• isis bianco

    I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!

    Inga spottings än.. Nu börjar jag ge efter för hoppet. Jag kommer bli skenis... Mina bröst är riktigt ömma och tunga. Ville hålla mig neutral men det går inte!

  • isis bianco
    ceke skrev 2011-01-07 15:19:01 följande:
    Här spottas det på för fullt.. kommer bara mer för varje dag.. men konstigt nog stiger morgontempen samtidigt.. Så med andra ord har spottingsen kanske inte så mkt att göra med min basala kroppstemperatur och progesteronnivå... Nåja, tre tabletter kvar denna cykel.
    Vad skumt att tempen stiger samtidigt. Men som du säger så kanske de inte har med varann att göra. Det bord eisåfall vara positivt kan man tycka... Att man inte ska ge upp trots spottings eller?
  • isis bianco

    Det är förresten tur att vi ska iväg till vänner ikväll, för mina tankar bara maler och jag känner mig så stressad i denna väntan... Imorgon ska jag nog lägga pussel, det brukar skingra mina tankar

  • isis bianco
    MissKS skrev 2011-01-08 00:31:37 följande:
    Ånej, nu har jag suttit och läst en massa här på FL om tjejer som bara fått bruna flytningar på BIM och sen varit gravida, så nu har jag jagat upp mig något så in i bombens. Min mens har ju aldrig varit sen.... snarare tidig ibland. Börjar inse hur bortskämt jag varit som har (haft) en cykel som en klocka, jag har aldrig behövt sitta och stressa upp mig så här mycket. Kan inte låta bli att hoppas. Samtidigt vet jag att mitt nästa inägg här kommer att bli "Nu kom mensen "

    BERGODALBANA!!
    Känner precis som du
    Att jag hoppas alldeles för mycket, och jag kommer bli så besviken...
    Jag har ont kring den nedrans äggstocken nu igen och tror mer och mer på att det är en gulkroppscysta och att jag därför inte kan ha blivit gravid denna månaden. för det kan man väl inte?
    Mina bröst ömmar men det känns inte lika mycket ikväll. eller jag vet inte. Har ju kopplat bort allt ikväll vilket var jätteskönt men nu när jag kom hem så vill jag känna efter. Suck.

    Inga spottings än iallafall...
  • isis bianco

    Välkommen hit ma86.
    Tråkigt bara att du också dras med extra blödningar. Man kan tycka att en mensvecka vore nog ju.

  • isis bianco

    Inga spottings än så länge här. Fortfarande molvärk, även bak i ryggen idag. Känns som om mensen är på väg. Skrikandes Drar fortfarande i äggstocken.

    Jag kom på att jag har börjat äta extra B-vitaminer denna månaden. Började för två veckor sedan. För vissa beror spottings på brist på diverse b-vitaminer. Så jag äter b6, b9 (folsyra) och b12.
    Dags att ta dagens ranson av det nu.

  • isis bianco
    Anna4 skrev 2011-01-08 12:19:20 följande:
    Tack för att du svarade i alla fall! Jag fick positivt på äl test i dag så jag hoppas att det går vägen trots spottings! Lycka till alla i denna tråd!!!
    Har du provat äta extra b-vitaminer?
    Nu vet jag inte om det hjälper för alla men en del blir av med sina spottings med det.
    Nu vet du vad du ska göra de närmsta dagarna iallafall
  • isis bianco

    jag är så kall om mina händer, och småfryser. så min temp lär inte vara hög...
    inga spottings iallafall (dag 25 idag), men det rinner lite annat så det känns som mensen kommer hela tiden.

    måste man känna sig varm i kroppen?

    missKS: Så spännande!!!!!! ska du testa imorgonbitti??

Svar på tråden I jakten efter ett plus! Vi med spottings/mellanblödningar/kontaktblödnignar. Här kan vi klaga o grubbla, ge tips o råd!