Inlägg från: 9Kärleken6 |Visa alla inlägg
  • 9Kärleken6

    Pergopinglor med barn version 16

    Anso: Skönt att höra att allt var bra, trotts allt. Jag har också provat på bäggedera.  

    Här rullar allt på. Har börjat att tolka på skolan så man är rätt mör i skallen på kvällarna men det är himla roligt. Inatt kom vintern till oss massor av snö och tung sådan. Imorse 6.45 var jag ute och skottade för min man försov sig och började 6.45. Men vi tog oss ut barnen och jag iaf. och i em så syntes det inte jag skottat men min kära man höll på för fullt då vi kom hem. Han höll dock på att svimma, nästan, så han fick avbryta och gå in och äta så nu ska jag bege mig ut och skotta undan den sista. Denna jä..a vinter som just börjat... Bor nog på fel ställe.

    Kram A 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    eet: Japp det har vi en, värd sin vikt i guld, men det var för blöt snö igår för att använda den.  

    Svärfar fick åka in på sjukhuset idag igen, tidigare än vad som var meningen pga andningsvårigheter. Men det är ändå rätt ok med honom.

    Har en jävulsk huvudvärk idag men tror det beror på för lite vätska och att jag blöder som jag vet inte vad (mens) Blääää

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Anso: Härlig bild!  

    Eet: Vi håller tummarna att sprutan ska göra lika bra jobb som sist.

    Dodisen: Trevlig resa!

    Själv är jag hemma igen efter ett äventyr sen i onsdags då vi åkte till Ullared, 95 mil enkel, med skolan tillsammans med döva och dövblinda. Jag har jobbat med en dövblind man i alla dagarna. Och jag kan säga så mycket att om man klarar att ledsaga och tolka en dövblind på GeKås i julruschen ja då klarar man det mesta!!! Jag är stolt och nöjd över insatsen helt klart! Som vanligt var jag tvungen att fälla en tår då jag lämnade barnen men det har gått bra ändå. Har knappt haft tid att känna efter. Så nu är det skönt att va hemma!

    Alla julklappar är i stort sett klart så det är underbart skönt. Idag ska vi börja plocka ut och sortera de leksaker vi ska försöka sälja på loppis nästa helg.

    Kram på er  


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Hej på er! Härligt med lite bäbisyra här! Eet: tummarna hålls!

    Är sjukt trött efter nattsudd med My till 02.30 inatt. =( Vet inte vad vi tar oss till snart... =(

    Alla julklappar i stort sett klara här. Sköööönt!

    Kram på er 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Nja är väl si och så där med sömnen men den natten var det extremt. Och ja man är inte människa då man inte får sova så var glada alla ni som har små liv som sover. Igår var det luciafirande på dagis och jag instämmer såååååå söta de är. Nina var lucia och My var tärna. De höll till ute, ända sättet för föräldrarna att kunna vara med, och det var väl kallt -20C* brrr. Jag var inte där för jag tolkade själv vårt luciatåg på vår skola. Men pappa var där och han filmade allt. Även om det inte är samma sak så fick jag ändå se. =)


    Jag väntar på mensen, är sen med en vecka snart. *Gulp* Hoppas på att det är hormonerna som spökar och att jag inte haft äl helt enkelt. Vill inte ha en "sån" julkapp iår. Är hungrig hela tiden tycker jag men inte sugen på att äta nåt. Konstigt men som sagt hoppas det är PCO:n som är orsaken...


    Är så otroligt trött på allt tjat och slagsmål här hemma.


    Snart dags att börja att packa vi firar ju jul i södern i år och ska åka nattåg på måndag, håll tummarna att SJ inte strular...


    Förra veckan hade vi pyssel här hemma och barnen fixade alla julkorten, så ikväll har jag skrivit alla adresser så imorgon lägs de på lådan, spännande att se vad som tycks. Jag var så trött på att skicka kort, har ju skickat både inbjudan, tackkort etc detta år Kan väl vara roligt med ett kostverk till jul eller? Massor av paljetter och glitter på dem.


