Inlägg från: stina73 |Visa alla inlägg
  • stina73

    *Snackis 10*

    Öroninflammation på ett barn och ögoninfektion på det andra....toppen! Fast ändå "bra" att de är sjuka samtidigt.
    Nu ska vi plåga vår treåring....dvs ögonsalva.
    R får hålla i och jag droppa i medan barnet gallskriker. All annan medicin, sprutor osv. tar han såååååå snällt men inte ögonsalva. då fungerar vare sig mutor eller lock, det är bara att försöka göra det så snabbt som möjligt......med fysiskt övertag.
    Men känner mig som barnplågare.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Idag har jag tillbringat halva dagen på östras akut med båda barnen inte skoj. Det var Oliver som var patienten, han har inte bajsat sen i söndags så nu var det dags, stackarn vilken pärs för honom, han ville verkligen inte bajsa eller ha en slang i rumpan, till slut lyckades vi få in lite lavemang och sen har han bajsat i ett hela dagen. fick gå med blöja efter två nerbajsade byxor. Stackarn.
    Sen fick han en transformers robot som plåster på såren, då blev han glad...sen somnade han vid matbordet halv fem idag, tog ett jättesött kort.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Heeso: vi hade samma problem redan för ett år sedan och då testade de oliver samma test som ni väntar svar på, men båda var negativa. sen dess har han gått på movicol en påse om dagen. men nu ska vi köra två påsar en vecka och sen gå tillbaka till en påse igen, de säger att de växer ifrån det...men det är ju så synd om dem medan de har problemet.
    Det är ju så svårt att få dem att förstå att det är bra att bajsa även om det gör ont ibland...annars blir det ju bara värre.
    Nu frågar oliver mig varje gång om bajsen är mjuk, -Ja, svarar jag. -Va bra säger han då och så går vi till toaletten. Fast han litar inte riktigt på mig för varje gång det är mjuk bajs ser han förvånat upp och utbrister -Den var mjuk! Sötnosen.

    Solaris: visst är det jobbigt när man är mycket själv och jättesvårt att gå och lägga sig i tid...det är ju så lugnt och skönt när de somnat för kvällen. Olvier är oxå rädd för vissa saker nu, ibland måste jag ta ut vissa leksaker och mjukisdjur för att han ska kunna sova, de är läskiga och ofta är det ögonen som stör honom.
    När börjar du jobba igen?


    Nu har vi fått dagisplats till Isabella 31/8 vilket betyder att vi totalt får vänta 7,5 månad på en plats...suck. Och inte på samma dagis som Oliver så det blir ett evigt rännande på morgonen och eftermiddagen framöver. Men står i kö till Olviers dagis bara 15st före mig i kön....suck.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Äntligen fick vi beskedet vi önskat oss. Isabella fick plats på Olivers dagis till hösten. Jipppppeeee!!!!!


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Skojsan : va söta de är!

    Själv är jag sjukskriven, har gått in i väggen efter vår jobbiga vår och orkar inte mer nu så nu blir det till att njuta av sommaren och vila upp sig lite.
    Ta hand om er.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Nu är pappa på besök synd att det regnar deras första dag här....men ganska skönt med lite regn.

    Sen på fredag bär det av mot småland och Gränna, där ska vi njuta en eller två veckor beroende på vädret.

    Vill inte börja jobba igen!!!! 16 aug närmar sig med stormsteg. Men inskolningen av Isabella gick jättebra så hoppas att det går bra även i aug.


    Glad sommar på er!!!!!!!


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Gravid: samma jobbiga mammighet här oxå...helst vill hon bli buren.... alltid. är jätteglad och pigg på allt när jag är borta sen så fort jag visar mig så är det mamma mammma och mamma som gäller, ingen får röra vid henne, hon slår alla som kommer i närheten. Samtidigt är oliver inne i värsta trotsperioden, han säger att han ska döda oss, slå oss ja allt. och han hittar på de mest omöjliga saker hela tiden och blir hysterisk när det sedan inte går.
    Han kanske vill ställa sitt flygplan på en hylla som är för smal, gå in i en butik som är stängd o.s.v.
    Sen lyssnar han ALDRIG, han har blivit döv, ja förutom när det gäller en resa till badhuset eller universeum då hör han att vi talar om det från andra sidan stan.
    Sen så börjar han storgråta så fort vi säger till honom, om han tex sitter och häller ut vatten på golvet och man säger: -Oliver vad gör du? Så där får man väl inte göra!
    Då rusar han gråtandes in på sitt rum som om man slagit honom.
    Hoppas denna perioden går över snart.


     


    Varit en vecka i småland och var iväg på en turridning på islandshäst med grannen, har inte suttit på en häst på 10 år och det var underbart!!!!!


    Tänkte se vad en turridning kostar här hemma, någon som vill hänga med????


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Kollat runt lite och vad gäller turridning på islandshäst så verkar det som om an får räkna med ca 500kr då är det 2h inklusive fika eller grillning. Kan säga att det är billigare i smålandFlört

    TinaLisa: håller med om att turridning kan vara lite tråkigt ibland samtidigt så tycker jag att det känns tryggt nu när det var så länge sedan man red.

    Vad säger ni om att boka en lördag eller söndag efter nästa lön. Jag måste anpassa mig efter R's schema eftersom han jobbar vissa helger.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina73

    Grattis på födelsedagen Barbella!!!!!

    Oliver är nu helt omöjlig, gnäller om allt och gör aldrig som man säger, mycket frustrerande både för honom och oss, vad gör man? Så fort man säger till på skarpen så gråter han hjärtskärande.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
Svar på tråden *Snackis 10*