Inlägg från: MissLillis |Visa alla inlägg
  • MissLillis

    "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".

    Nejmen gu vad hemskt att förlora i vecka 41, då tror man ju inget ska hända.

    Igår när jag var på apoteket så sa kassörskan.... är du gravid (jäkla kärring {#lang_emotions_frown}) och sa att de nu fått in kräm för att motverka bristningar, jag pekade på vagnen och sa att jag hade klarat mig utan någon kräm. Kände mig lite nere när jag gick därifrån... nu får jag ta i med hårdhanskarna och gå ner i vikt.

    Idag var vi på barnkalas och sonen höll på att få en leksaksspade i svingad i ansiktet av en ettåring.

    Imorgon åker vi ut till skärgården för att fira påsk, ska vara där med min sambos föräldrar.

    Ha en trevlig påsk alla..

  • MissLillis

    Vilket konstigt ställe "forumet" har hamnat på........

    Vårt natt schema brukar vara så här, ammas runt 23-24 i tv soffan och då får jag spendera  en stund med att natta i famnen innan han hamnar i sin vagn. Sedan vaknar han oftast efter 4 timmar och då byts blöjan först och sedan ammas han i sängen och ligger sedan och sprattlar och pratar lite bredvid innan han somnar (tar oftast runt en halvtimme) så då är vi "uppe i sängen" runt 1-1,5 timme i värsta fall, sedan sover han i sängen till runt 7.00-8.00.
    Nu har vi varit på landet några dagar och då har det inte funkat så bra, kanske berodde på att vi inte har några persienner så det blev "morgon" tidigt.

  • MissLillis

    Popcornpysen, vilka snälla flickor du verkar ha {#lang_emotions_laughing}. Hade ju varit jobbigt med två sominte vill sova och inte på samma tid.

    Imorgon ska vi på 7 veckors läkar kontroll, ska bli intressant. Nästa vecka börjar "mamma gruppen", de 8 barnen är tydligen födda inom 10 dagar....... undrar hur det blir att få dagisplats om det föds runt 8 barn var tionde dag här på ön..........

  • MissLillis

    Vera, hoppas det var kul med besök av din mamma. Min kommer på onsdag, ska gulla med sonen och hjälpa mig med deklarationen (sålde lägenhet förra året), några dagar.

    Fröken Lycklig, vilken duktig son du har, min tycker det är kul att sitta i babysittern i några minuter sedan har han fått nog.

    Vanillie, jag ammar var tredje timme under dagen så han får inte sova några långpass under dagen. Han brukar inte sova så mycket sammanhängande under dagen om vi inte är ute och promenerar för då somnar han. men det är som sagt olika varje dag.
    Har inte varit och badat, gillar egentligen inte badhus. Men har funderat på babysim men vet inte riktigt.

    Min son vägde i torsdags (7 veckor) 4,566 och var 55,8 lång. Har nu tagit bort storlek 50, så nu är det en helt "ny" garderob, kul.

    Idag gick vi in till stan (1 timme), underbart väder, testade amningsrummet på NK, tittade upp på jobbet och sedan gick vi hem igen......... så nu ska kilorna bort.

    Imorgon ska sonen visas upp på sambons jobb så då får vi klä upp honom i kläder vi fått från dem {#lang_emotions_laughing}

  • MissLillis

    Nu får vi väl snart boka en promenad eller träff i Stockholm?

    Hur var föräldrargruppen Sol?
    Nu har vi också börjat föräldragruppen, vi är åtta men vi var sex första gången. Kändes väl som att gruppen var "sådär", första daten är fika imorgon, så vi får se. I alla fall en till provrörsbebis...... jag avslöjade dock inte att sonen också är det. Även om alla är födda inom 10 dagar så var det ganska stor skillnad i storlek, kul.

    Tycker sonen har blivit mer som en liten kille istället för bebis, ser inte lika hjälplös ut längre.

    Idag har jag bokat dop, blev lite besviken då de alltid har två barn vid varje dop och jag hade velat ha eget : (

    Här funkar det inte med napp, han bara spottar ut den, segt. Han har hittat sina händer så nu suger han för fullt på dem

    I söndags var jag på teater.... första gången jag lämnar sonen en längre stund...... två och en halv timme... funkade bra, han äter ju var tredje timme.

  • MissLillis

    Hoppas alla har haft en trevlig helg.

    I lördags fick jag en överaskning....... mensen, trodde det skulle dröja men tydligen inte.

    Cornelius nacke är lite sladdrig fortfarande.

    Jag ska bjuda runt 30 personer på dopet plus 15 barn.... få se om alla kan. Blir ganska många att baka kakor till.

  • MissLillis

    Vanillie, gu vad duktig din Alice är.

    Ja mensen hade jag nog inte tänkt få förän efter sommaren.... om man varit lite fertil kunde man nästan klämt in en unge till i år ; ) Japp, helammar.....

    Lite trist med tykänning, men det skiftar nog fram och tillbaka.

    Vera, jag tappade 12 kg de första två veckorna men sen dess har det stått still... men den senast veckan har jag gått mer 2 kg, hmmmmm, hoppas det håller i sig, har 11-12 kg kvar. Försöker hålla mig från godsaker, går sådär. (klämde precis i mig en halv paket salta kex : ( )

    Min kille pratar inte så mycket, hoppas det kommer snart.

    Jag ska åka till mina föräldrar (sonen och jag ska flyga) mellan den 4-12 maj, efter det kan jag när som....
    Är det inte så att de flesta bor mot Nacka hållet? Jag bor på Lilla Essingen.

  • MissLillis

    Nu har jag lagt till mig.

    19: Vera, Syssling, MissLillis
    20: Vera, syssling, MissLillis
    21: Vera, MissLillis
    26: Vera, Fröken L, Syssling
    27: Vera, Fröken L, Syssling, MissLillis
    28: Vera, Fröken L, MissLillis

    Fruhagelin, skönt att vara hemma båda två, men kanske inte lika kul i plånboken.

    Idag var vi på 10-veckors kontroll och killen var 58,5 cm och vägde 4976 g. Så hon sa att han var lång och smal.
    Hon sa även att ...jag hör att han är förkyld, ops hade inte jag fattat.

    Nu har jag äntligen börjat gå ner lite i vikt, skönt, har i alla fall 11 kg kvar men skulle helst vilja gå ner lite till {#lang_emotions_laughing}

    Idag var jag på efterkontroll, måste börja träna knipövningar (det visste jag ju men har väl förträgt), sedan började hon prata preventivmedel men kom på att vi hade IVF och sa att vi kanske inte tyckte att vi behövde det MEN att det kan ju hända.... ja och då får det väl hända {#lang_emotions_laughing}

    På tisdag är det en tjej i vår föräldrargrupp som ska lära oss babymassage (hon och sonen har gått kurs), ska bli kul. 

    Nu ska jag gå och göra fruktsallad {#lang_emotions_laughing}

  • MissLillis

    Oj, vad tyst det var härinne.

    I tisdags hade vi massage med mamma gruppen, en tjej som har gått på massage visade. Det var jättekul att se 8 bebisar ligga i en ring och bli masserade samtidigt, det blev endel skrik och några nerkisassade mammor.

    Nu är vi i Kalmar på "semester". Sonen och jag flög hit i tisdags, gick bra, bara lite skrik på vägen upp då han var tvungen att sitta i mitt knä framåt....... det var även hans mat tid, så han blev glad när vi kunde ta av bältet och amma. Han fick en liten present, en bil för barn 3+ {#lang_emotions_laughing}.
    Idag har vi varit inne i stan och shoppat lite, blev bara till sonen och inget till mig. Jag tror att ett mirakel ska hända och att jag om några veckor har gått ner 10 kg och magen försvunnit så jag kan köpa "normal" storlek.

    Nu är det dags för amning. Har idag "hoppat över" en av hans amningar (då han sov), han ammar jämt var tredje timme dagtid så det blir totalt 7 amningstillfällen per dygn.

Svar på tråden "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".