• Ruggugglan

    Vi som är föräldralediga med andra barnet födda januari/februari 2010

    Den gamla tråden går snart i graven pga åldern, så nu startar jag en ny! Här kan vi som fick andra barnet i januari/februari i år prata om våra kids och annat som sker! Välkomna "gamla" som nya bekanta! {#lang_emotions_cheers} *höjer glaset*


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-11 08:41
    Den gamla tråden finns här www.familjeliv.se/Forum-11-232/m49567862.html
  • Svar på tråden Vi som är föräldralediga med andra barnet födda januari/februari 2010
  • solstråle07

    Usch, jobbigt när dom små är sjuka:( Hoppas han kryar på sig snart! Här har vi än så länge klarat oss, lite snorigt för någon vecka sedan bara, men Milo har klarat sig iaf.

    Vi ska oxå döpa. Döpte storasyster så då får vi ju döpa nu oxå känns det som;) Egentligen hade vi inte tänkt döpa med storasyster, men till slut så gjorde vi det, & slog ihop ett dop med brorsans dotter (är 5 veckor mellan dom, & samma släkt- tyckte vi var jättebra). Vi är inte troende här heller, men som sagt så får dom ju möjligheten nu, och mycket är ju för traditionen..

    Bra att du påminde om det förresten, måste vi ju kolla upp nu

  • Kazeer

    Vi kommer att döpa Oskar. Men det är maken som håller i det till 100%. Hade jag ensam fått bestämma, så hade inget av barnen varit döpta, utan fått bestämma själva hur de vill ha det i framtiden.


    Oskar 2010.01.02 ♥ Gustav 2007.03.08 ♥ ME+KZE 2002.03.28
  • Licens To Kiss

    jag ska döpa sonen. Tycker de är himla trevlig grej och göra och samla alla släktingar och utvalda vänner under en dag.


    Älskar mina barn! Dotter född 2001-10-21 och Son född 2010-01-30
  • Licens To Kiss

    Jag var skit trött idag. Dottern kommer hem från skolan strax och jag äter frukost nu. Jag och sonen har legat i sängen och myst hela förmiddan.

    Får ni dagar då ni är skit trötta men som går över med?


    Älskar mina barn! Dotter född 2001-10-21 och Son född 2010-01-30
  • miaan

    Vi ska inte döpa vår dotter och storasyster är inte heller döpt, men de blir barnvälsignade i kyrkan som vi är med i. Både jag och min man är troende och är själva vuxendöpta, så vi låter våra barn ta ställning till dopet när de blir stora.

    Frida och Peter: Ni har inga släktnamn att ge i andra namn? Vi har namn som gått vidare i generationer och hade vi fått en pojke hade han fått heta Olle Karl Emanuel. 

  • Frida och Peter

    Vi har inte så bra släktnamn. Min pappa heter Leif Rickard och min sambo heter Peter Jan. Och vi är inte så jätte förtjusta i dom namnen och min farfar hette Börje och min morfar hette Roy. Roy är lite coolt.


    Nu är vi fyra i familjen, sex stycken med katterna
  • tusselisan

    Vår stora 4åring är inte döpt för pappa tycker de själva ska få bestämma, så vi döper inte lillan heller, eller lillan är ju inte SÅ liten var 59 cm o vägde 5560 vid 6 veckor{#lang_emotions_dreamer} MYCKET större än sin storasyster vid samma tid!! Underligt?

  • Ruggugglan
    tusselisan skrev 2010-03-13 16:49:55 följande:
    Vår stora 4åring är inte döpt för pappa tycker de själva ska få bestämma, så vi döper inte lillan heller, eller lillan är ju inte SÅ liten var 59 cm o vägde 5560 vid 6 veckor MYCKET större än sin storasyster vid samma tid!! Underligt?
    Det kan verkligen skilja på vikt och längd! Jag har en bekant som har en son som är två veckor äldre än min Charlie. Hon skrattade och tyckte att hennes son var stor och frågade vad Charlie vägde eftersom han var så liten. Det var lite roligt för det skiljde bara 10 gram i vikten. Men Charlie var nästan 4 cm kortare.
  • Kazeer

    God morgon!

    Är det någon som vet hur man märker skillnad på en vanlig förkylning och RS-virus?

    Oskar är jätteförkyld. Snorig i näsan och nu börjar han få hosta, som låter slemmig. Han äter mindre portioner men i gengäld oftare. Det låter jättemycket om honom, när han andas.


    Oskar 2010.01.02 ♥ Gustav 2007.03.08 ♥ ME+KZE 2002.03.28
  • solstråle07
    Kazeer skrev 2010-03-14 08:18:01 följande:
    God morgon!Är det någon som vet hur man märker skillnad på en vanlig förkylning och RS-virus?Oskar är jätteförkyld. Snorig i näsan och nu börjar han få hosta, som låter slemmig. Han äter mindre portioner men i gengäld oftare. Det låter jättemycket om honom, när han andas.
    Men stackars Oscar{#lang_emotions_frown}, hoppas han snart kryar på sig! Har tyvärr ingen aning om skillnaden.
Svar på tråden Vi som är föräldralediga med andra barnet födda januari/februari 2010