    Kram på er


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Verkar ha "klarat" mig. (jag hoppas ingen ta illa vid sig) Tog ett neg test igår och idag har det börjat komma lite färgat så det kommer nog igång snart, hoppas jag.

    Eet: Håller alla T:na på att det är växtvärk!


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Eet: STORT GRATTIS! Så skönt jag tog hand om tant röd och du fick +:et.

    Anso: Hoppas ni mår bättre! Krya på er annars

    Lillskruttet: Men usch! Hoppas han kryar på sig snabbt!

    Vi tog oss ner till Halland i allt snökaos som var. Jag är mycket glad att vi åkte redan på måndag kväll, nattåg, och var framme vid 10 i Gbg, bara en timme försenad. Nina sov som prinsessan på ärten hela natten och sov tom då det var allmänn väckning 7.30, som jag nästan studsade ur sängen då den ropades ut. My sov till och från. Hon var speedad då vi klivit på tåget men som tur var så hade jag rese vattenkokaren med så jag kunde koka välling till henne och efter den somna hon. Hon och jag delade på en sång och jag sov väl inte så där väldans mycket. Men det var guldvärt att ha en egen kupé!!!

    Barnen har varit otroligt snälla här nere och kramade tomten båda två på lillejul som vi hade i onsdags. Igår skippade vi tomten.

    Ha de gott alla glada.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    cissi: Nej! Hade du plussat eller hur är det? Hur har det gått?

    GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÅR ALLA! <3 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Gott nytt alla pinglor!

    Simben: Så roligt att "se" dig. Skönt allt är bra förrutom dagisfröken då, men hoppas ni får en bra ny också.

    Vi är hemma igen så SJ skötte sig båda gångerna för oss och det har det ju inte alltid varit under denna jul som ni vet så vi är tacksamma!  Svärfar är hyffsat pigg och det känns gott i hjärtat att barnen har fått träffa honom igen. 

    Vi har fått sjukt mycket snö och har skottat i dagarna 2. Jag har ont i hela kroppen och funderar på om jag kommer ur sängen imorgon.

    My har börjat gå på pottan, mycket tidigare och spontanare än sin syster, som ff har blöja på natten! Har tagit det med ro men börjar undra nu när hon ska bli torr egentligen. men finns väl inget att göra åt det antar jag.

    Eet: Förstår du tar lite illamående. Prova att småäta eller sånt seaband det funkade för mig. Men du har kanske nåt eget knep.

    Kram på er alla 


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • 9Kärleken6

    Hej på er


    Simben: Följ ditt hjärta och vill du verkligen studera så går det, titta på mig, men att säga att det är en dans på rosor vore att säga för mycket. Det är tufft men det går, men bara om man verkligen vill. Jag brinner ju för teckenspråket och vil och SKA lära mig. Men hade jag bara varit halvintresserad hade jag nog kastat in handduken på en gång... Och att ha sina nära och kära bakom sig är också viktigt. Om det inte vore för Martins stöd så hade jag aldrig klarat det heller. Men som du säger inte lätt att få jobb om man inte studerar heller så det är svårt, tåls att funderas på.


    Här är det lite upp och ner, mycket plugg, och så. Dessutom är en nära vän till mig sjuk. Hon fick barn i augusti och igår opererade hon hypofysen efter att de upptäckt att den var förstorad. Har inte hört något ifrån henne än men mina tankar är hos henne! Svärfar går upp och ner. De opererade honom för pacemaker i tisdags men den misslyckades eller de fick bara dit 2 av 3 elektroder. Han var pigg först men nu trött och sover illa. De har bestämt det blir op i Sahlgrenska för att få dit den sista eletroden så nu hoppas vi det blir snart. Hopp och förtvivlan allts. Annars är det väl bra med oss...


    Eet: spännande med bm besök snart.


    Kram på er


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pergopinglor med barn version 16