• Nube

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-17 14:59:13 följande:

    Men nu mår jag bra! Är på jobbet och ska jobba några timmar, tar någon citadon så löser det sig!

    Insättning på fre kl 13 förhoppningsvis:)


    Jag med!
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-18 15:29:20 följande:

    Dåliga nyheter här också.. inget ägg befruktat:(

    Dom ringer imorgon så får vi se hur vi går vidare. Det är så tråkigt att inte ens få ruva:(


    Åh nej!! Är det första gången detta händer? Kan ni prova icsi nästa gång? Jag hade så hoppats att det hade gått bra för dig nu, men hoppas ni kan prova igen. Kram
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-18 17:36:27 följande:

    Det har hänt en gång tidigare men då löste det sig under natten till dag 2. Får hoppas på mirakel denna gång också. Äggen är troligtvis omogna så då går dom väl inte att befrukta ändå antar jag.

    Vill göra ett till försök direkt nu om vi får, annars ger vi upp Ivf och planerar ÄD till hösten,så svårt att sätta sig in i allt vad det innebär men jag måste försöka göra det nu. Mina ägg är för få och för dåliga helt enkelt:(


    Om äggen är omogna kanske kliniken har hitta på någon lösning? Jag fick ju ut bara 2 ägg av mina 5-6 blåsor och blodprovet efter äggplocket visade att jag hade låga halter av hcg i bloder trots att det borde ha varit mycket högre pga ägglossningssprutan. Läkaren sa att det var förklaringen till att jag hade tomma blåsor. Läste i efterhand att många läkare i USA rekommenderar högre dos av ägglossningssprutan just för de som har problem med få ägg.

    Men ta den tiden du behövet, det är stort beslut att gå vidarr till äd. Ni kan säkert prova på nytt, du får ju ändå ut ägg. Skicka många kramar till dig!
  • Nube
    Frazze skrev 2017-05-18 13:05:52 följande:

    Ok så inga bra nyheter idag. Det satt en liten bit kvar i livmodern och den KAN komma ut med nästa mens eller så KAN jag få infektion om jag har otur. Vilket fall som helst så fanns där inte nån tillstymmelse till ägg för de hittade inte ens mina äggstockar Fy vad ledsen jag blir då! Så nu vill jag ha en snabbskrapning så att jag kan köra igång med dubbla letrozol när mensen kommit.


    Vad tråkigt! Hoppas att du inte får någon infektion nu! Vad gör letrozolen för nåt?
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-05-20 15:22:06 följande:

    Det blev ingen återföring:( Men vi kom överens om att vi gör ett sista försök direkt nu när mensen kommer sen får det vara slut på Ivf försök, mina ägg är för få och för dåliga och jag måste inse att ÄD är vår enda chans att få barn. Sakta, sakta håller jag på att landa i det och det känns inte så långt bort längre.

    Ha en fin helg alla ni!


    Skickar många kramar till dig och önskar lycka till i ert sista försök och sedan eventuellt med äd!
  • Nube
    emhu skrev 2017-05-21 18:52:12 följande:

    Alla ni som har lågt AMH, känner ni av några symptom på klimakteriet som exempelvis vallningar eller dålig sömn etc?


    Jag känner inga sådana symptom.
  • Nube
    Jessa01 skrev 2017-05-23 19:51:15 följande:

    Idag fick vi dödsdomen, det är inte lönt att fortsätta med IVF.

    Jag, envis som en åsna, sade att jag och mannen inte är redo att ge upp. Läkaren menade att det är oetiskt av dem att gå vidare då vi har mindre än 10 % chans att bli gravida. De ska diskutera på kliniken om de ska låta oss göra ett försök till.

    Vad gör vi nu!!?? Jag är inte redo för andra alternativ än!


    Hej Jessa, vilken hemsk information! Är det pga amh värdet de inte vill fortsätta? Hur många gånger har ni försökt? Försöker ni via landstinget nu? Kanske kan ni byta till en privatklinik som är lite mer positiva och kan försöka nya behandlingsmetoder? Jag förstår verkliven att du inte är redo att ge upp än. Många kramar
  • Nube

    Hej tjejer, jag är tillbaka. Fick ma/ofostrig graviditet konstaterat vid ultraljudet. Ni kan säkert tänka er hur det känns. Nu står vi på ruta 1 igen och ska göra ny behandling till hösten. Just nu har jag ingen lust eller energi för det men kanske efter sommaren känns det bättre igen.

    Hoppas ni mår bra, lycka till alla som är under pågående behandling eller väntar på naturlig graviditet!

  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-06-13 17:29:52 följande:

    Men åh vad tråkigt att höra:( Finns inga ord men jag hoppas du får ny ork under sommaren!

    Kram


    Frazze skrev 2017-06-13 18:58:02 följande:

    Lutinus är progesteron vagiatorer.

    Åh vad spännande! Nu får vi hålla tummarna för att du har en liten plupp på väg att fästa i livmodern då

    Jag hoppas damma sak händer här så kan vi följas åt sen

    Tråkiga nyheter nube! Beklagar verkligen. Det var ju samma sak för mig Men boosta kroppen med munkpeppar och inositol och Q10 Ubiqinol i sommar så tar du nya tag i höst sen! Kom ihåg att det tar 3 månader för ett ägg att bildas så börja nu! Lycka till!


    Tack tjejer! :)
  • Nube
    Sjuttiosjuan skrev 2017-06-22 08:10:46 följande:

    Jävla skit! Ja, det kommer ju fler chanser..

    Jo, vi har testdag 4/7 men kommer veta på onsdag hur det gått för jag får alltid brunrosa exakt 2 veckor efter ägglossningssprutan. Men förhoppningarna är ju inte på topp direkt med tanke på tidigare resultat. Blir en vit midsommar iallafall, ska försöka lyckas utan att någon börjar undra om man är på smällen. Får smygsmutta för syns skull. Annars är ju alkoholfri öl supergott!


    Jag håller verkligen tummarna för dig nu! Hoppas hoppas, det ärdu värd! Annars kommer det säkert gå lika fint med äd om ni väljer det. Kram och glad midsommar :)
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH