Inlägg från: sarahl |Visa alla inlägg
  • sarahl

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    nu har jag betalat min coverpro o väntar med spänning på att den skall komma.

    några funderingar dock.

    vill köpa till kantbandsfoten o fåll guiden. Tänkte köpa från ebay men vet inte vilken det är jag skall ha. vet någon?

  • sarahl

    Jag röjjer i mitt källarrum, det som återigen skall bli mitt syrum, som jag flyttade ut ur förra hösten o skall in i det nu igen. Måste samsas med en frys, o en garderob för förvaring av vinterkläder. Dessutom måste jag hänga upp 2 st torklinor i taket till tvätten där!

    Har en långbänk på 2 m där jag skall få plats med mina 3 maskiner. Funderar på att ställa upp mammas gamla maskin oxå för att alltid ha den trädd till namnlapparna!

    Men jag behöver hjälp, rummet är inte så charmigt, stengolv o grå väggar, inga planer eller pengar på att måla om då det är hyfsat fint.
    Men jag vill ha in lite mysfaktor!

    Funderar på en stor trasmatta på golvet men frågan är hur smidigt det är för att hålla rent. Mitt klippbord skall jag oxå ställa upp igen, men behöver tips på hir jag enkelt kan höja det till bra stå höjd. det är vanlig höjd på nu! har inte råd att köpa justerbara ben!

  • sarahl

    Ja hur gör man när man rundskär egentligen. Det behöver jag veta nu när det skall kantas filtar med coverpron!

  • sarahl
    GOBLIgobli skrev 2010-11-10 18:58:19 följande:
    Kanske lite missvisande att säga rundskära för det går inte med annat än en sax. Om man inte trär tyger runt en stor cylinder...  
    Jag gör så att jag ritar streck på det rundstickade tyget i den bredd som remsan ska vara i, tvärs över och lite på snedden och på båda sidor. Den man ska vara noga med är att klippa rätt från början så det verkligen går i spiral.
    Nu förstod jag inte nått!Skäms
  • sarahl

    ang- flodisar.

    jag önskar kunna sy en body i strl 80 o en tröja i 104.

  • sarahl

    igår kom mina tyger från znook, vad snabb hon var. jag glömde ju mina petrolfärgade elefanter o även så var det hål i mina vikingar! stor eloge till henne!

  • sarahl

    JIPPI, ikväll åker jag o hämtar ut min coverpro. Fick ett samtal att den skickades igår. Idag fick jag avisering att den kommit. Snacka om snabbt! *lycklig*

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd