.... VA NÄHÄ!!!!! Så kan det väl aldrig vara!!!! Måste du passa barnen...... hela tiden???!!!! Jag sa bara: -Välkommen till min vardag!

    Tina lisa: Uppmärksamheten lugnade sig nästan på en gång....precis som jag gissade men å andra sidan så har den inte försvunnit helt heller, ligger nog på en normal nivå nu.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Kul att se dig Mia, Jag tror det är Calibos hus, känner igen lilla toaletten men sen verkar de ha renoverat en del sen jag var där sist, ja det var väl 2006 vid jul tror jag.... Deras teori just nu är att jag hade ett virus på hjärnhinnan, nu har jag inte haft huvudvärk på två veckor. Ska på återbesök nästa vecka. Började nytt jobb förra veckan, jobbigt att börja använda hjärncellerna igen och lära sig en massa saker men det är det värt, trivs redan jättebra. Trevligt med arbetskamrater! Oliver har ofta kompisar hemma och han följer ofta med sin flickvän Stella, hem till henne. Att ha med en kompis hem från dagis är som att ha barnvakt, barnen leker liksom utan att störa mig, t.o.m Isabella leker med de större barnen. Får jag tid till att laga mat och sånt i fred. De tjatar om att få sova över hos varandra men det har vi inte provat på ännu. Främst för att vi inte har ngn plats, om de inte sover i vardagsrummet. Längtar fortfarande efter nytt boende, men nu när båda jobbar kan vi iallafall börja spara. Oliver säger numera att han inte tycker om vintern längre....hur långt är det kvar till sommaren? Han säger att han vill vara nakenfis ute och bada i poolen. Sötnosen.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Inne och läser allt ni skriver men hinner inte skriva själv, jag hinner knappt med mig själv just nu, tror det var över en vecka sedan jag satte på TV'n.....
    Båda barnen i trotsperiod samt flera resor med jobbet och övertid.....inte skoj.
    Fast nu är det över, nu börjar vanliga rutiner igen förutom att Bella fyller år nästa helg och hela släkten kommer, så bestämde mig för att inte bjuda ngra vänner alls, så nu blir det bara familj, lite skönt faktiskt eftersom jag då inte behöver göra ngt speciellt och alla vet hur mitt liv sett ut den senaste månaden. Eller vårt ska jag säga för R. har oxå haft flera jobbresor och övertidstimmar.
    Värst var det denna veckan då jag var i Helsingfors tis/ons, skulle landa på landvetter ons 21:00. Samtidigt som R skulle resa till Frankfurt kl. 18:00. Fixade sig dock med barnvakt som var hemma med barnen mellan 17:00 -22:00. Men var himla nervös för att planet skulle bli inställt eller så.

    Vi har oxå vabbat en väldans denna våren, där fick vi för att vi nästan inte hade ngn vab alls i höstas.

    Grattis ullen! Avis! Jag vill oxå gifta mig....

    Här hemma är det Oliver som vill sminka sig, jag får ta på mig läppstift i bilen på väg till jobbet så att han inte ser det för annars är det hysterisk gråt för att han inte får ha röda läppar.

    Nej sängen kallar!
    Saknar er alla och ta hand om er!!!! Hoppas få tid att skriva mer snart.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Hej alla som fortfarande finns kvar här inne, har själv inte varit inne på hela sommaren.
    Men nu i födelsedagstider så tänker man varje dag på vilka av 06:orna som fyller år, tänk att de fyller fem år våra småttingar. Så ett stort grattis till alla som fyllt fem och som ska fylla fem.

    Stora kramar till er alla!


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
Svar på tråden *Snackis 10*