Inlägg från: sarahl |Visa alla inlägg
  • sarahl

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Lind1981 skrev 2010-10-27 12:59:08 följande:
    påminner väldigt mycket om det rum som jag ev skall flytta ner i! Skrattande

    vart klipper du någonstans?
  • sarahl

    jag har hamnat i ett dilemma, har en kompis som behöver kläder till sin 1½ åring, främst byxor. Vet att hon brukar handla på lindex 3 för 2 o kappahl 3 för 2. Nu ber hon mig om byxor då N knappt har några alls o jag funderade på om hon tror att det blir billigare är 3 för 2 i butikerna för så är ju inte fallet. Har nu sytt ett par muddjeans som jag inte vet vad jag skall ta för!

  • sarahl
    uppochner skrev 2010-10-30 10:55:52 följande:
    Jag gjorde ett riktigt bra fynd på en loppis idag. Boken "Sy barnkläder av mjuka tyger" + ett fint bomullstyg på 1,5 meter för 
    det ynka priset 10 kronor... Boken hade hela och fina mönsterark och såg ut att vara i nyskick. Så nu är jag nöjd = ) 
    var in o kikade på din blogg.
    fudnerade lite på tygerna du köpte i borås. jag skall ju till älvsjö o undrar om alla muddarna var från eslöjd o är dom bra? o vad de kostade,
    vad hade jenny för mässpriser på sina tyger?
  • sarahl

    vart hittar man denna hållare till spolar. Ser att älsklingsfrö hittat den på mässan i älvsjö i våras o på fredag åker jag o stora sonen dit. vilken monter skall vi styra stegen mot för att hitta denna?

    sen undrar jag om det är någon som varit så flitig o räknat ut från meedoms boken hur mycket tyg som går åt till muddbyxor i strl 56-110 o tröjor strl 56-110.

  • sarahl
    sarahl skrev 2010-11-01 08:33:02 följande:
    vart hittar man denna hållare till spolar. Ser att älsklingsfrö hittat den på mässan i älvsjö i våras o på fredag åker jag o stora sonen dit. vilken monter skall vi styra stegen mot för att hitta denna?

    sen undrar jag om det är någon som varit så flitig o räknat ut från meedoms boken hur mycket tyg som går åt till muddbyxor i strl 56-110 o tröjor strl 56-110.
    glömde ju länken Oskyldig

    mari78.blogg.se/aelsklingsbarn/2010/february/syfestival-alvsjomassan.html
  • sarahl

    någon här som kan hjälpa mig, på fradag tänkte jag o sonen gå på syfestivlaen.

    vi kommer ju med båten från visby till nynäshamn o jag undrar hur jag lättast o enklast tar mig till älvsjö. jag har en sådan där förköpsremsa från SL med 6 kuponger kvar. Hur många går åt till älvsjö från nynäs o sedan från älvsjö till centralen?

  • sarahl
    Jalapeno skrev 2010-11-01 15:28:39 följande:
    fler som ska på syfestivalen på fredagen?

    jag är på dammiddag norrut på lördagen men kan tänkas svänga för bi syfestivalen på hemvägen på söndagen, alt som sagt var på fredagseftermiddagen men då blir det med två yngre damer i sällskap.... Som synes på bloggen står dom inte ens still för fotografering så jag undrar hur det blir med flera timmar tråkiga tyger
    Här är en som skall på festivalen på frdagen. kommer ha min 9 åriga son med mig! Han har själv valt att åka med!
  • sarahl
    Knastroll82 skrev 2010-11-02 08:18:47 följande:
    Är de på jofotex färgblinda?
    Jag mailade dem med en förfrågan om vilken enfärgad velour som matchade deras royalblå/marinblårandiga velour och fick till svar att den blå och den marinblå skulle matcha.
    Så jag beställde den randiga och den blå.
    I går när de kom hem så blev jag mycket besviken, de matchar inte alls, totalt olika nyanser.
    Nu känns det som jag slösat bort min begränsade tygbudget på ett tyg som inte kan användas till det som det var tänkt.
    Det var ju för att undvika detta som jag mailade dem...
    *surar*
    håller med, beställde deras gröna elefanter när de kom o ville ha matchande mudd, mailade o de hade en som ma<tchade "perfekt" när de kom var jag inte alls glad... dessutom hade de skickat mycket mer mudd än jag beställt o dessutom tagit betalt för det.
  • sarahl
    Pejgan skrev 2010-11-01 14:14:13 följande:
    4 kuponger nynäshamn - älvsjö.
    2 kuponger älvsjö - centralen (utgår från att du inte åker inom 1½h.... då skulle ovanstående 4 kuponger gälla)

    Annars finns 24h kort som kostar 100:-

    Pendeltåget från Nynäs stannar i Älvsjö så det är skitsmidigt. Går varje halvtimme och tar en dryg timme. (05 & 35 varje timme från Nynäshamn)
    är du säker på att tåget går hela vägen från nynäshamn till älvsjö? när jag går in på reseplaneraren på SL så säger det att jag måste byta i haninge o ta annat tåg till älvsjö mot bålsta!

    o vet du isf om jag kan klivar på precis vid färjeterminalen eller om jag måste gå till nynäshamns station? (huset som är gult o som jag kallar för "fablernasvärldhuset")
  • sarahl
    gewjyn skrev 2010-11-04 07:26:03 följande:
    Finns det någon snäll tygknarkare här som ska på syfestivalen och kan tänka sig att langa lite till en medmissbrukare? Jag skulle vilja ha lite från både MT och JNY och kanske znok och det blir ju så svindyrt med frakt från alla ställena... Jag kan betala i förväg. PM:a mig isf.
    Gärna någon som ska dit på fredagen, eftersom jag är lite rädd att vissa tyger tar slut.

    På syfestivalens hemsida står det att JNY ska ha med sig en tygnyhet med vilda djur, är det någon som har sett det någonstans?
    Jag kan langa om du vill, men frakten blir ju från mig till dig sen, men det blir nog ändå billigare. kan skicka relativt billigt med schenker! inboxa om du vill!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd