Inlägg från: längtan efter lillamirakel |Visa alla inlägg
  • längtan efter lillamirakel

    Vi som har endo och nyss plussat efter IVF del2

    inget namn: Vad bra att du fixade en ny tråd! Hade totalt missat att den gamla gått ut. Hopppas nu att alla andra hittar hit också!


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    Pluttens mamma: Grattis till lyckat RUL och till pojken

    Inget namn: Kommer du från andra tråden om endotjejer som gör IVF och har nyss plussat? Minns inte att jag sett dig i gamla tråden..
    Tycker vi kan ha en lista och gärna i en egen tråd så den blir lätt att hitta och så att det blir prat i en tråd och lista i den andra

    Bäbifabriken: Kul att du också hittat hit


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    inget namn: Näe.. ser ju nu att du var med i den förra tråden. Förlåt! Har så dåligt minne!!! En ännu större anledning att ha en lista


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    inget namn: Äh så ska du inte känna! Skriv det du vill Bra att du fixar en lista!!

    Muhina: Ååå jag både ångrar och inte ångrar att vi inte kollade könet. Är bombsäker på att det är en kille i magen. Men det kan ju lika gärna vara en tjej som kommer ut.. Vi kollade inte för att de ju kan missta sig på könet.


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    Jag tror vi automatiskt blir mer oroliga än de som plusat efter första försöket. Som vi har kämpat för de lilla liven vi bär! Vi vet att man inte kan ta något för givet. Sen är ju säkert alla gravida lite oroliga..
    Jag tycker min oro tar bort glädjen i det hela. Kom blod på papperet idag då jag satt på toa. Andra gången det händer nu..

    Pluttens mamma: Hoppas att det inte är någon fara! Men har du känt av rörelser varje dag sen första gången du kände? Jag brukar få hjärnspöken.. jag tror jag inte känner än fast jag känner. Sen blir jag orolig och allt blir bara fel. Jag glömmer att jag just känt.


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    Pluttens mamma: Så härligt!! Klart det är en liten buse du bär på
    Det är inte roligt att bli så orolig, man hinner ju tänka så mycket. Tror aldrig oron försvinner! Den finns där! Då man blöder lite eller inte känner sparkar på ett tag.

    Jag tycker det är nog jobbigt då Äggbert inte lever om som "han" brukar. "Han" är vädligt livlig mest hela tiden och då blir jag så orolig de dagar jag känner honom mindre. Jag är ju van med hela havet stormar! Idag har havet stormat igen och det lugnar en..

    Var in i ett hus i kanske 5-10 minuter där de målade med oljebaserad färg i ett rum! Tror ni det är någon fara? Stod inte just där de målade utan var i ett annat rum.
    Ååå man ororar sig över allt!!


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    Menar nog oljebaserad lackfärg..


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    Hihi.. ja det är sött Det var min make som fick i uppdrag att döpa embryot då vi just satt in det och det blev Äggbert


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel

    Det är supermysigt med en massa sparkar Vaknade inatt av att Äggbert sparkade som en vilding.. Då kan man ligga å mysa en stund och sen somna om. Det är tur att det inte stör en så mycket som jag trodde att det skulle göra.

    Vet ni!!! Jag gick in i trimester TRE igår!!!!! {#lang_emotions_cheers}
    Fattar det knappt!!


    ♥ BF 2010-06-20 ♥
  • längtan efter lillamirakel
    Pluttens mamma: Tack!!

    Så här ser det ut i min kalender idag:

    Du är i vecka 28.
    Du har gått 27 fulla veckor och 1 full dag (v27+1).
    Du är i 6:e kalendermånaden.
    Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
    Du är i trimester tre.
    Beräknat förlossningsdatum Sön 20 jun 2010
    Du har 89 dagar kvar till beräknad förlossning.
    Du är på dag 191 av 280. (68,2%).

    Fattar inte att jag tagit mig till trimester tre! Att jag redan är där! Tiden går rätt fort i alla fall.. Längtar tills jag får hålla Äggbert i mina armar.

    Funderar ni också på hur ert barn kommer att se ut? Om man lägger ihop en bebisbild på mig och en bebisbild på min man, kommer det att se lite ut som Äggbert då?! Man har ju ingen aning alls om hur barnet kommer att se ut.. Lite roligt är att jag och mina man har varsit bebiskort från ungefär 1 års åldern och vi är superlika Nu är vi inte lika alls!!
    ♥ BF 2010-06-20 ♥
Svar på tråden Vi som har endo och nyss plussat efter IVF del2