**Den stora feta LCHF-tråden**
*skriver in mig*
*skriver in mig*
Jo, jag sitter och väntar på att min kycklingklubba med <viskar>morötter</viskar> ska bli färdig, så jag har inget bättre för mig än att sitta och F5-a FL...
Någon som vet hur "bra" sojamjölk är i lchf-sammanhang?
Jag har nämligen bytt ut mjölk i kaffet till just sojamjölk eftersom det bara är 1gram kollisar per 100, mycket bättre än mjölk. Tycker inte grädde i kaffe är gott så därför jag försökt hitta andra genvägar.
Men vet inte om det finns några dolda "fällor" i sojamjölken?
Annars gjorde vi lchf-bountys igår och det var sjukt gott *tipsar*
Någon som vet hur man kan förvara oliver från konservburk efter att man öppnat konservburken? Hittade en sort med betydligt lägre kolhydrathalt än de jag brukar köpa, men dessa var på konserv... Och jag sätter inte i mig en hel burk på en gång
Kan man bara hälla över i en plastburk? Hur länge står det sig?