Inlägg från: NiXxI |Visa alla inlägg
  • NiXxI

    20:e tråden för effels egna supermorsor 2006

    Hanna, jag går nog mot strömmen, men när jag såg honom så var han en klockren Oscar...hahaha...en riktigt liten bestämd kille.
    Han är fullkomligt ljuvlig.

    Lowelove, Linus är ju bara såååå bedårande!! Och vad stor Lowe är nu...sötnosen!!

    Gud vad kul med lite bebis-yra igen....Inte för att ag ska ha fler...nästa bebis i detta huset blir barnbarnen...hahahaha.


    jahapp
  • NiXxI

    God söndag alla i tråden!!

    Det var ett tag sedan jag skrev....

    Hampan, vad kul att det blev Oscar, känns som om jag fastnade för nanet direkt när jag såg bilden av honom...han är verkligen en liten Oscar!!

    Måste bara berätta; JAG KOM IN!!! På Lunds Tekniska Högskola ska jag i två år läsa från och med den 23:e augusti

    När man skulle göra sin ansökan så skulle man skriva ett personligt brev och sedan skulle de göra ett urval baserat på personlig kompetens och ävenbehörighet och sedan göra personliga intervjuer.
    Så när jag fick brevet i torsdags så trodde jag att det kanske var att jag var utvald för en intervju.
    Men jag kom in på en gåg, utan intervju!!!!! 40 människor tar de in i hela Sverige och jag kom in!!!! Är så tupp-jucks-stolt och glad och helt till mig i trasorna.

    Plus att tjejerna kom in på den förskolan som vi hade ansökt om (ett privat regi som är liknande det vi har haft till Amelia innan) fr.o.m den 16:e augusti.

    Är så förbenat lycklig att jag skulle kunna ställa mig och gråta just över att jag, lilla jag, kom in på utbildningen.


    jahapp
  • NiXxI

    Oj vad spännande med husköp....vi har ägt vårt i ett år och en vecka nu och älskar det lika mycket om inte mer.
    Fast vi ska flytta upp ill värmland när jag läst klart.
    Hallon, jag ska läsa till Livsmedelstekniker.

    Jag har 30 dagar kvar på jobbet och är mer trasig än någonsin i kroppen...tycker att cellgifterna gör väldigt lite mot värken. Allt går sönder när nte jag fungerar dessutom...kunde inte ens mysa med mannen, är irreterad och snäsig mot mia nära och så slut som människa.
    Det skrämmer mig faktiskt att värken är så här intensiv. Har amputeringstankar rätt ofta....knäppt.

    Ska jobba hela helgen (kör nu torsdag till onsdag non-stop)....fast härligt att träffa mina underbara kunder.
    Sen är det SÅ många som komplimerar mig och nte kan fatta att jag fyller 35 i år och har tre barn...det är faktiskt lite kul....Jag känner ju mig rätt så gammal iom min dumma kropp, så det är väl tur att skalet ser yngre ut

    Om två veckor fyller Thilda ett år, kan inte fatta det...min bebis liksom. Hon började gå på sin 11-månaders dag, men kryper inte än. Har dock börjat att hasa sig fram.

    Nu ska jag göra lite frukost, men jag hoppas att ni alla får en underbar helg.


    jahapp
  • NiXxI

    Kikar in en snabbis innan jobb. Ljuvligheter till barn ni hr alla <3
    Jag har med idag 17 arbetsagar kvar...gött.....sen ledig en hel sommar med mina älskade ungar.
    Sen ska vi försöka fly iväg, jag och gubben, när jag drar 35 år till hösten, ska bli så underbart...fast bara en weekend förstås, men det räcker mer än väl för mig ...kan inte vara utan mina juveler för länge ju....

    Kram alla och ha en skön flygare dag


    jahapp
  • NiXxI

    Hej alla i tråden.

    Har varit ensam sedan i tisdags då Anders tog de två minsta och for upp till värmland. Sedan i torsdags for Sabina till sin pappa. Och vet ni vad? Det har gått över förväntningarna. Jag har tyckt det varit tomt och varit lite vilse på vad jag ska göra när jag inte är mamma eller fru, men än dock har dagarna rullat på.
    Visserligen arbetat, men jag kör ju inga direkt långdagar.

    Fast idag kommer mina älsklingar hem och det ska bli så ljuvligt att få pussa mina underbara små älskade barn. Och mannen. Men mest barnen...hahahahaha.

    Jag har städat de mest knepiga utrymmen, så som unde soffpudorna, i köksbordet (där har vi tre glasinlägg som jag lyft upp, putsat av och dammsugat under), i nyckelskåpet och medicinskåpet....jag har klippt gräsmattan på 900 kv (fast det blev nästan 1800 kvm då gräset vek sig av längden och jag fick klippa både fram och tillbaka) så jag fick två stora vattenblåsor på vardera tumme och jag har solat på trädäcket. Jag har även läst en bok.

    Så gyllene att få lite egentid, även om man som sagt känner sig lite vilse på vad man ska göra den första tiden.
    Nu önskar jag bara att jag och mannen fick lite vårtid också. Hade innerligt behövts faktsikt.


    jahapp
  • NiXxI

    Godmorgon i tråden.

    Ska snart iväg på jobb...int så kul idag, för idag är det Thildas 1-års dag. Vart har tiden tagit vägen? Min bebis ju....


    jahapp
  • NiXxI

    Hallon, Bauhas och K-rauta har sandlådor med vikbara lock som blir till bänkar när man viker upp dem, helt suveräna!!

    Hej allihopa! Förlåt för min frånvaro...har varit mycket som snurrat i mitt liv just nu. Jag och Anders har en kris som vi försöker arbeta oss igenom....jag försöker aktivt att se mina fel med öppna ögon och på så vis kanske förändra läget.

    Det är dock tufft.

    Nåja, nu skiner solen med all sin kraft så nu ska vi ut i trädgården medans Anders sover efter nattarbetet.


    jahapp
  • NiXxI

    Hej alla!!
    Och grattis till alla nyblivna och snart blivna 4-åringar!!!

    Amelia fyllde igår och samma som förra året, vi tajmade in årets varmaste dag...*pust*
    Vi var 8 barn (många kusiner dock, för jag orakar inte hålla i ett barnkalas just nu, utan det blev blandat med familj och kompisar).
    Det blev pool-badning, vattenkrig, korvgrillning och glasstårtor, sedan ville Amelia fiska godis, så Anders fick improvisera...
    Men, det blev en kanondag med en väldigt mör mamma i slutet...Thilda är ju så fruktansvärt mammig och ju fler människor, ju mer mammig är hon....

    Nu krigas det igen.....


    jahapp
  • NiXxI

    Grattis till äktenskapet både Tessan och Joss <3

    Appropå 1-års vikt och längd...vaddå underkänt? Thilda var 80 cm lång och vägde 10 kg prick...men då sa BM att hon var lång för sin ålder (ligger över längdkurvan då)...och så fasligt mycket skiljer det ju inte från era?

    Den 30:e ska vi på 4-års kollen...men här hemma är Amelia 112 cm lång och väger 19 kg....

    Har varit borta ett tag då det som vanligt hänt en himmla massa tråkigheter....Sabinas pappa har fått spel och först ringt polisen (när jag var 30 mil upp i landet) för att han och Sabina kivade och sedan slängt ut henne...Så nu väntar en lång process av förändring...men det ska vi klara

    Ska förklara en annan gång kanske....känns som om jag bara skriver en massa tråkigheter och drama och börjar ärligt talat ledsna själv


    jahapp
  • NiXxI

    Kikar in och ser att alla har det bra

    I morgon påbörjar jag min 2-åriga skoltid och jag är pretty nervös faktiskt. Haft migrän i två dagar nu, kanske är för allt som väntar runt hörnet?
    Det har varit lite tufft att skola in Thilda på dagis då hon är så mammig, men i fredags hade det faktiskt gått bra.
    Anders ska i två veckor nu arbeta 12-timmars pass fem dagar i veckan, så utöver skolan som är nytt så ska jag hålla i alla trådarna här hemma....Kommer att bli tufft.

    Sabina bor hos oss på helttid nu, även om hennes pappa inte skrivit över adressen här eller hävt det delade barnbidraget. Han vill inte alls ha umgänge med henne om hon ska bo här...fast jag tyckte att de sakteliga kunde bygga upp sin trasiga relation. Men det ville han inte
    Hur tänker man som förälder då?

    Nåväl, jag får försöka igen om ett litet tag, för oavsett vart hon bor så behöver hon ha sin relation med sin pappa reparerad. Men jag låter det bero ett litet tag så att de kan lugna ner sig lite och reflektera sina känslor och tankar.

    Hoppas att ni alla det bra.....nu dör strax mitt batteri på datorn.

    Kramar till er alla


    jahapp
Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006