Inlägg från: idiblon yes |Visa alla inlägg
  • idiblon yes

    Varning för film!!! The human centipede.

    Va?

    Jag som tyckte att historien verkade så bra, så fantastiskt underhållande, så var filmen bara så jävla kass i jämförelse med alla enormt nervkittlande idéer jag hade fått i huvudet!

    Blev besviken. Gråter


    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-09 11:56:54 följande:
    Jag tror att det krävs en viss form av känslighet för att man ska kunna må dåligt av sådana filme. Jag sätter mig in i situationer alldeles för mycket och ägnade mig åt att föreställa mig hur jävla vidrigt det skulle vara att sitta fast i den positionen. Dog.
    Och jag som tyckte att de satt alldeles för långt ifrån varandra och att han gott kunde satt ihop många fler människor! Och jag som ville ha mer närbilder på vad som hände med maten, och ett längre förlopp på det hela, och se hur de levde hela sitt liv som sådana, och så ville jag se dem ha sex på något vis och undrade hur de skulle lösa det!

    OSV! I oändlighet! Snacka om att de kastade bort ett suveränt koncept!
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-09 12:10:32 följande:
    Jag missade hela det där eftersom jag bara såg 25 minuter. Var det kasst gjort rent "utseendemässigt"? 
    Nej, det var inte kasst gjort utseendemässigt. Jag tyckte bara att man fick se för lite... Hallå, bandagen var ju kvar.
    BlommyNess12 skrev 2010-06-09 12:10:50 följande:
    Hahaha, du verkar ju sjukare än han som gjorde filmen..
    Jamen alltså, efter att ha sett trailern så tyckte jag att det var en så lysande bra idé för skräck... Men så var det alldeles för mesigt. Jag ville ju verkligen bli RÄDD och ÄCKLAD, men det blev jag inte.
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    BlommyNess12 skrev 2010-06-09 12:15:30 följande:
    Jo den var inte så äcklig som jag trodde den skulle vara, när sambon berättade om trailern som han hade sett så fick jag panik och rysningar och vågade inte ens TÄNKA på filmen på flera dagar innan jag tvingade mig själv att se den, och visst var den lite skrämmande, men det var inte den grav av terror jag hade föreställt mig
    Nej, precis, trailern gjorde ju att mina förväntningar höjdes till skyarna, liksom. Fantasin rusade ju iväg!
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-09 12:27:37 följande:
    Jag dör vad obehagligt.
    Inte tillräckligt, tycker jag!
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Jag Ser Krabbjuice I Ditt Skägg skrev 2010-06-09 12:31:33 följande:
    :::::::::::::::::::::MER SPOILER:::::::::::::::::::::::::::

    Det jag inte fattar är varför just huvudänden begick självmord.

    HAN hade väl det bästa läget, HAN var inte fastsydd med munnen i någons häck?
    :::::::::::::::::::::MER SPOILER:::::::::::::::::::::::::::

    Samt, skulle det vara så svårt att ha en engelsktalande där? Jag vill ju begripa vad han säger, det hade varit mycket roligare med en av tjejerna där! Förutom det faktum att jag hade velat att centipeden bestod av MINST dubbelt så många... Och det hade varit kul att på något sätt få veta vad var och en tänkte, om de hade fått penna och papper eller nåt och kunde förmedla något till oss åskådare!
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Jag Ser Krabbjuice I Ditt Skägg skrev 2010-06-09 12:41:32 följande:
    8 stycken hade varit kul.

    Jag funderar också på fysiologin i det här, kan man verkligen leva som fastsydd i någons häck någon längre tid? Man måste väl svälta ihjäl? Om den enda näring man får är bajs som redan passerat genom flera personer. Sisten måste väl stryka med rätt snart?

    Undrar jag, hur de tänker sig uppföljaren/na till denna film.
    -------------MER SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!-------------

    Ja, precis, det var mycket som dök upp i huvudet som man hade velat veta. Det var väl dock inte så konstigt att den sista dog när hon enbart fick sådan näring som hon fick... Som gått genom två kroppar.
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    BlommyNess12 skrev 2010-06-09 12:46:24 följande:
    Jag tror hon försökte, men minns inte riktigt, han hade stängt av strömmen tror jag?
    Eller så kanske hon inte kunde numret till det landets SOS.
    Men det var ändå så skitstörigt när hon sprang tillbaka efter kompisen istället för att springa och gardera sig med mer hjälp först.... AAAH.

