• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Sjuttiosjuan skrev 2017-07-30 09:51:24 följande:

    Nu kom den! Nu blir det resa till Ava st Petersburg 25/9 för ÄD:)

    Hoppas ni har en fin sommar tjejer!

    Kram


    Vad bra att mensen kom till slut och att ni nu kan planera resan och äd. Mycket spännande, hoppas du också får en sommarbebis :)
  • Nube
    larssonc skrev 2017-08-04 12:38:11 följande:

    Tänkte lämna en liten uppdatering! Idag var vi och träffade specialistläkare och gjorde vårt första vul. Vi fick se ett fint litet tickande hjärta <3 sån lycka! Hon flyttade mig från 6+6 till 7+2 :) mår prima och har inga symptom alls mer än att jag kissar lite oftare. Det känns som vi fått världens finaste och mest underbara mirakel!


    Vilken lycka! Grattis :)

    Hur mår ni andra? Någon som har en pågående behandling eller ska snart börja? Jag väntar på äl snart och om ca en vecka börjar jag med synarela. Hoppas!
  • Nube
    Frazze skrev 2017-08-04 09:20:32 följande:

    Hej hej! Samma känsla denna gången som de två andra gångerna. Jag vet inte ens om jag ägglossar el om jag har något ägg där. Bara konstig slags kramp i äggstoxkarna när jag reser mig upp och så. Hoppas på att få mens i tid dock så att man kan köra dubbel dos med letrozol denna gången. Ska verkligen skaffa äl stickor denna gången för nu vill jag inte miss out nästa gång. Suck! I give up


    Ge inte upp än! :)
  • Nube
    Frazze skrev 2017-08-11 11:56:46 följande:

    Inget blod idag än så länge. Om nu inte lutinusen gjort så att det stoppat upp el så. Känner absolut ingenting än så vi får väl se.


    När tänkte du testa? Spännande!

    Jag fick positiv äl test idag och igår och idag äl flytningar så mens förväntas om två veckor om inte synarelan gör att den blir försenad.. om två dagar börjar jag synarelan, skönt att komma igång igen!
  • Nube

    Hej, är det någon som kan rekommendera en bra akupunktur ställe i Stockholm? Tänkte prova nu vid ivf. Har nu sprayat med synarela 6 dagar nu och väntar på mens för att börja med sprutorna. Känner mig nervös!

  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-08-22 15:42:22 följande:

    Jag var hos en jättegullig tjej som hette Kira Sanders Norlin och håller hus mitt på Odenplan!


    Tack ska kolla upp henne!
  • Nube

    Jag fick mensen idag, har använt synarela nu under ca 1.5 vecka och imorgon blir det sprutstart med elonva och nästa tisdag menopur. Sedan ultraljud och förhoppningsvis äggplock därefter. Håll tummarna att allt går som det ska och att flera blåsor växer! :)

    Är det någon mer med låg amh som är under ivf behandling? För alla andra önskar jag lycka till med syskonförsök och äd!

  • Nube

    Idag var jag på vul och jag hade en större äggblåsa, tre mellanstora och tre mindre. Den största kommer vi troligen missa så vi satsar på de tre mellanstora. Äggplocket är nästa tisdag, känns nervöst men är tacksam att vi kan gå vidare till plocket. Håll tummarna att allt går bra! :)

  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-09-07 10:36:35 följande:

    Låter bra!! Berätta hur det gick sen. Håller tummarna!!


    Tack så mycket! :)
  • Nube
    Frazze skrev 2017-09-07 20:21:11 följande:

    Härligt härligt! Grattis! Hoppas nu att allt går bra


    Tack så mycket!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH