• alezay

    Kan man ställa ultimatum efter drygt ett halvår?

    Jag skulle inte ge det en chans, en kille som verkligen är intresserad presenterar dig och räknar in dina barn i erat liv. De kommer ju på köpet med dig.

  • alezay
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-23 20:01:13 följande:
    Jag vet, det är så jag med tänker. Men sen hör man om de som "vänder över en natt". Tänk om han är en sån kille? Som behöver tid och sen bara "pang". Eller är jag bara kär och dum som tror det???
    Låter lite naivt, om hans familj inte ens vet vem du är så är det helt enkelt för att han inte vill det.
    Och det låter som du försöker resonera fram olika ursäkter för hans beteende.
  • alezay

    Det är iaf något att han har berättat för sina kompisar. Men först och främst så ska du lyssna till din instinkt vad den säger.

  • alezay

    Min vännina gick igenom samma sak och sa samma som dig..blev nyligen lämnad..hon kände på sig att något var fel. Hon var rädd för att ställa krav på att han skulle visa intresse.
    Jag och min sambo sa att hon skulle göra det...om han är intresserad så blir han inte bortskrämd. Tips från min sambo..en kille visar intresse om han verkligen vill ha en kvinna. han själv lämnade sitt ex  som hade barn då hon inte tillät honom att var deaktig i hennes sons liv som en styvpappa. han visste att det inte fanns något att bygga på. Om han älskar dig så umgås han med barnen med, även om han inte är van och lite tafatt så försöker man. Och framför allt..att familjen inte vet är inte bra.

    men som jag skrev..lita på din instinkt.

  • alezay

    Jag tycker att du ska prata med honom och säga att han får visa lite intresse. Jag vet att alla andra skriver att du ska vänta..men hur länge då..?? Låter mer som kvinnor är otroligt bra att hitta på ursäkter för mäns dåliga beteende

  • alezay
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-23 21:53:16 följande:
    Fast han visar intresse för MIG men inte för något familjeliv över huvud taget. Frågar jag om vi ska gå till en lekplats med barnen låser han sig direkt. Undrar också hur länge ag ska vänta och ge honom tid. Vill man så kan man, eller?
    Jag förstår..han måste ju acceptera att du är en mamma och kommer han inte göra det eller vill inte osv oavsett så tycker jag att du inte är för snabb, jag förstår din oro.
    han kanske vill ha dig men inte ansvaret som kommer med barn..det är något att tänka på som de andra skriver så är han nyutflyttad och står för första gången på egna ben
  • alezay
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-23 21:58:11 följande:
    Just därför kanske man ska inse att det är fel tid och plats för oss två just nu och kanske lägga ner allting??
    Det beror på hur länge du vill hållas på halster, jag hade inte accepterat det. Ge lite mer eller så går jag och inte slösar mer tid. Man kan hitta någon som faktiskt vill vara delaktig. Min sambo säger samma sak. Men å andra sidan så är vi männsikor som inte tycker om att leka lekar utan vill ha klara besked
  • alezay

    Nej han behöver inte flytta in osv..men stå för eran relation,presentera dig för sin familj och vara delaktig i dina barn. OM han vill ha egna så borde det inte vara ett problem. Men han kan umgås med sin systers barn, det låter inte bra. Jag vill inte vara den som kommer med dåliga saker.
    Men du vet innerst inne att det inte är ok..han behandlar dig och dina barn annorlunda än andra fast han säger att han vill vara med dig.  Det minsta han kan göra är att visa att han faktiskt vill ha ett nomalt förhållande i utveckling. För detta låter inte som det.

    Jag själv har hållts på halster av mina ex ..nu är jag 34 och väntar mitt första barn pga av att jag väntade och väntade och inte ville vara jobbig. Tillslut fick jag nog, när jag blev singel så var första frågan vill du ha barn..sa killen jag vill vänta några år ( typ 5-6) så var det bara hejdå. Jag hade inte några år kvar.
    Nu har jag en ärlig rak man som står för oss oavsett vad folk säger.

    I ditt fall så har du barn men du förtjänar ändå respekt och att han ska stå får eran kärlek, om han nu har en jobbig familj som inte vill att han ska träffa någon med barn så kanske deras åsikt är viktigare än eran relation.
    Jag tror inte du vill ha såna problem.

  • alezay

    Jag känner en ensamstående pappa som hade ett ex som gjorde som din kille.
     Hon ville bara träfffa honom när han inte hade barnen osv. Idag har han en underbar kvinna som inte är van med barn, men gör sitt bästa.

    Jag märker att kvinnor gärna vill hitta på ursäkter för män, han har inte tid, mycket på jobbet, vill ta det lugnt och får inte skrämma iväg honom. Män är oftast inte så avancerade--antingen så  är de intresserade och visar det står för sin relation eller så är de inte intresserade på det sättet som kvinnan är.
    Klart han vill träffa dig när du är ensam och tycker om dig..men du vill ha mer..dont settle for less.
    Du och dina barn förtjänar det bästa.
    Jag vet att du älskar honom men är han på samma nivå??

  • alezay

    Om han enbart gör det för din skull och inte för att han vill så undrar jag varför han inte vill umgås med dina barn?? Har du frågat honom??

  • alezay

    Du gör det lätt för honom varför ska han ens försöka ändra sig när du ger honom kakan och han kan äta den??
    Och älskade han dig skulle han älska att kvalitetsumgås..han skulle sakna dig varje sek du inte är där.

  • alezay

    Självklart är man inte tillsammans varje sec det är INTE hälsosamt.
    Men sakna varandra är det inget fel på..jag vet inte hur omtänksam han är men själv får jag och skickar god morgon varje dag till min part5ner och pratar med varandra iaf 2-3 ggr per dag..enbart för att man saknar varandra. Men vi är ibland ifrån varandra hela helger och veckor.

  • alezay
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-24 10:53:54 följande:
    Vi hörs ju av varje dag. Flera gånger per dag. Främst via sms. Och svarar jag inte på sms ibland eller så blir han rätt nojig direkt. Och ringer upp om han absolut inte får nåt svar. Han frågar alltid hur dagen varit och så. Och vi träffas väl 4 ggr i veckan (sover över) och mycket mer hinner vi inte så länge han inte ska vara en del av mitt liv.
    Men han vill inte vara delaktig i dina barn?? Men går bra med din systers..jag håller med Beverly här.
  • alezay
    Livet är en dans på rosor skrev 2010-08-24 11:02:59 följande:
    Ja, ni har helt rätt. Jag får helt enkelt lägga ner allt. Misstänkte väl det hela tiden. Men det är svårt när man är kär. Samtidigt så kommer jag ju träffa någon annan tids nog. Bara han är ute ur bilden så. Men det kommer bli tuffare att lämna honom än mina barns pappa. Han är den första jag verkligen varit kär kär kär i. Och som jag verkligen känner att mitt liv kommer bli tomt utan honom. Suck...
    Jag önskar dig all lycka och att du en dag hittar det du vill ha som gör hela din lilla familj lycklig.
  • alezay

    Om man läser längre bak i tråden så handlar det inte om att flytta ihop.

Svar på tråden Kan man ställa ultimatum efter drygt ett halvår?