Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Välkomna hit alla gamla som nya föräldrar som fått barn med hjälp av Pergotime  
    Detta är en tråd med flera år på nacken. Här är det högt i tak och vi gläds, skrattar, gråter, hjälper, lider och stödjer varandra till vardags och fest.

    Kämpartråden: www.familjeliv.se/Forum-7-125/m51305693.html

    Gravidtråden: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m51300993-8.html
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16
  • 9Kärleken6

    Så var det då dags för vår 16:e version av favvotråden! {#lang_emotions_heart} Tänk vad åren går vi är några som hängt här vääääldigt länge. SÅ glad att ha er alla! Dags att fortsätta surra på om livet! Kram på er alla underbara människor!!


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Cicci: Ja det kan ju bero på en massa saker men kanske läge att kolla upp det med läkare. Bör va för tidigt med såna syntom på graviditet, och du säger ju du inte kan bli gravid utan pergo.

    Simben: Det slog mig bara plötsligt jag hade för mig att det var 5:e januari jag gjorde ny tråd senast, och det var det. Skönt att hinna göra en ny medan alla kan hitta tråden. Grattis till din kusin. =)

    Lillskruttet: OJ det lät som mycket jobb för din del.

    Mumzzan: Vännen vännen! Tror alla känner igen sig. Nina är också hopplös att städa. Och ja barn har en förmåga att känna sånt på sig. Men va inte för hård mot dig själv. Bamse kramar!


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Cicci: Kanske ska kolla med test för säkerhets skull först. Det är ju garanterat vad gyn kommer säga. Annars skulle jag nog ta vc för att kolla upp vad felet är.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Nu vart det stiltje i igen i tråden.  


    Igår hade vi en mysig dag med familjen. Var och handlade och sedan var vi ute i strålande sol med barnen. Vi fikade ute på bron, farstukvisten, och det var underbart! Åt en god middag bestående av lasange med vin. {#lang_emotions_cheers} Efter barnen lagt sig såg vi på Milenium. Så bra även som tv-produktion. Sen vart det natti natti. Idag ska vi åka och hälsa på en av mina närmsta vänner. Ska bli roligt att ses. Verkar bli en strålande vacker dag även idag. Det behöver vi eftersom vi har säkert en meter snö kvar på sina ställen. Även om Krokusarna är på väg upp i rabatten och så även Kungsliljorna.  
    Hoppas alla har det bra
    Kram
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Jo glömde ju skriva att igår natt så gav Nina mig mitt första blåöga. De sover dåligt båda just nu så igår natt kom Nina, som vanligt in till oss, och bara dunka ner sig i sängen rakt på mitt ögonbryn. Trodde nästan det sprack... Vid frukosten såg sambon att jag var blå. Hahahah


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Lycklig: kan så vara men jag saknar aktiviteten ändå Kan inget om konkurs tyvärr, men inte kul då jobbet svajar. Hoppas det löser sig.

    Jag håller på att gå på knäna på att barnen inte sover. Jag vet snart inte vad vi gör. Känner att humöret tryter och det måste va pga sömnen. Just nu kommer båda i omgångar VARJE natt. My var dessutom nästan omöjlig att få att sova igår. 21.30 och mer därtill var hon. 2 flaskor välling senare så sov hon iaf och man hoppades på länge men hon var nog inte mer än 3 då hon var igång igen och strax därefter Nina. Nina skulle absolut sova med mamma, men jag var ju upptagen med My men för att få tyst på henne så fick  hon sova på pappas sida och han i sin tur fick gå ner och iaf sova. Efter många om och men så somna båda. Sen upp vid 6.30 för att skjutsa alla på jobb, dagis, skola... Om det vore enstaka nätter men detta är varje natt och har varit låååång tid nu.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Lycklig: Tack för ditt stöd. Beklagar det med jobbet. Aldrig kul när sånt är osäkert! Vi har pratat med bvc om både Nina, som vaknade så tidigt, och även om My men de har inga bra tips mer än att det går över... Sa även dr sist vi var på kontroll med My. Strulet fortsätter men inatt så vaknade My och Nina 00.30 och då fick Nina sova med pappa och My och jag gick ner och lade oss sen har vi sovit hela natten alla. Så alltid något


    Nä dags att gå till skolan
    Kram på er! 
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: Jag antar du menar 5 minuters metoden. Nja är inte så förtjust i den ska jag väl erkänna och jag tror tyvärr inte det hjälper heller. Ibland om man har tur då hon vaknar sina gånger på kvällen så kan det bli tyst efter en minut eller två men annars så kommer hon aningen upp, sover i växa säng, eller så gapar hon som en stucken. BRA KÄMPAT MED VIKTEN, ÄR DJUPT IMPAD!!! Här står det still just nu, är iof glad jag inte gått upp det jag gått ner heller, men önskar jag fann kraften och energin att forsätta med lchf som funkat så bra för oss båda, jag och min blivnade. Men det blir väl här längre fram. Vi fick tag på en väst och kravatt åt M och han måste ner något kg innan den sitter som en smäck. Och jag drar gärna åt min korsettsnörning i klänningen ett snäpp till.  


    Dodisen: WOW du har också varit duktig med vikten! Har också tappat 11kg sen i sep. men nu ligger det som sagt på is just nu. Mycket i ditt liv också ser jag, men du gör det bra med körkortet också. Är ju en av de stora sakerna i livet som man aldrig ångrat! 
    Ska snart på BVC med My för att ge henne trippelsprutan hon inte kunde ta på 1 års kontrollen eftersom vi valde svininfluensasprutan då istället. Imorgon ska jag och min mamma stå på en stor loppis i grannstaden. Ska bli roligt. Och på söndag kommer nog en klasskompis och hälsar på. Strålande sol ute så härligt. Har ff ½ meter snö på gräsmattan dock. Men i rabatterna börjar livet spira. Ska visst bli dåligt väder i helgen men då kommer det förhoppningsvis mer kunder till loppisen.  
    Jeanette: SAKNAR DIG, när ska du komma tillbaka till fl????
    Kram och trevlig helg alla pinglor
    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Simben: Men kära värld!!!!! Jag hoppas innerligt att det har gått bra. När Nina pilla in en godis i nästan fick vi bara rådet att den skulle komma ut igen av sig själv. Men en godis smälter ju så att säga så den antingen åker genom näsan ner i munnen eller ramlar ut igen. Men fy stackare! Tråkigt med era planer om att åka hem och marknad och kalas och allt. Men huvudsaken allt gått bra för henne idag <3


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16