• Barbaboo

    4 missfall.. Finns det hopp?

    Hopplöst känns det just nu. Står mitt i mitt 4:e missfall (varav 3 på mindre än ett år)..
    (Ofostrig, MA, MF & MF)


    Vi har stor önskan att få fler barn och jag är 39 år nu.. Vår dotter är 9 <3


    Månaderna går för varje missfall...


    Finns det hopp? (har haft fragminsprutor & proggisar nu sista gången, utan resultat)..

    Jag behöver PEPPNING, finns ni där ute, ni som lyckats till slut?

    ...


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-02-12 11:07
    Feb -11, Jag lägger till ett MA som upptäcktes v 11, fostret dött v 6 =(

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-21 15:59
    Välkomna alla nya till denna tråd, den är "gammal" och lång tråd, men ack så viktig för alla oss... Hoppa gärna in här omm du känner för att prata av dig och finna hopp.

    Jag är lycklig över att skriva att jag nu är gravid i v 18 och ska på RUL om en vecka. Denna graviditet har varit psykist väldigt jobbig, men än så hänger bebben i..

    Nästa uppdatering hoppas jag skriva att jag fått en bebis, i slutet av juni -12

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-07-21 20:24
    Äntligen har jag fått mitt efterlängtade barn. Det finns hopp!

    Det var inte kört, fastän jag trodde det många gånger. Jag tänkte många gånger "ja, det kanske fungerar för andra efter så många missfall, men det kommer inte fungera för mig."
    Men jag tänkte ännu oftare "jo, det ska gå!"

    Min dotter kom till världen 25/6 och allt har gått jättebra, hon är snart 4 veckor gammal och jag är otroligt lycklig.

    Jag hoppas att denna tråd lever vidare för hade det inte varit för denna tråd så hade jag aldrig orkat kämmpa. Vi är många som har delat sorg, förtvivlan, hopp och jäklar anamma - fortsätt gör det!

    Jag kikar in här då och då, men in hjärta och tanke är jag med oftare
  • Svar på tråden 4 missfall.. Finns det hopp?
  • jamka
    Vilaa skrev 2014-05-22 11:19:35 följande:
    Samma som för mig, alltid skrapningar, kroppen vill liksom inte släppa ifrån sig fostret fast det är dött. Har en son på 5 år och 7 missfall efter det, eller ja missed abortion. Jag sökte mig till Aten som många andra och kommer försöka behålla en graviditet med immunbehandling.

    Men, min syrra hade typ 5 missfall och fortsatte bara försöka och försöka och nu är hon i vecka 18, så det kan lika gärna vara, "plötsligt så händer det" som i reklamen för triss ;)
    Den grekiska doktorn som sköter immunbehandling som che här ovanför fick barn för säger att det kan vara så att det plötsligt kommer ett starkt foster som hänger sig kvar trots alla försök från kroppen att ta bort det, men att det också är så att försöka och försöka kan ge motsat effekt att kroppen blir än mer aggresivt. Det är alltså om man tror på den här immunförklaringsbiten.
    En bekant till mig har haft 4 missfall och nu är hon gravid och snart ska föda sitt andra barn. Jag tänker göra utredning och hoppas att någon gång lyckas det för mig också.
  • jamka

    Min kropp brukar inte vilja släppa ett dött foster i ca tre veckor så jag undrar om det blir på så sätt även den här gången. Nu är jag i v.9 och embryot är 2,1 mm. Men än så länge har jag inte ont och inga flytningar och jag känner mig gravid och han stor mage, lite vidrigt att vara gravid med ett dött embryo:( Vad jobbigt när det är så varmt nu och alla vill gratta mig till graviditeten och då måste jag förklara att embryot är dött.

  • vinter11
    che71 skrev 2014-05-21 02:54:35 följande:

    Jag har fått en flicka! !

    2 Maj

    3120 g 50 cm

    Efter 4 år o 6 missfall

    Med immunbehandling via Aten

    Äntligen! !

    Ge inte upp..jag är snart 43 år..


    Jättestort grattis!! Önskar dig och din flicka allt gott?? Plötsligt händer det! Efter tre år och tre missfall fick vi vår son för ett år sedan. Ge inte upp ni som kämpar!
  • jamka

    Immunbehandling via Aten verkar för tidskrävande för oss. Om det är detta som behövs för att få det efterlängtade barnet så blir det nog inte för oss. Inte heller IVF. Det enda som jag kan tänka mig är en utredning i Sverige och hopp att någon gång går det vägen. Och vad tycker ni andra?

  • Blingbling
    che71 skrev 2014-05-24 22:12:11 följande:
    Va kul att Familjeliv uppmärksammade dina filmer!!

    Ja, det är hela Aten-tråden som de också ville uppmärksamma OCH sammanhållningen och peppandet som vi har där inne Det var lite av det peppet jag ville fylla på med här inne också, så alla som verkligen vill lyckas får reda på att det finns hjälp att få utanför Sveriges gränser....det är ju du själv i allra högsta grad ett levande exempel på!
  • Mamma77

    che71, GRATTISð???ð???ð???ð???ð???ð???
    Är så glad för din skull! En liten tösð???Jag vet att inga ord kan beskriva hur du känner, men jag lovar jag vet. STOR KRAM

  • Mamma77

    Jamka, jag delar gärna mina erfarenheter och det lilla jag vet. Hoppas att det ordnar sig och att det blir en liten snart. Kram

  • jamka

    Usch, jag började blöda igår kväll och idag på VUL fick jag reda på att skrapningen blir inte förrän nästa måndag! Och det blir i en annan stad eftersom i min stad har de fullt!

    Det betyder att jag får gå i en vecka till och blöda och ha ont. Eller så får jag en stor blödning under dessa dagar.Två veckor sjukskrivning. Fick ni också vänta så länge för att få hjälp? Jag fick veta i v. 7 att embryot var dött och nu är jag i v. 10. med det döda embryot:(

    Vad ska man göra?

Svar på tråden 4 missfall.. Finns det hopp?