    Då hade han ju dessutom kunnat få fler att operera in.
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    BlommyNess12 skrev 2010-06-09 12:47:09 följande:
    Fast mittentjejen var ju förstoppad för hon hade hållt det inne, det sa han ju under undersökningen, så trean fick ju ingenting alls, hon dog ju dessutom av infektionen i såret
    True.

    Men han måste ju ändå ha gett dem näring på något sätt... Inte minst dryck?

    Åh, jag ville bara veta mer.
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Jag Ser Krabbjuice I Ditt Skägg skrev 2010-06-09 12:49:37 följande:
    Sammanfattningsvis, de jade kunnat utveckla det här sååååååååååååå mycket längre, det är ett lysande koncept egentligen.

    Nu undrar jag en till sak:
    Om tex 2:an spyr, åker det då rakt upp i ändalykten på 1:an? Och när han då bajar nästa gång, får 2:an både bajs och kräk i en trevlig liten coctail tillbaka då..?

    Snacka om idisslande i trefas..
    Precis, jag hoppas att uppföljarna tar det hela vägen, men det är väl lika bra att ställa in sig på att det inte blir så.
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-10 19:58:50 följande:
    Jag tror att det handlar om vilken förmåga man har att sätta sig in i situationer.  Har man den förmågan är den förmodligen mer äcklig än om man bara glor på filmen och inte riktigt förstår den känslomässigt. 
    Well, då underskattar du bland annat mig jävligt grovt. Är det för att du vill tro så, eller är det för att du verkligen gör det?
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-10 20:05:18 följande:
    Jag tror att det är så. Ser man filmen och lever sig in i situationen tycker man att det är jävligt obehagligt. Om man nu inte tycker att det verkar trevligt att sitta fast mellan någon som skiter en i munnen osv. 
    Jag lever mig in i situationen, känner pulsen i de sydda kinderna, föreställer mig smaken av bajset och kväljningarna, hur det svider i såren och den fruktansvärda hopplösheten. Jag sätter mig in i den extremt bra.

    Att du sedan har behov av att tro att man inte sätter sig in i den om man inte finner den lika obehaglig som du, då är det faktiskt ditt problem och inte min brist på att sätta mig in i en viss situation.
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-10 20:18:08 följande:
    Shitpommes...Tog du det som kritik eller?  Det jag menade var att man kan se en film på olika vis och att effekten kan påverkas av det. Om man är som jag, lite mentalt labil och har jagat upp sig redan innan och börjat må dåligt i förväg så blir effekten antagligen en helt annan än om jag hade sett den med matte, dennis, patrik och filip och analyserat sönder trovärdigheten, sökt felaktiga detaljer och skrattat.

    Det var inget försök att kalla dig empatilös slyna Jag försökte bara förklara att en film kan påverka en olika beroende på HUR man tittar på den  
    Fast va fan.......

    Ja, jag tog det som kritik. Jag ville ha mer utav filmen, jag ville känna ännu mer smärta, ännu mer djävulskap och ännu mer avgrundsångest. För att jag gillar när film kan framkalla något jag upplevt själv. Det lät på dig som att man inte hade förmågan att sätta sig in i situationen om man inte kände extremt obehag. Kanske vill man uppleva ännu mer extremt obehag, för att känna att någon haft det värre än en själv.

    Maybe, kanske, perhaps, och det utan oförmåga att sätta sig in i situationen. Fascination av helvetesångest innebär liksom inte att man är numb.

    Som du redan läst, jag ville ha ännu mer helvetiskt obehag. Denna nådde inte ens dit. Trots att jag fortfarande kan föreställa mig situationen...
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-10 20:26:41 följande:
    Det var ingen kritik Bara en reflektion över att vi är många i tråden. Kanske har man tittat på filmen på olika vis. Det ÄR ju så att man kan få vilken komedi som helst att bli tråkig om man bara gett sig fan på att såga den...och tvärtom  Jag tvivlar ikke ett dugg på din förmåga att sätta dig in i räligheter. Däremot får du gärna se tvåan åt mig och berätta sen
    Kan vi inte se den tillsammans?
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-10 20:36:03 följande:
    Jo om jag får dricka öl samtidigt. Alternativt få den intravenöst!! 
    Jag kan sätta den i venen på dig! *van vid sådant*
    Vilar vid denna källa...
  • idiblon yes
    Anonyhm skrev 2010-06-10 21:12:04 följande:
    Du är den perfekta skräckfilmspartnern  
    Ja, fast jag provade faktiskt skjuta öl en gång. Det gick inte att hitta venen, för det var för mörkt. (Var utomhus mitt i ingenstans.)
    Vilar vid denna källa...
Svar på tråden Varning för film!!! The human centipede.